Şimdi Ara

YARIŞA BAŞLAMA SORUNU test drive unlim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malesef oyun elime yeni geçti.. bayağı geç de olsa mukemmel bir oyun ancak.. oyunun en başında araba kiralayıp ev alıyorum araba alıyorum ancak ilk yarışa girecekken multiplayer zaten internetten oynayamıyorum ancak single player a tıklayınca da ekran oyle kalıyor arabalar alttan geciyor ama birturlu YARIŞA GİREMİYORUM ekran oyle kalıyor ama ESC e bastıgımda menu geliyor.. cok ilginç ne yaptımsa bulamadım acaba karsılasan veya yardım edebilecek herkesten acilen yardım bekliyorum..

teşekkurler...

• quote:

Orjinalden alıntı: alenderon

arkadaşlar malesef oyun elime yeni geçti.. bayağı geç de olsa mukemmel bir oyun ancak.. oyunun en başında araba kiralayıp ev alıyorum araba alıyorum ancak ilk yarışa girecekken multiplayer zaten internetten oynayamıyorum ancak single player a tıklayınca da ekran oyle kalıyor arabalar alttan geciyor ama birturlu YARIŞA GİREMİYORUM ekran oyle kalıyor ama ESC e bastıgımda menu geliyor.. cok ilginç ne yaptımsa bulamadım acaba karsılasan veya yardım edebilecek herkesten acilen yardım bekliyorum..

teşekkurler...

aynı şey bendede oldu ve çözemedim
  • bende de oyle bişey oldu ben nodvd crackini tekrar yükledim sorun çözüldü
  • bendede no dvd crack var ama işe yaramadı malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.