Şimdi Ara

yarış oyunu tavsiye edermisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim aradığım biraz farkllı bir yarış oyunu ,ama ismini doğru bilemediğm için bu şekilde konu açtım
    Yarıştan ziyade arabaların(çarpışan otolar:) birbiriyle çarpıştığı ,meydan savaşları gibi, engebeli arazi koşullarında yarıştığı,kazandığınız zaman aracıınızı modifiye edebiliceğiniz bir oyun.
    (çok eskiden ps1'de bu tarz bir oyun oynuyodum,epey zaman harcamıştım.Tabi zamanla bilgisayara gecip unuttuk ps1 oyunlarını,ve uzun zamandır oynamıyodum yarış ve bu tarz oyunları)
    Ve oyunun grafikleri iyi olsun(ASUS P7P55D DELUXE - i5 750 - HD4890 1GB 256Bit ATI DX10.1 - 4gb ddr3 > bu bileşenlerin kaldırabileceği bi oyun)

Teşekkürler,iyi günler.

• ps1 birde çok twested metal oynadım süper oyundu. crash day die bi oyun var bayağı zevk almıştım onu deniyebilirsin.
  • NFS Shift oynadın mı ?
  • sabotagetr *
    teşekkürler arkadaşım buldum,oynicam bu oyunu

Saygili *
    malesef ps1'den bu yana hiç bu tarz oynamadım.8-9 yıldır hep strateji-rpg
    nfs Shift oynamadım,aradığım tarzda ise neden olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 19 Kasım 2009; 0:04:30 >
  • Flatout2 de deneyebilirsin çarpmalı , parçalamalı bişeyler vardı.
  • Flatout serisi cafe ortamında manyak olur..
  • Tavsiyelere teşekkürler,

crash day oyununu yükledim,tam benim aradığım gibi.ancak bu tarz yarış oyunları ne zamandır oynamadığım için biraz zorlandım(klaveden kontrol pek rahat değil) direksiyon seti alıcam.
    bu tarz oyunların bir adı varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 20 Kasım 2009; 0:05:27 >
  • Race Driver Grid , Stcc The Game , NFS Shift bu oyunlar güzeldir ama vurdulu kırdılı değiller normal araba yarışlarıdır. Vurdulu kırdılı , çarpmalı en iyi oyun bencede Flat Out serisidir. En son çıkanı Flatout: Ultimate Carnage
  • quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Flatout2 de deneyebilirsin çarpmalı , parçalamalı bişeyler vardı.

Bende tavsıye ederım,aradıgın tarzda bır oyun.
  • Burnout Paradise 4ever
  • Tavsiyeler için teşekkürler.
  • ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.