Şimdi Ara

Yaş 21 sakal yok herkes 16-17sin diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
14.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla aglıcam artık ya 18 19 yaşındaki cocuklar aslan yelesi takmış gibi geziyor bende sakal yok bioxin falanda etki etmiyor ne yapmam gerek ciddi ciddi özgüvenimi tamamen kaybetmek üzereyim moralim cok bozuk

• Millet gene saçma sapan yorumlar yapmış. Hepsi sakalı napcan sakal çok kötü derler ama sakalını kesmeye korkarlar. Dışarda sakalı çıkıpta kesen bir adam yok herkes sakallı. Sakal erkek yaşını sadece büyütmüyor, direk tipi çok daha iyi hale getiriyor. Çıkmıyorsa yapacak bir şey yok, belki minoxil fayda eder.
  • 21 oldugunu sen iddaa ediyosun. Belkide gerçekten 16 17sindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yaşındayım aynı durumdayım.
  • Yaaa . Ne Garip İnsanlar Var Ya. BabyFace Olmak Her Zaman 1-0 öndeliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 20 yaşındayım sakal bıyık çıkıyor da ben uğraşmayı sevmiyorum üşeniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aralıkta 30'uma girecem her tanıştığım insan 20-21 yaşında gösteriyorsun diyor. Kız arkadaş bulmak başta olmak üzere bir sürü sorun beraberinde geliyor. 17-18 yaşındaki gençler benden büyük gösteriyor.
  • Yav sacmalama

22 yasimdayim okuz gibi sakalim var kesmesi bir dert duzeltmesi bir dert

Ozenmeyin boyle seylere eskiden sakalli adami adamdan saymazlardilan noldu bu ulkeye muhafazakarlar bile sadece bıyık bırakırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 5 Ekim 2019; 23:50:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaş ehliyet yok
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SarıKırmızı_ kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yaa. Biz üniversite 3uz. Bizim bölümün bu yıl 1cilerine bakıyorsun lan hepsi dayı gibi. 23 25 gösteriyorlar.

• bende yok 4 ay sonra 20 olcam kimse küçük gösteriyon demedi. şu an 19 um bazıları 18 gösteriyon dedi o kadar. ve baby facim var yani tombuluş bişey. tavırla alakası da çok. dershanede de daha büyük gösteriyon demişlerdi.
  • Sakalla alakası yok kiloyla alakalı çok zayıfsan vücudun çocuk vücudu gibi durur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D62C81441

Sakalla alakası yok kiloyla alakalı çok zayıfsan vücudun çocuk vücudu gibi durur
    Alakası yok 1.88 boyunda 63 kiloyum sakallıyım işid militanı gibi görenler 22-25 arası gösteriyon diyorlar.
  • Ne yapıcan sakalı ? ne güzel işte ben 19 yaşındayım 1 sene önce sakalım yoktu çıksın diye dua ediyordum sonunda dualarım kabul oldu sakallarım çıktı çıktığına pişman oldum sürekli yatarken kaşınıyor uykudan kalkıyorum ve işid militanlarına benzedim. keşke çıkmasaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Ne yapıcan sakalı ? ne güzel işte ben 19 yaşındayım 1 sene önce sakalım yoktu çıksın diye dua ediyordum sonunda dualarım kabul oldu sakallarım çıktı çıktığına pişman oldum sürekli yatarken kaşınıyor uykudan kalkıyorum ve işid militanlarına benzedim. keşke çıkmasaydı
    Küçük çoçuk gibi durmak ne demek anlamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Küçük çoçuk gibi durmak ne demek anlamazsın

Alıntıları Göster
    sakallarım çıkmadan önce bana da çocuk gibi duruyorsun diyorlardı.
  • Benim sakallar 14 te çıkmaya başladı lisede millet yüzünü yıkar okula gelirdi ben 2 günde bir eşşek gibi tıraş olurdum. Şimdi yaş 21 sakalları da son 1 yıldır uzun takılıyorum 30 yaşındaki adamlar abi diyor kimseye yaşımı inandıramıyorum hiç öyle üzülecek bi yanı yok hatta kessem mi lan diye ciddi düşündüğüm oldu sakalsız bişeye benzesem şu dakka keserim yüzümde yarım kilo kılla dolaşmaktan zerre keyif almıyorum

• Yaşım 27 hiç sakalım çıkmadı,hala ünideyim 2000li sanan bile oldu yav :)
  • uzatınca haluk bilginer sakalı gibi olmayacaksa yani bıyık sakalın üstüne binmeyecekse uzatmayın abi, yakışmıyor. benim saçım kahverengi, sakallar siyah ve kıvırcık. uzatınca değişik duruyor, 0 kesmeyeli 2-3 yıl olmuştur ama haftada bir kısaltıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Yaşım 27 hiç sakalım çıkmadı,hala ünideyim 2000li sanan bile oldu yav :)
    Troll musun köse mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Troll musun köse mi

Alıntıları Göster
    Köse gibi hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.