Şimdi Ara

yas 18 tuylenme.var sakal çıkar mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler simdi yaşım 18 ikizim.var onun favori ve bıyıkları çıkıyor benim.sadece bıyık.ve dudak altında cikiyor ve hala sivilcelerim var onda yok benim.hormonlarimla mi alakalı bu durum.sülalede herkesde sakal var babamdada var benim.favorilerden.tüyler var sadece sakal çıkar mi boyum 1.65 ikizimin 1.72

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tüylenme varsa devamı gelir merak etme. bol bol jilet vur.
  • Jilet vuruyorum hep tekrar tüy cikiyor sagolasin...

• Kardeşim sakal iyi bir şey degil ki.senin yaşında ben de her gün yüzüme jilet vururdum cabukcak çıksın diye.simdi pismanim.jilet süreceksen de düzgün ve sadece sakal bölgesine sür.yanak kisminda yukarilara sürme

• Çıkmasını istediğim bölgelere suruyorum göz altlarına yaklasmiyorum cenemde biyiklarda ve dudak altında çıkıyor saka yanaklar sadece tüy full küçük küçük jilet vuruyom gene tüy

• herşey zamanla oluruna bırak , köselik yoksa ki dediğine göre çıkmaya başlamış devamıda gelir.
  • ben hiç dikkat etmedim bi baktım full çıkmış elimiz yüzümüz görülmüyor. Bel altını saymıyorum dışarı kıyafetsiz çıksam yeridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jileti sakal cikis yonune dogru tut ilerde biri kıbleye biri guneye digeri doguya bakar siyah tuylenme varsa oraya vur yoksa parca parca tek tük siyahlar cikar aradan cok kotu gozukur tahminen 21 li yaslarda sakalin adam sakali gibi olur 2.3 yil bekleyeceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.