Şimdi Ara

Yaş 15 boy 1.71 yeterlimi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 15 boy 1.71 hadi o 1 cm i alma 1.70 işte Eylül'de 16 ya gireceğim 9. Sınıfta olçmüslerdi en son o da 1.69 fln di ama 1.70 yazdılar anlicaniz 1 senedir fln boyum uzamiyor ortaokula giden bebeler hep beni geçmiş yanlarında çocuk gibi kalıyorum 😭😭😅😅 normal basket oynuyorum süt fln içiyorum sadece yatarken geç yatıyorum o kadar babam 1.66 annem 1.63 13 yaşımda iken babam kadar vardım o ara bir boyum uzadı sakallar çıkmaya (çok seyrek) başladı bıyık zaten var sülalede en uzun kişi benim ama dışarıda değil onun için yetmiyor hedefim 1.77 fln olsam yeter kuzenim var 1 yaş küçük benden 1.90 benden 2 yaş kucuk olan kuzenimde beni geçmiş anlicaniz boyum daha uzar mı (bu arada erken ergenliğe girdim ama çok erken değil yani yarım sene erken girdim gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppidi gezen balon -- 28 Haziran 2020; 9:5:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Erkek için (anne boyu+ baba boyu+13cm)/2
    171 cm çıkıyor, beslenme genetik durumlar vesaire +-10cm farklılık gösterebilir. Bir endokrinoloji uzmanına gözükebilirsin ancak boyun normal olduğu için ne olur bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.