dogum tarihim 09/09/1999 boyum 1.88 kilom 95 babam 1.95 annem 1.75 kiz kardesim 1.80 sulalemde 1.80 in altinda yok basketbolcu olmak istiyorum potaya dokunmama yaklasik bir 10 cm var son ipine degiyorum haftada 3 kez karsiyakada antremana gidiyorum 1997-1998 lerle ayrica yari olimpik havuzda gunde 15 kere en az gitgel yapiyorum sizce daha ne kadar uzarim hayalim 2 metreyi gormek ve uzun pivot olmak
kardeşim öncelikle merhaba. ben senin yaşındayken 1.84 boyum vardı. Şimdi kendime bakıyorum da, PF oynamak istiyorusn. 15 cm uzayabilirsin ama pf oynayacak gibi 2.08 olman zor. SF oynayabilirsin ilerde. O yüzden oynadığın takımdaki koçunla konuş. 3 numara oynamaya başla, fundamentalı geliştir.
boyun 1.98 2.08 arası değişir, başarılar
oncelikle yorumun icin tesekkur ederim, pivot oynamak istememin sebebi yasitlarim arasinda uzun olmamdi. ayrica gunde 1 lt sut 500 ml ayran icsem bir gelisme olur mu ?
ayrica ben pivot veya uzun forvet oynamak istiyorum cunku cok atletik degilim kalin bir yapim var. babamda gencken sag forvet oynarmis. yakinda atislarim iyi turnikelerde 10/9 yaparim fakat 1e1 de adam gecmekte zorlaniyorum topla o kadar rahat oynuyamiyorum. birde 1997-1998 lerle oynadigimdan bazilarini kendimden iyi goruyorum ve kendimi yetersiz goruyorum morelim bozuluyor
quote:
Orijinalden alıntı: kaanj90
ayrica ben pivot veya uzun forvet oynamak istiyorum cunku cok atletik degilim kalin bir yapim var. babamda gencken sag forvet oynarmis. yakinda atislarim iyi turnikelerde 10/9 yaparim fakat 1e1 de adam gecmekte zorlaniyorum topla o kadar rahat oynuyamiyorum. birde 1997-1998 lerle oynadigimdan bazilarini kendimden iyi goruyorum ve kendimi yetersiz goruyorum morelim bozuluyor
Eğer atletik olmak istiyorsan cabukluk antremanları ve depar atman lazım mümkünse vücut ağırlığınla yap ağırlık çalışacaksan boyun büyük ihtimal 2 yi vurur
tesekkurler cihan23 dediklerini yapacagim, bir sorum daha var yasima gore boyum iyi mi ?
tesekkurler cihan23 dediklerini yapacagim, bir sorum daha var yasima gore boyum iyi mi ?
Aynen boyun iyi yasına göre ben lise 1 de boyum180 falanı şimdi 190 basketbolcuyum bende Ya 21 ancak bu saatten sonrada uzama olmaz belki 1 cm falan
arkadasin dedigi gibi baskete tam gaz devam edersem 1,98-2,08 olabilir miyim
quote:
Allah bilir tabi ama annen baban uzunsa veya geninde uzama genleri varsa uzarsın
quote:
Orijinalden alıntı: Angry Again
quote:
Allah bilir tabi ama annen baban uzunsa veya geninde uzama genleri varsa uzarsın
kimi kisalirsin diyor kimi uzarsin diyor sende dogru diyorsun allah bilir.2 metre olayimda uzun forvet oynamaya raziyim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Angry Again
quote:
kimi kisalirsin diyor kimi uzarsin diyor sende dogru diyorsun allah bilir.2 metre olayimda uzun forvet oynamaya raziyim
Alıntıları Göster
Basketbol oynarsan bu süre zarfı içinde neden olmasın ? Zaten insan vücudu ihtiyaca göre şekillenir.
quote:
oncelikle yorumun icin tesekkur ederim, pivot oynamak istememin sebebi yasitlarim arasinda uzun olmamdi. ayrica gunde 1 lt sut 500 ml ayran icsem bir gelisme olur mu ?
Daha 13 yasindasin ve boyun 188 mükemmel birsey bu , benim 13 yasindayken boyum 155-160di , azimle hergun basketbol oynadim suan 17 yasindayim 185 oldum hic süt icmedim tek basına basketbol bile yeterli olur sana ama yuzme + kalsiyum + basket = 2 metre olursun bana inana bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: cautious
quote:
Daha 13 yasindasin ve boyun 188 mükemmel birsey bu , benim 13 yasindayken boyum 155-160di , azimle hergun basketbol oynadim suan 17 yasindayim 185 oldum hic süt icmedim tek basına basketbol bile yeterli olur sana ama yuzme + kalsiyum + basket = 2 metre olursun bana inana bilirsin
tesekkurler artik tek bekledigim sey zaman
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cautious
quote:
tesekkurler artik tek bekledigim sey zaman
Alıntıları Göster
yaş 13 boy 1 88 diyecek laf yok
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Yengeç
yaş 13 boy 1 88 diyecek laf yok
Alıntıları Göster
Koçların ne diyor boyun hakkında? Ben 13 yaşımda basketbol koçum bacaklarıma bakıp benim en fazla 5-6 santim daha uzayacağımı söylemişti, yöntemini bilmiyorum ama hakikaten de öyle oldu
Yas 13 188 boy vay be.. Kiz kardesin 180 bende bizim aileyi uzun zannederdim ben 190 ablam 176 senin yasindayken 173 boyum anca vardi tam hatirlamiyorum kosu yap, ip atla... Masallah diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: olkert
Yas 13 188 boy vay be.. Kiz kardesin 180 bende bizim aileyi uzun zannederdim ben 190 ablam 176 senin yasindayken 173 boyum anca vardi tam hatirlamiyorum kosu yap, ip atla... Masallah diyelim
yeter işte daha ne uzuycan
quote:
Orijinalden alıntı: Al-Tair
yeter işte daha ne uzuycan
Alıntıları Göster
Yüzmeyi bırakmadığın sürece boy uzaman durmaz. Ancak 13 yaşındayken 1.88 inanılmaz bişey olsa gerek