Şimdi Ara

Yaş 21 sakal yok herkes 16-17sin diyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
14.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şeyi netleştirelim; sakal var da az veya seyrek mi çıkıyor? Yoksa hiç çıkmıyor mu yani köse misin?

Mesela benim yanaklarda maalesef seyrek ama çene altında çok gür sebebini anlamadım bir türlü umarım düzgün çıkar
  • Ben de 21 yaşındayım sakal yok kilo 57 boy 1.75 falan geçen dayının biri liseye mi hazırlanıyorsun diye sormuştu... üzücü gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim sakal çıkıyor ama iki günde bir kesiyorum Tiple alakası yok, yüzümde kıl hissetmekten hiç hoşlanmıyorum. Her iki türlü de tipsizim zaten. Ben de baya ufak gösteriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tony ferguson
  • bıyıklı genç forvet kullanıcısına yanıt
    bıyık çene altında var yanaklar komple boş kıllar var ama kökleri zayıf
  • 25 den sonra cikmaz ise sikinti

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    O zaman şanslısın er geç çıkacaktır bazen foliküllerin olgunlaşması 26-27 yaşlarını bulabiliyor. Bir de uzatmayı deneyin mesela 1 ay hiç kesmeyin bakalım gelişme var mı
  • Türk kavmi göçebe çekik gözlü beyaz tenli siyah saçlı ve kösedir.Genetik köken olarak kıllı bir millet değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AegonTheUnlikely -- 6 Ekim 2019; 10:29:6 >
  • Sakalim cikmiyor diyenlerin çoğu öğrenci diye tahmin ediyorum . Yanliş tahmin de olabilir . Üni den sonra kamu vs , özel bankalar yada benzeri yerlerde çalışanlar sakallarindan nefret edecek bir süre sonra . Her sabah traş ol vs . Bu arada bayanlar sakalli erkekleri tercih ediyor psikolojisine girenler de var :) inanın yada inanmayin , yakin temas çarpışmalarda sakalı olmayan erkekler çok daha avantajlı durumda 😎.

• quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

Köse değilsen bir öneride bulunabilirim kesin sonuç alırsın.
    Evwt yüzümde tüy var bana önerebilir misin? yaşım 22
  • Ah ulan keske suan 16 17 gostersem

• Dostum ne güzel işte insan evriminde bir adım öndesin. Dert etme bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün sabah akşam 5 fıs olacak şekilde minoxil %5 kullan. 1 yılın sonunda sakallı biri olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

Hergün sabah akşam 5 fıs olacak şekilde minoxil %5 kullan. 1 yılın sonunda sakallı biri olursun.
    Bırakınca dökülüyor diyorlar ama ?
  • 1 yıl sabah akşam tutarlı şekilde uygularsan dökülmez. 3-5 ay gibi kullanımda dökülür. Sakalı çok isteyen adam tutarlı şekilde kullanır zaten.
  • sakalli olmak mi iyidir sakalsiz olmak mi?

• Sakal ektirmek çok pahalı bir yöntem değil. Ektirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:37:1 >
  • Organik zeytinyağı, badem yağı ve hint yağı hepsini bir şişede karıştır. 6 ay kadar kullan. Bir de vücut geliştirme sporuna git. Sakalların zamanla artar. Sağlıksız şeyler yeme. Süt sakın içme. Östrojen var içinde. Sakal çıkışını engelliyor. Tavuk döner de sakın yeme. Tavuk dönerler antibiyotik ile, hormonlarla vs yapılıyor. Bu iki gıdayı yersen sakalların eksik çıkabilir.

Avokado,balık,gezen tavuk yumurtası, et, ciğer(sakatat) vs bunlar sakal çıkaran gıdalar. Genetik olarak sorun yoksa çıkması gerekir ama artık günümüzde her şeye hormon, ilaç katıyorlar. İnternet ışınları, modem ışınları, telefon cihazlarının yaydığı radyasyon, çevre kirliliği, su kirliliği,erkeklerin ayrımcılıklara ve strese maruz kalması vs bunların hepsi sakal çıkmasını engelleyen etkenler. Bu yüzden günümüzde çoğu erkeğin sakalı çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Organik zeytinyağı, badem yağı ve hint yağı hepsini bir şişede karıştır. 6 ay kadar kullan. Bir de vücut geliştirme sporuna git. Sakalların zamanla artar. Sağlıksız şeyler yeme. Süt sakın içme. Östrojen var içinde. Sakal çıkışını engelliyor. Tavuk döner de sakın yeme. Tavuk dönerler antibiyotik ile, hormonlarla vs yapılıyor. Bu iki gıdayı yersen sakalların eksik çıkabilir.

Avokado,balık,gezen tavuk yumurtası, et, ciğer(sakatat) vs bunlar sakal çıkaran gıdalar. Genetik olarak sorun yoksa çıkması gerekir ama artık günümüzde her şeye hormon, ilaç katıyorlar. İnternet ışınları, modem ışınları, telefon cihazlarının yaydığı radyasyon, çevre kirliliği, su kirliliği,erkeklerin ayrımcılıklara ve strese maruz kalması vs bunların hepsi sakal çıkmasını engelleyen etkenler. Bu yüzden günümüzde çoğu erkeğin sakalı çıkmıyor.
    Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Düzenli traşin faydası olur mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.