Şimdi Ara

Yarış oyunu önerir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarış oyunu arıyorum en yeni en güzelinden önerir misiniz? Nfs most wanted yükledim arabalar güzel ama polisler sıktı cok sildim polissiz yarış yapabileceğim oyun arıyorum. F1 de olabilir bu önerileriniz için şimdiden teşekkürler:)

• test drive unlimited 2 veya test drive ferrari alabilirsin ikiside guzel yaris disinda karakter tasarimi ev alma gibi ogeler bulunuyor grafikler nfs most wanted 2 karsisinda soluk kalir ayrica araba sesleri filan cok gercekci araba kontrolu zor bu arada dunyanin en zor yaris oyunu secildi, evde son ses acip direksiyonumu alip oynuyorum gercekten baya gercekci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dirt serisi iyidir.
  • Nfs 2

• quote:

Orijinalden alıntı: NEMESİSx01

test drive unlimited 2 veya test drive ferrari alabilirsin ikiside guzel yaris disinda karakter tasarimi ev alma gibi ogeler bulunuyor grafikler nfs most wanted 2 karsisinda soluk kalir ayrica araba sesleri filan cok gercekci araba kontrolu zor bu arada dunyanin en zor yaris oyunu secildi, evde son ses acip direksiyonumu alip oynuyorum gercekten baya gercekci

araba sesleri gerçekçiliği vb bu dedikleriniz most wanted 2 için mi ? dediğiniz oyunları inceliycem teşekkürler:)
  • F1 2012 tavsiye eder misiniz? dirt pek hoşuma gitmiyor. NFS 2 cok ayrı bişeydi tabi:)
  • F1 cok iyi o zaten pist yarisi cok farklilik goremessin ayrica test drive serisini araba cesitliligi ve sesleri cok iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PC'de TDU serisi gayet iyi, arabalar oldukça gerçekci ve çeşitlilik var, TDU 1 oynarsan çok zevk alırsın, TDU 2'de güzel ama biraz oynanış açısından zor.
  • hocam piyasada pek araba yarışı yok ama arkadaşların dediği gibi tdu2 dirt serisi f1 falan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEMESİSx01

test drive unlimited 2 veya test drive ferrari alabilirsin ikiside guzel yaris disinda karakter tasarimi ev alma gibi ogeler bulunuyor grafikler nfs most wanted 2 karsisinda soluk kalir ayrica araba sesleri filan cok gercekci araba kontrolu zor bu arada dunyanin en zor yaris oyunu secildi, evde son ses acip direksiyonumu alip oynuyorum gercekten baya gercekci

aga bi de radyo açarsın acayip oluyo be ben de yazın öyle yapiodum
  • driver sanfransisco .mükkemel bi oyun dedektifsin ve bi suçlüyü yakalamaya çılşıyorsun en sonu sürpriz olsun sylemiyim biraz film tadındada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.