Şimdi Ara

yas 13 boy 1.88 ne kadar uzarim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
18.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.ligde oynamış biri olarak söylüyorum her sabah makarna ye haşlama süt ve peyniri gün içerisinde eksik etme..
    basketbol konusuna gelirsek kısa birsürü adam var eğer 2.05 i geçersen ve iyi bir hücumun olursa rahat birinci ligde oynarsın ama kas çalışmaya başla şimdiden yaşıtlarına fark atmak istiyorsan yavaştan başla. ve sürekli hakeem olajuwan ın videolarını izle derim sana
  • Bende kendimi uzun sanardım.4 yıl önce ben 182 falandım o yaşlarda.1-2 yıl daha uzarsın baya sonra çok aşırı uzamazsın + yüzmeyle 188 i baya geçersin.Rahat 1-2 yıla 195-200 olursun.
  • ayrıca suan 1.91 olmusum
  • Maaşallah diyelimm valla. Voleybolcu olmayı düşündün mü ?
  • bu gidisle mardinli sultan olacaksin başgan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voleybola fazla yetenegim yok hocam dusunmedim o yuzden

• Ben 13. yaşımı doldurcam boyum 1.83 civarında.Bende senin gibi yüzme ve basketbol ile uğraşıyorum. Bu ülkede insanlar genelde 170-175 arası oluyor.Y
  • Senden iyi kaleci olur kardeşim gel seni kaleci yapalım benim takımım veliahtımı arıyor havada kaparlar senim :) Bu arada boyum 1.97 21 yaşındayım,bende basketboldan geldim ama futbolculuk daha iyi düşün bence Bu yaşta bu boy maşAllah yani sen bırak 2 metreyi 2.10'u çok rahat geçersin Ömer aşık halt yer daha önünde 6 7 yıl var.

• Hocam yaş 13 bune yaw ben 14 yaşındayım 1.60 cm boy var kilom ise 39 baya boylu bir sülalen varmış
  • bu isler hic belli olmaz yegen bunlar tamamen genlerle alakali yani uzarmiyim uzamazmiyim diye sormana gerek yok kimse bilemez belki 2:10 olursun belki o boyda kalirsin ama senin yapman gereken hep uzayacakmis gibi yuzmeye sut icmeye basketbol a devam etmek

• Hantal olma . Vücut geliştirme için yaşın ufak . Çabukluk kazanmaya bak hızlı ol top hakimiyetini yükselt . 16-17 yaşında vücudunuda genişletirsin . Lisede 2 metre boyunda arkadaşım vardı smaç basabiliyordu şutları mükemmeldi ama zayıf ve hantaldı bu yüzden basketbol onun için hobi olarak kaldı .
  • 2.03m garanti olursun 2.08e kadar yolu var
  • 1.88 ne lan oh.

• onu bilemem de askerde atici olursun
  • garanti +2 metre olursun zaten bana kalırsa 3-4 arasında kal her yönden geliştir kendini dribbling açısından da şut açısındanda ve iyi derecede post oyna binevi carmelo,lebron tarzı oyuncular idolün olsun derim..
  • aynı yaştayız boyum 173
  • millet 13 yaşında 188 oluyor ben 15 yaşındayım 170 im bende mi sorun var yoksa insanlar gittikçe trole mi dönüşüyor anlamak mümkün değil.
  • 1.92 oldum :D bu hafta sabah aksam antreman var 6 saat potayida cekebildim sonunda simdi sirada smac vurmak var hsdi bakalim hep istasyonda yaptigimiz kuvvetler sayesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanj90

1.92 oldum :D bu hafta sabah aksam antreman var 6 saat potayida cekebildim sonunda simdi sirada smac vurmak var hsdi bakalim hep istasyonda yaptigimiz kuvvetler sayesinde

hadi lan ordan adama bak 192 olmuş madem o kadar uzun boylusun ss atta görelim boyunu ben sana hiç inanmıyorum 13 yaşındaki bir insanın boyu o kadar uzun olmaz ya genetiktir ya da tiroit bezi fazla salgılanıyordur.
  • antreman saatlerimi vereyim istersen ? bu arada 14 yasima girdim. Izmirdeysen antremanlarimizi izlemeye gelebilirsin. Ayrica efesle mac yaparken gordum adamlarda bizlr yasit 2.05 var. Inanmazsanda sorun degil senin problemin hocam zorlamiyorum seni ama pm olarak antreman saatlerimi veririm istersen edit : 1.95 oldum. takim degistirdim daha iyi bi klupteyim. voleybol topuyla smac basmaya basladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanj90 -- 30 Temmuz 2013; 12:02:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.