Şimdi Ara

Yarışma : MONSTER® TULPAR T7 V2.2 İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüksek performans odaklı dizüstü bilgisayarlar üreten Monster'ın Tulpar T7 V2.2 kodlu 17.3 inçlik ekranı ile göz dolduran yeni modeli inceleme ekibimizin konuğu oldu.

TASARIM

Tulpar serisinin çizgilerini koruyan yeni Tulpar T7 V2.2, sıradışı tasarımı ile beğenimizi kazandı. Monster, Tulpar serisinde kullandığı kasada köşeleri düzleştirerek gaming ekipmanlarda göremeye alışık olduğumuz sıradışı tasarım ile rakiplerinden ayrılıyor. Klavyenin hemen üzerinde konumlandırılan kısayol ve navigasyon tuşları kullanışlı olmasının yanında gayet şık görünüyor. Parlak bir yüzeyle çerçevelenen yeni Monster modelinin klavyesinin ışıklandırılmış olması ışıksız alanda bile sorunsuz kullanımı desteklemesi ile göze çarpıyor.

DONANIM

Gücünü Intel'in 4700MQ kodlu 4. nesil i7 işlemcisinden alan yeni Tulpar T7 V2.2, GeForce GTX880M grafik birimi ile oyunlardan en yüksek performansı almanızı sağlarken, bir kez daha oyun bilgisayarı olduğunu vurgular nitelikte. Nitekim yaptığımız testlerde gayet başarılı bir performans verdi. 16 GB bellek ve 1 TB sabit diskin konumlandırıldığı dizüstü bilgisayarda 17.3 inçlik Full HD mat bir panelin kullanıldığını da belirtelim. Ayrıca bu fiyat bandındaki ürünlerde görmeye alışık olduğumuz SSD diskin standart olarak sunulmaması üzücü, fakat isteyen kullanıcılar için opsiyon olarak sunulmuş durumda. Standart olarak 2 hoparlörün kullanıldığı dizüstü bilgisayarda kasa üzerinde ayrıca bir Subwoofer kullanılması bu noktada sevindirici bir ayrıntı. Ses kalitesi tatmin edici diyebiliriz. Genel kullanımda 6 saat pil ömrü sunan Tulpar T7 V2.2, mobilite konusunda da beğenimizi kazanmayı başardı. Oyun odaklı kullanıcıların merak ettiği bir başka konu da soğutma olsa gerek. Tulpar T7 V2.2 soğutma konusunda vasat bir seviyede seyrederken; Monster'ın, harici bir soğutucunun her oyuncunun standart ekipmanında zaten bulunduğunu düşündüğünü farzedebiliriz.

SONUÇ: DİZİNİZİN ÜSTÜNDE OYUN...

Eskiden oyun odaklı bilgisayar kullanıcıları tercihlerini masaüstü bilgisayarlardan yana kullanmak zorundaydılar. Fakat gelişen teknoloji ve mobilite ile birlikte istediğimiz her yerde keyifli anlar yaşayabiliyoruz artık. Monster firmasının amacı da bu doğrultuda. Nitekim Monster, yeni Tulpar T7 V2.2 ile masaüstü bilgisayarlara meydan okuyor.
    Yaptığımız testlerde üst düzey performans aldığımız dizüstü bilgisayar, sıradışı tasarımı ile de beğenimizi topladı. Tulpar T7 V2.2'ye daha yakından bakmak isteyen okuyucularımızın Galeri'ye göz atmasında fayda var.

Oyuncuları hedefleyen yeni Tulpar T7 V2.2 4.999 TL fiyat etiketi ile alıcı buluyor.

+

-Üstün Performans
    -Pil Ömrü
    -Sıradışı tasarım
    -17.3 inç Mat Panel
    -Pil Ömrü

-

-Soğutma konusunda vasat
    -SSD'nin opsiyonel olarak sunulması
    -Malzeme kalitesi tatmin edici değil

GALERİ

• Hafta sonu bu modelden sipqris vericektim.sogutma ve magzeme kalitesi cidden cokmu kotu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef ben arkadaş gibi düşünmüyorum. Alüminyum kasa olduğu için malzeme kalitesine - değer vermesi benim açımdan şaşırtıcı oldu. donanım yönünden bakıyorsa zaten hangi marka olursa olsun fabrikasyon çıkışlı aralarında çok fark olmayan ürünler kullanıyor. fakat yinede bu modeli almadan önce farklı markalar üzerinde fiyat performans araştırması yapmanızı öneririm. Çünkü ürün opsiyonel eklemeler yapılmadığı zaman fiyat-performans segmentinden geçemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safa-Tr

Malesef ben arkadaş gibi düşünmüyorum. Alüminyum kasa olduğu için malzeme kalitesine - değer vermesi benim açımdan şaşırtıcı oldu. donanım yönünden bakıyorsa zaten hangi marka olursa olsun fabrikasyon çıkışlı aralarında çok fark olmayan ürünler kullanıyor. fakat yinede bu modeli almadan önce farklı markalar üzerinde fiyat performans araştırması yapmanızı öneririm. Çünkü ürün opsiyonel eklemeler yapılmadığı zaman fiyat-performans segmentinden geçemez..

bu modeli onermiyormusunuz yani?
  • Eğer opsiyonel tercihler yapmayacaksanız aynı fiyata daha performanslı ürünler alınabilir. fakat monsterin bu ürünüde ssd ve ram desteği koyarsanız almanızı tavsiye edebilirim. bu opsiyonlar eklenincede ortalama 6-7 bin lira arası bir fiyatı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safa-Tr

Eğer opsiyonel tercihler yapmayacaksanız aynı fiyata daha performanslı ürünler alınabilir. fakat monsterin bu ürünüde ssd ve ram desteği koyarsanız almanızı tavsiye edebilirim. bu opsiyonlar eklenincede ortalama 6-7 bin lira arası bir fiyatı olur.

opsiyonel tercih dediginiz ram ile ssd mi?4000 tl param var.hafta sonuna kadar sipariş vericem.siz ne alırdınız mesala bu seviyede bir laptop almak isterseniz?sizin tercihinizi onemsiycem.ben bf 4 oynuyorum ve internete giriyorum.siz ne onerirsiniz mesala?
  • İncelemeniz için teşekkürler, emeğinize sağlık.

Epeydir araştırıyorum notebookları, bir ara monster almayada niyetlendim ( şimdi beklemedeyim gerçi ) ama monsterlerin kasalarını görünce soğuyorum pcden. Kasalar çok sevimsiz yahu. Estetik sıfır.
    Bu pclere zaten bir dünya para bayılıyor alanlar, 50 dolar fazla olsun malzemesi kaliteli, soğutması iyi, birazda gözalıcı bir kasa olsun diye düşünen firma yöneticisi yok sanırım, yada bu tip özelleştirilebilen kasalar üç aşağı beş yukarı hep bu tarzda mı?
    Firmayı yada ürünlerini kötülemek gibi bir niyetim olmadığı gibi başka bir firma ilede çalışan yada fan boyluk anlamında bir bağlantım yok. Şahsi fikrimi belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsss -- 7 Mayıs 2014; 9:46:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Yorumlar doğrultusunda bir cevap vereyim. İmkan dahilinde ise, bu fiyatlar doğrultusunda ben Alienware markasını tercih ederdim.
  • Emeğiniz için teşekkürler.
  • Güzel incelemişsiniz, aynı modele 240gb ssd takarak kullanıyorum.O kadar memnunum ki, eski laptopumu ve masaüstü sistemimi satışa çıkarttım.Günlük kullanım, oyunlar ve video editleme işlerinde oldukça performanslı.Malzeme kalitesi ve soğutması konusunda ise size katılmıyorum, ortalamanın çok üstünde bir yapıya sahip.Arka aleminyum kapak hariç msi gt70 in aynı kasası.Parlama önleyici ekranın açıları çok başarılı hatta gördüğüm en geniş açılı tn panel ama anti glare yüzey tam beyaz görüntülerde kendini farkettiriyor, rahatsız edici değil.Hoparlörleri gayet berrak ve temiz ses veriyor.Alttaki subwooferi daha kaliteli kullanabilirlerdi.Ses seviyesi yeterli ama 5000TL lik bir cihaz için vasatın çok az üzeri.Cihaz 4kg ama yanında gelen kaliteli taşıma çantasıyla rahatlıkla taşınıyor.5000TL ye cihaz alıp yanında sadece (tamam çok kaliteli ama) çanta çıkması üzücü.Ben kaliteli bir oyuncu faresi ve hatta lisanlı bir win 8.1 olmasını isterdim.Dediğim gibi cihazın performansı masüstü sistemleri aratmıyor ve ben kullandığım süre içerisinde çok memnun kaldım.Teknik servis, müşteri hizmetleri servisi çok çok iyi.Telefonla aradığınzda karşınızda sizinle ilgilenen samimi bir görevli olması insanı mutlu ediyor.Kısacası çok memnunum.Alabilecek arkadaşlara tavsie ederim...

• Sevgili forumdaslar T7 2.4.1 alma arefesindeyim. Bu cihazi kullanan arkadaslardan yorumlarini bekliyorum. Ozellikle ekran karti m290x yerine 8970cikiyormus bu cok onemli bir husus ve monster icin rezalet bir durum acikcasi. Bir de Cihazin kasa kalitesi kalinligi nasildir ayrica ses yuksekligi ve kalitesi hakkinda degerli yorumlarinizi bekliyorum... Cvp yazan tum arkadaslara simdiden cok tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.