Şimdi Ara

Yaş 15 boy 1.71 yeterlimi ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 yasindayken hic ölçülmedim ama muhtemelen o civarlardaydim ama ben ergenliğe geç girdim şu an yaş 20 boy 185

Omurgana yük bindiren sporlardan hareketlerden bence uzak dur.

Tartışmalı bir konu olsa da bence fitness da yapma. Tartışmalı olmasi dahi riske atmamak için geçerli sebep bence. Garanti olsun basket ve yüzme yap erken uyu süt iç genetiginin izin verdigi en ust noktaya ulaşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 11 Eylül 2020; 22:38:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

reis tam bilmiyorum ama genelde öyle sakal buyüme hormonunun tamamlanması demek etrafımda sakalları çıktıktan sonra uzayan yok benim mesela 18 yaşinda 1.82 di 19 da 1.84 20 şu an 1.87 yim ve hâla sakallarım tam çıkmadı uzama devam ediyor

Boy uzamasının durup durmayacağını anlamak için hastaneye gidip sol el bilek filmi çektirmek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 9.sınıftan sonra 2-3 cm ya uzadım ya uzamadım.1 senede 1 cm uzadıysan daha da uzamazsın. Sakalla da boyun alakası yok kiminin ki 23-24 yaşından sonra çıkıyor adam o yaşa kadar mı uzayacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 12 Eylül 2020; 1:10:34 >
  • valla kiloya dikkat et ben erken ergenliğe girmiştim ortaokulda sakallar çıkmıştı boyum uzundu hep normalde 185-190 olacak bebeydim sırf ergenlik ortaokula denk geldi o dönemde şişko olduğumdan 1.80 de kaldım
    Ha bi yandanda şu var bütün kıyafetler benim boyuma göre yapılıyo orta boy olduğumdan arabaya yatağa falan sığıyorum
    Uçakta 1.80 boyla bile sığamıyordu bacağım 190 olsam hiç sığmazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cüce

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.