Şimdi Ara

YARIŞMA PROĞRAMLARI ARIYANLARI, SEX HATTINA YÖNLENDİRİYOR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk telekomun yıllardır, milletin kanını emdigi, inek gibi sagdıgı, bir sistemi var PBX dır.
    beklet ,sıraya koy, sağ, derim her zaman
    konuyo fazla açmaçagım kafanız karışmasın.

yarışma yapılmadan önce türk telekomla antlaşmaya yapılıyor 100 tane 0 900 hat kiralanıyor ve bunlar bir birine PBX olarak bir birine baglanıyor. ilk numarası normal hat 0 212 612 xx xx oluyor.
    yarışma sunucusu sahne çıktığında, selam vermeden ilkönce numarayı veriyor. 0 212 612 xx xx AVİZESİ AÇIK BIRKILIYOR. (MEŞGUL BIRAKILIYOR) program boyunca arabilirsiniz diyor. yurdum insanı yükleniyor.

PBX, BAŞLIYOR MİLLETİ, 0 900 HATLARA SIRAYA KOYMAYA 100 KİŞİ AYNI ANDA BEKLETMEYE DAKİKASİ
    5 TL DEN 2 SAAT BOYUNCA 100 HATTIN KAZANÇINCI 600 BİN TL OLUYOR.

AY SONU FATURA GELİYOR VATANDAŞA, TABİİ 0 212 612 xx xx NURAYI ÇEVİRDİGİ İÇİN, 0 900 HAT GÖZÜKMÜYOR.

YARIŞMA PROGRAMLARDA EKRANIN YAZI ALTIN GEÇER, ZOR OKUNUR KÜÇÜK KÜÇÜK HARFLERLE ARIYANANLAR
    DAKİKASI 5 TL VEYA 66 KÖNTÜR ÜCRETLENDİLİR. UYARDIGI İÇİN HAKTA TALEP EDEMEZSİN.

ÇARKIFELEK GİBİ PROGRAM DÜŞÜNÜN, 1000 TANE HAT KİRALANDIGINI. 30 BİN YTL LİK ARABA VERİYOR. 15 BİN YTL MASRAFINI KAZANAN ÖDÜYOR. SAHNEYE SARHOŞ ÇIKIPTA BİRBİRİNİN DONLARINI İNDİRMESELER Dİ,
    DAHA ÇOK SÖMÜREÇEKLERDİ MİLLETİ.

GARANTİ BANKASI BU İŞİ YAPIYOR GALİBA. KREDİ KART VE BANKAMATİK KARTINI VERİYOR ŞİFREYİ VERMİYOR.
    TELEFONLA ARIYIP ALAÇAKSIN. YURDUM İNSANİ BİR YÜKLENİYOR. PBX DEVREYE GİRİYOR. İKİ TANE YÜZLÜK KARTIM GİTTİ ALAMADIM ŞİFREYİ. EN SONUDA BANKAYA GİTTİM ÖNLERNE KARTI KIRDIM ATTIM.

YANLIŞSAM YANLIŞ, DOGRUSAM DOGRU DEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmar-007 -- 8 Eylül 2009; 22:07:06 >
  • Proğram değil, PROGRAM
  • Bir de sunucular televizyona çıkıp milleti rezil ediyorlar, üstüne de bunlar para alıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yacan3

Proğram değil, PROGRAM

Arkadaşım anlatılmak istenileni anla yeter , Allah Allah birisi bi yanlış yaptımı edebiyat öğretmeni kesiliyosunuz ....
  • Helal olsun kartı kırıp atmışsın.. Bu tufayı bildiğim için hiç öyle yerleri, tv programlarını filan aramadım çok şükür.. Mutlaka soruyu bilene 5000 dolar filan olayları da bu şekilde para kazanıyordur...

Bu arada sarhoş çıkıp da birbirlerinin donlarını indirme olayına aklım takıldı. Videosu varsa koyabilir misiniz? Bilen varsa anlataiblir mi veya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

quote:

Proğram değil, PROGRAM

Arkadaşım anlatılmak istenileni anla yeter , Allah Allah birisi bi yanlış yaptımı edebiyat öğretmeni kesiliyosunuz ....

İnsanların bazı şeyleri yanlış bilmesi beni rahatsız ediyo olabilir, ben öğrensin diye söyledim kötü bi amacım yoktu. Yazıyı da okudum. Ben düzgün olanını söyliyimde başkası gelip dalga geçmesin dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Yacan3. -- 8 Eylül 2009; 18:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmar-007

türk telekomun yıllardır, milletin kanını emdigi, inek gibi sagdıgı, bir sistemi var PBX dır.
    beklet ,sıraya koy, sağ, derim her zaman
    konuyo fazla açmaçagım kafanız karışmasın.

yarışma yapılmadan önce türk telekomla antlaşmaya yapılıyor 100 tane 0 900 hat kiralanıyor ve bunlar bir birine PBX olarak bir birine baglanıyor. ilk numarası normal hat 0 212 612 xx xx oluyor.
    yarışma sunucusu sahne çıktığında, selam vermeden ilkönce numarayı veriyor. 0 212 612 xx xx AVİZESİ AÇIK BIRKILIYOR. (MEŞGUL BIRAKILIYOR) program boyunca arabilirsiniz diyor. yurdum insanı yükleniyor.

PBX, BAŞLIYOR MİLLETİ, 0 900 HATLARA SIRAYA KOYMAYA 100 KİŞİ AYNI ANDA BEKLETMEYE DAKİKASİ
    5 TL DEN 2 SAAT BOYUNCA 100 HATTIN KAÇINCI 600 BİN TL OLUYOR.

AY SONU FATURA GELİYOR VATANDAŞA TABİİ 0 212 612 xx xx NURAYI ÇEVİRDİGİ İÇİN O HAT GÖZÜKÜYOR.

YARIŞMA PROGRAMLARIN EKRANIN ALTIN GEÇER, ZOR OKUNUR KÜÇÜK KÜÇÜK HARFLERLE ARIYANANLAR
    DAKİKASI 5 TL VEYA 66 KÖNTÜR DİYE. UYARDIGI İÇİN HAKTA TALEP EDEMEZSİN.

ÇARKIFELEK GİBİ PROGRAM DÜŞÜNÜN, 1000 TANE HAT KİRADIGINI. 30 BİN YTL LİK ARABA VERİYOR. 15 BİN YTL MASRAFINI KAZAN ÖDÜYOR. SAHNEYE SARHOŞ ÇIKIPTA BİRBİRİNİN DONLARINI İNDİRMESELER
    DAHA ÇOK SÖMÜREÇEKLERDİ MİLLETİ.

GARANTİ BANKASI BU İŞİ YAPIYOR. KREDİ KART VE BANKAMATİK KARTINI VERİYOR ŞİFREYİ VERMİYOR.
    TELEFONLA ARIYIP ALAÇAKSIN. YURDUM İNSANİ BİR YÜKLENİYOR. PBX DEVREYE GİRİYOR. İKİ TANE YÜZLÜK KARTIM GİTTİ ALAMADIM ŞİFREYİ. EN SONUDA BANKAYA GİTTİM ÖNLERNE KARTI KIRDIM ATTIM.

YANLIŞSAM YANLIŞ, DOGRUSAM DOGRU DEN.

Ne dediğini anlamakta zorlanıyorum.
  • quote:

Proğram değil, PROGRAM

Noktası nerede o cümlenin?
  • quote:

Proğram değil, PROGRAM

BU KADARMI ANLADIN KONUYU.
  • quote:

quote:

Proğram değil, PROGRAM

"Mı" ayrı yazılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantaxy -- 8 Eylül 2009; 20:12:17 >
  • quote:

Proğram değil, PROGRAM

Khardşm Sz Nsniz Ya büle Sizene ONur Krıcı Olddnuzn Fraknda Diilsniz....

ÖDÜL VERMİCEKLER ADAM BELKİ ÖYLE GÖRDÜ ...

Al Senin MEsajın
    Ben karantina yı izledim bu filmle aynı diyorlardı. Oyüzden REC izlemedim. Tıpa tıp aynı diyolar...

diyorlar diye yazılır değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantaxy

quote:

quote:

Proğram değil, PROGRAM

"Mı" ayrı yazılır.

Alıntıları Göster
    bugün bende bunu sorcaktım bu PBX tam olarak nedir?
  • bilgilendirici bir konu açmış.teşekkürler.

saçma sapan mesajlar yazmayın konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

Alıntıları Göster
    Yarismalari arainca cok parziyo derlerdi.Bende normal telefon acaba niye diye merak ediyorum.Demek boyle bir sey yapiyorlar.Normal tabii milleti somurmek gorevleri , Verdikleri hedoyelerin 5 misli kar yapiyoalr dedigin olay birde aldiklari reklamlari sayarsak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Yarismalari arainca cok parziyo derlerdi.Bende normal telefon acaba niye diye merak ediyorum.Demek boyle bir sey yapiyorlar.Normal tabii milleti somurmek gorevleri , Verdikleri hedoyelerin 5 misli kar yapiyoalr dedigin olay birde aldiklari reklamlari sayarsak ...

Alıntıları Göster
    Ooo Maşallah herkes Türkçe Öğretmeni kesilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Alıntıları Göster
    Nihat Hatipoglunun programın böyle bişey yoktur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andguzia1

Nihat Hatipoglunun programın da böyle bişey yoktur heralde

• quote:

herkesin anlacagı dilden anlatayım.

bir şirket 10 hat alır. sıralar ilk numaram bu, 0 212 612 xx xx digerlerinide bunun arkasına pbx yap diyorsun
    türk tekom a yapıyor.

sende 10 hatı alıp özel santralına baglıyorsun.

sen bu nurayı aradın meşgul. türk tekom seni 2 inci hatta yönledir. 2 inci hat meşgul, türk tekom seni 3 üncü hata yönlendirir. 3 üncü hat meşgul, türk tekom seni ,4 üncü hata yönlendir. vs.

10 hat boş, santrala baglanıyorsun. 10 hata sanrala baglandın. <dahili numarayı biliyosan tuşla bilmiyorasan santrala bagalanmak için bekleyin> santralcı görüşçegin dahili nuramaya baglar ve 10 hattan görüşmeni yaparsın.
  • quote:

quote:

herkesin anlacagı dilden anlatayım.

bir şirket 10 hat alır. sıralar ilk numaram bu, 0 212 612 xx xx digerlerinide bunun arkasına pbx yap diyorsun
    türk tekom a yapıyor.

sende 10 hatı alıp özel santralına baglıyorsun.

sen bu nurayı aradın meşgul. türk tekom seni 2 inci hatta yönledir. 2 inci hat meşgul, türk tekom seni 3 üncü hata yönlendirir. 3 üncü hat meşgul, türk tekom seni ,4 üncü hata yönlendir. vs.

10 hat boş, santrala baglanıyorsun. 10 hata sanrala baglandın. <dahili numarayı biliyosan tuşla bilmiyorasan santrala bagalanmak için bekleyin> santralcı görüşçegin dahili nuramaya baglar ve 10 hattan görüşmeni yaparsın.

Alıntıları Göster
    evet ve bunu herkez bilmez ararda arar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

quote:

Proğram değil, PROGRAM

İnsanların bazı şeyleri yanlış bilmesi beni rahatsız ediyo olabilir, ben öğrensin diye söyledim kötü bi amacım yoktu. Yazıyı da okudum. Ben düzgün olanını söyliyimde başkası gelip dalga geçmesin dimi?

İnsanların bazı şeyleri yanlış bilmesi beni rahatsız ediyor olabilir ; ben öğrensin diye söyledim kötü bir amacım yoktu.Yazıyı da okudum.Düzgün olanını söyleyelim de başkası gelip dalga geçmesin değil mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.