Şimdi Ara

Yaş 15 boy 1.71 yeterlimi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 15 boy 1.71 hadi o 1 cm i alma 1.70 işte Eylül'de 16 ya gireceğim 9. Sınıfta olçmüslerdi en son o da 1.69 fln di ama 1.70 yazdılar anlicaniz 1 senedir fln boyum uzamiyor ortaokula giden bebeler hep beni geçmiş yanlarında çocuk gibi kalıyorum 😭😭😅😅 normal basket oynuyorum süt fln içiyorum sadece yatarken geç yatıyorum o kadar babam 1.66 annem 1.63 13 yaşımda iken babam kadar vardım o ara bir boyum uzadı sakallar çıkmaya (çok seyrek) başladı bıyık zaten var sülalede en uzun kişi benim ama dışarıda değil onun için yetmiyor hedefim 1.77 fln olsam yeter kuzenim var 1 yaş küçük benden 1.90 benden 2 yaş kucuk olan kuzenimde beni geçmiş anlicaniz boyum daha uzar mı (bu arada erken ergenliğe girdim ama çok erken değil yani yarım sene erken girdim gibi)

• egenliğe geçde girmemişsin ve sakallarda çıkmış uzaman zor artık çok yavaş uzarsın ama 1.75 görürsün gibi
  • Hatırlıyorum 9.sınıf bittikten sonraki yaz hastanede çıplak ayak 1.69 çıkmıştım. Normal yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Hatırlıyorum 9.sınıf bittikten sonraki yaz hastanede çıplak ayak 1.69 çıkmıştım. Normal yani.
    Suanki boy kaç
  • O yaşta 1.95 tim hey gidi günler
  • Guest8080 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 20 yaşındayım sakallar daha gür bile değil, boyun bunla ilgisi var mi 173 cm boy var. Uzar mı daha sizce?
  • Çocuğum yaşında bebeler forumda takılıyor
  • menectras kullanıcısına yanıt
    evet ilgisi var sakallar çıktıktan sonra büyüme tamamlanmış olur artık o saatten sonra uzaman zor ama şöylede bişey var kimisinin sakallar seyrek oluo veya çıkmıo o zaman bişey diyemem sana gelirsek sakallar tam çıkmasa bile 20 yaşına gelmişsin artık maksimum uzasan 2-3 cm yani 1.75-1.76 olursun
  • kanka uzaman pek mümkün değil gibi görünüyor. muhtemelen maks 5 cm daha uzarsın.

Yine de belli olmuyor, atalardan taşınan genler bir anda vurabiliyor da çok düşük şans, ümitlenme yani. Boşver en azından benim bulunduğum, 1,73 tayfasına katılırsın xd

• quote:

Orijinalden alıntı: hoppidi gezen balon

Suanki boy kaç

Alıntıları Göster
    1.78-79 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

1.78-79 civarı

Alıntıları Göster
    İns bende.senin gibi 1.78 olurum
  • 1.80+ ihtimali var.

ben senin yaşındayken senden daha kısaydım. 23 yaşındayım boy 183

• Kimani White kullanıcısına yanıt
    reis tam bilmiyorum ama genelde öyle sakal buyüme hormonunun tamamlanması demek etrafımda sakalları çıktıktan sonra uzayan yok benim mesela 18 yaşinda 1.82 di 19 da 1.84 20 şu an 1.87 yim ve hâla sakallarım tam çıkmadı uzama devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest8080

reis tam bilmiyorum ama genelde öyle sakal buyüme hormonunun tamamlanması demek etrafımda sakalları çıktıktan sonra uzayan yok benim mesela 18 yaşinda 1.82 di 19 da 1.84 20 şu an 1.87 yim ve hâla sakallarım tam çıkmadı uzama devam ediyor
    Yani sakal dediğim -,tüy- 3 tane 4 tane siyah tüy çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dumb Truck

1.80+ ihtimali var.

ben senin yaşındayken senden daha kısaydım. 23 yaşındayım boy 183

İns 1.80 olurum o kadar kafaya takan birisi değilim zaten sadece benden küçük çocuklar beni geçince biraz piskolojim bozuldu sülalede en uzun kişi benim Antalya yöresindeki insanlar yörükler biraz kısa oluyorlar heralde 😆😆
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Şimdi kaçsın hpcam
  • 2 de kaldıım😁
  • 173 oldum arkadaşlar basketbol oynadım ve süt içtim ama çok değil gunde 1 bardak fln çok sevmiyorum sütü uyku düzenime dikkat etmedim yani öyle
  • üzülme güzel kardeşim, meraklanma, erkekler 21 yaşına kadar uzar.

Senede 2-3 cm uzarsın basket oynamaya devam edersen, 182 civarına ulaşacaksın diye tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.