Şimdi Ara

YARIŞ OYUNLARINDAKİ DİREKSİYONLARDAN BOZUK OLAN LAZIM. 1.5 YAŞINDAKİ OĞLUMA OYUNCAK OLACA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba millet oyun bilmem ve oyundan anlamam. ama bir ricam var. elinizde şu yarış oyunlarında kullanılan direksiyonlardan KULLANILMAYCAK KADAR BOZUK YADA ESKİ bir tane var mıdır. Lüften yardım edin. Gidip sıfır almayayım. Benzer bir sürü oyuncak aldım ama yüzlerine bakmıyor direksiyonu ayırıyor bu yaşta. Arabamı elimden almadan ona bir direksiyon edinmek lazım.

Sağolun.

• 1.5. Yasında mı :S
  • Kusura bakma ama kendimi tutamayacam

düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckethead® -- 14 Ağustos 2007; 16:23:40 >

• abi şeker fln al daha ii olur ya
  • gülüncek birşey yok benim kuzende böle gördüğü yerde atlıyo direksiyona doğru sölüyo arkadaş
  • oyuncakçılarda. çocıklar için (0-6 yaş)özel sesli plastik direksiyonlar var.eminim ki oğlunuz bu direksiyonla daha çok eğlenecek fiyatı 2 veya 3 ytl olması lazım.küçükken bende televizyon kumandasıyla oynardım direksiyonmuş gibi :D vın vınnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 14 Ağustos 2007; 23:06:48 >
  • çok saçma bence o direksiyondan ne zevk alcakkı çocuk. gidin oyuncakçıya şu öten direksiyonlardan alın ( polis ambulans sesleri felan olandan ( vs) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LasVegas:::

oyuncakçılarda. çocıklar için (0-6 yaş)özel sesli plastik direksiyonlar var.eminim ki oğlunuz bu direksiyonla daha çok eğlenecek fiyatı 2 veya 3 ytl olması lazım.küçükken bende televizyon kumandasıyla oynardım direksiyonmuş gibi :D vın vınnn

ben bisikleti ters çevirip tekerini direksiyon oklavayı da vites yapardım
  • bende casper direksiyon var , bize arada bi 2 yaşında bi ufaklık geliyo(kız) gelince bütün gün direksiyonla oynuyo vınnn vınn vuuvmmm vummm sesler çıkartıyo . arada bi vites değiştirmeyi ihmal etmiyo ama el frenini kullanamıyo henüz
  • ne hale gelmiş çocuklar daha bu yaştan
  • quote:

Orjinalden alıntı: zasermon

ne hale gelmiş çocuklar daha bu yaştan

dogustan soforler
  • 1- milletin bisikletinede saldırdığı oluyor.. devirip tekeri ile oynayacakmış..
    2- Natilus alişveriş merkezinde geçen hafta ağlayıp zırladı arabasından indi.. yere oturdu ve arabasının tekerleklerinin direksiyon gibi oynadı. (bayağı bir seyircimiz vardı)
    3-o duduklu direksiyonlar bi yerebağlı olmadığı içni yemiyor.. fırlatıp atıyor...
    4- arabada iken koltuğunda kafası hep yan duruyor, hele annesinin kucağında ise ön tarafa uçarak geçmeye çalışıyor ama kesinlikle yasak.. her arabaya biniş ve inişte bir ağlama seansımız var.
    5- logo soft un teknik servisini aradım (varsa elinizde bozuk bi tane gelip alayım diye )oradaki hatun bana güldü.. ilk defa duymuş böyle bişey..
    6-oyuncakcılardın önünde duran başbelası direksiyonlu jetonlu müzikli arabalardan kaçmak için neler yapıyoruz. (kucağında bi çocukla atlaya zıplaya karşıdan karşıya geçen birisi varsa ve bu çocuğun görüşünü kapatmaya çalışıyorsa bilinki o benim)(bir haftalık herşey dahil tatili yine o arabalardan birisinin başında geçirmiştik ayrıca) :)

• BENCE ALMA ÇOCUĞU KÜÇÜK YAŞTA İSTANBUL TRAFİĞİNE ATMA
  • ßenDe KüçüKKen Sepeti DiReKSiYon yApARdıM :D ViteS de FüLüt :D Gas Fren fLan dA TeRLiK LeRim oLuRdu TeRs çewiRiRdim TeRLiKLeRi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soc-DooM -- 17 Ağustos 2007; 12:23:58 >
  • hayal gücüne bak :)
  • yane sonuc olarak beyefendiye verecek bozuk direksiyon yok annamında sanırım
    butun bu cocukluk anıları tabiiki ilanı acanın amacının anıları dinlemek olmadıgıda dusunulurse

ese dosta sorup direksiyon bakıcam sizin icin 2 yasında kızım var ben sizi annadım muhterem merak etmeyin
  • dostum bende var.bulabilirsem en kısa zamanda pm atarım.maksat ufaklığın yüzü gülsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: metrixcafe

çok saçma bence o direksiyondan ne zevk alcakkı çocuk. gidin oyuncakçıya şu öten direksiyonlardan alın ( polis ambulans sesleri felan olandan ( vs) )

1,5 yaşın damı
  • Direksiyon olarak simit şeklinde bi demir verilebilir aslındavites olarakta lavabo pompası kesin çözüm olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.