Şimdi Ara

YARIŞMA PROĞRAMLARI ARIYANLARI, SEX HATTINA YÖNLENDİRİYOR. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ülkenin insanlarını yolunacak kaz olarak görenlerden bıktım artık Allah hepsinin belasını versin
  • Garanti bankası ve 900lü hat ?
    Komik olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yacan3

quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

quote:

Proğram değil, PROGRAM

Arkadaşım anlatılmak istenileni anla yeter , Allah Allah birisi bi yanlış yaptımı edebiyat öğretmeni kesiliyosunuz ....

İnsanların bazı şeyleri yanlış bilmesi beni rahatsız ediyo olabilir, ben öğrensin diye söyledim kötü bi amacım yoktu. Yazıyı da okudum. Ben düzgün olanını söyliyimde başkası gelip dalga geçmesin dimi?

dimi olmayacak o kelime, değil mi olacak,

bende bunu size yazayım.
  • Yarışma programını arayan adama bir hatun "yala beni, tara beni" derse suratına kapatsın bir zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Yarışma programını arayan adama bir hatun "yala beni, tara beni" derse suratına kapatsın bir zahmet.

benim degim 0 900 hattlarda böyle şey yok sadece boşlukta bekliyonuz. yanlış anlayın böyle

artık yarışma prograları kendileri kiralamıyor artık.

su iletişim limitet şirketi, kurulmuş kagıt kürük işleride bu şirket hallediyor.

gece 2 ile 3 den sonra flaş tv yarışma var dikkat edin, unutanmadan çok küçük harflerle reklamını yapıyor en altan geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmar-007

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Yarışma programını arayan adama bir hatun "yala beni, tara beni" derse suratına kapatsın bir zahmet.

benim degim 0 900 hattlarda böyle şey yok sadece boşlukta bekliyonuz. yanlış anlayın böyle

artık yarışma prograları kendileri kiralamıyor artık.

su iletişim limitet şirketi, kurulmuş kagıt kürük işleride bu şirket hallediyor.

gece 2 ile 3 den sonra flaş tv yarışma var dikkat edin, unutanmadan çok küçük harflerle reklamını yapıyor en altan geçiyor.

• bi tane numara verin arıyacağım acil hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk123

bi tane numara verin arıyacağım acil hadi

• Arkadaşın demek istediği : siz yarışmanın verilen numarasını arıyorsunuz o siz kiralanmış başka bir hatta aktarıp orada bekletiyor. Paralı bekleme odası da diyebilirsiniz.

İnsan düşünmüyor değil hani. Adamlar ev araba birsürü elektronik eşya veriyor, bunları nasıl karşılayacak ? Sponsor yetmez, en basit ve teknolojik yolu bu pbx hatlar.

İsterseniz bir deneyin. Özel şirketlerin müşteri hizmetleri hattını arayın kontörlü telefonlardan, ankesörlü mesela. Birkaç işlem yapana kadar kaç kontörünüz gidecek görün. Çok büyük haksızlık aslında bunlar. Müşterisi olduğun bilmem kaç milyon dolarlık şirketler şikayetinizi dinlerken veya sorunlarınızı çözmek için yine sizi sömürüyorlar.
  • bi seks hattı var bide normal arkadaslık hattı hangisi ki aceb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashmere21

bi seks hattı var bide normal arkadaslık hattı hangisi ki aceb?

ARKADAŞ KONUYU ANLAMIŞ, KONUN GIRGIRINDA.
  • quote:

Proğram değil, PROGRAM

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Proğram değil, PROGRAM

bu konu üzerinde hassasiyetle duralım,
  • vay anasını sayın seyirciler-başlıkla alakasını pek çıkartamadım ama insanlar yarışmayı ararken o malum hatlara yonlendırılıp sonrada mesgul mu calınıyo biri detayı ile anlatırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

vay anasını sayın seyirciler-başlıkla alakasını pek çıkartamadım ama insanlar yarışmayı ararken o malum hatlara yonlendırılıp sonrada mesgul mu calınıyo biri detayı ile anlatırsa sevinirim

konu gayet açık
  • Güzel bilgilendirme teşekkürler.
  • PBX nedir?

Bir PBX(private branch exchange,özel telefon ağı),telefon sistemleri için bir switch/aktarım istasyonudur.Genel olarak bir çok telefon sisteminden oluşur ve bu telefon sistemine gelen ve telefon sisteminden çıkan bağlantıları telefon hatlarına aktarır.

PBX,belirli bir organizasyonda -genellikle bir iş organizasyonunda – dahili telefonlar arasında bağlantı kurar ve aynı zamanda dahili telefonlarınızı PSTN(Public Switched Telephone Network-Klasik telekom/ telefon hattı ) e bağlar.

Şirketler bir PBX i dahili telefonlarını harici bir hatta bağlamak için kullanırlar.Bu yolla,sadece bir telefon hattını , içerde bir çok kişi kendi masalarındaki farklı dahili numaralara sahip telefondan kullanabilir hale gelirler.

Bir PBX sistemde her bir telefon PBX ‘ e bağlanır.Bir kişi ahizeyi aldığında ve dışarı aramalar için erişim kodunu(şart değil) çevirdikten sonra PBX o kişiyi PSTN hattına bağlar.

Bir çok orta ve büyük ölçekli şirketler PBX kullanırlar çünkü organizasyondaki her bir dahili telefona bir telefon hattı bağlamaktan daha ucuza mal olmaktadır.Numaralar,normal telefon numarası formatında değildir.İçerdeki numaralandırmaya göre 3 ya da 4 haneli numaralar oluşturulabilir.Bu dahililer vasıtasıyla ağdaki herkes birbirini arayabilir hale gelir.Bahsedilen numaralar literatürde extension ‘dahili’ olarak geçer.(ext)

Anlayacağınız sizin adamın bilinen bir numarasını arayıpta PBX'in sizi başka bir harici numaraya yönlendirme gibi bir fonksiyonu yoktur. En fazla aradığınız şirkete ait dahili telefon makinelerinden birine yönlendirebilir.

YARIŞMA PROĞRAMLARI ARIYANLARI, SEX HATTINA YÖNLENDİRİYOR.

yani pbxin üst tarafındaki anahtarlamaya karışamaz sadece alt tarafındaki numaralara anahtarlama yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi throlll -- 21 Eylül 2009; 18:47:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.