Şimdi Ara

Yaş 21 sakal yok herkes 16-17sin diyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
14.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de küçük gösteriyorum. sakal var ama seyrek ve yavaş uzuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockstar1907

Köse gibi hocam

Alıntıları Göster
    Ektirmeyi düşünüyo musun ve doktora gittin mi ?
  • Millet gene saçma sapan yorumlar yapmış. Hepsi sakalı napcan sakal çok kötü derler ama sakalını kesmeye korkarlar. Dışarda sakalı çıkıpta kesen bir adam yok herkes sakallı. Sakal erkek yaşını sadece büyütmüyor, direk tipi çok daha iyi hale getiriyor. Çıkmıyorsa yapacak bir şey yok, belki minoxil fayda eder.
  • Her gün traş bıçağıyla traş ol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 21yaşımda sıfır sakaldım 2yıldır minoxil kullanıyorum şuan 23yaşındayım yüzümde boş yer kalmadı. ancak bırakınca dökülüyor diyorlar daha bırakmadım son tüpteyim ona birşey diyemem
  • eğer yüz hatların düzgünse ve belirgin bi çene hattın varsa ama oval kemiksiz bir surat hamur gibi yüzün varsa dediğiniz olay geçersiz :d
  • Hani bir laf vardır eskilerin söylediği

"Kılda keramet olsa g*tümüzde çıkmazdı."

bunu baz al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 yaşımdayım hayatım boyunca sigara kullanmadım cildim çökmedi bunun yanında düzenli olarak traş oluyorum(sinek kaydı) metro otobüs avm'lerde 18-19 yaşında kızlar tanışmak istedikleri zaman yaşımı söylüyorum. Koşarak uzaklaşıyorlar, sakal olmaması iyidir genç gösterir. İlgi görürsün iş gelir.

• Sakali olmayip sakal cikarmak isteyen arkadaslar bana ozelden yazsin yardimci olacağım. Yaklasik 8 yil önce bende aynı sorundan muzdariptim.Su an sakalimi jilet kesmiyor o kadar sert .

• Ben de aynı durumdayım ve gün geçtikçe özgüvenimi kaybediyorum bu durum yüzünden. Artık yaş soran yabancılara yaşımı küçültüp söyleyesim geliyor. Keskin yüz hatlarım ve güçlü bir çene yapım olsa çok kafaya takmam da küçük bir surat ve zayıf çene yapısı daha da küçük gösteriyor beni. Bir de beyaz ten ve bebeksi surata sahip olunca daha da beter oluyor durum. Boy da olmasa evden dışarı çıkacak özgüvenim olmazdı herhalde.
  • "aslan yelesi takmış gibi"
  • Ben de 22yim. 13 falan gösteriyorum. Sakal yok, köse bi şeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 yaşımdayım hayatım boyunca sigara kullandım cildim çöktü bunun yanında düzensiz olarak traş oluyorum(ayda 1) metro otobüs avm'lerde 28-29 yaşında kızlar tanışmak istedikleri zaman yaşımı söylüyorum. Koşarak uzaklaşıyorlar, sakal olması iyidir yaşlı gösterir. İlgi görürsün iş gelir.

• Allah sakalın bile hayırlısını versin, bende çalı süpürgesi gibi çıkıyor dudakla çene arası birleşmiyor uzadıktan sonra sivilce çıkarsa kesemiyorsun.
    Genetik olarak çöküntü içindeysen sakalın bile hatalı çıkıyor.

• Ne kadar şanslısın :)
  • erkeğe sakal yakışıyor ama o sakalları hergün traş etmesi var birde bunun ilerisi var sakalların ağardıklarında yaşını 2 kat daha fazla büyük gösteriyorlar köselerde o problem daha az
  • Bizde varda n'oluyor.

Hergün traş olmaktan gına geldi 32 yaşımda. Bi b.k sandım askerde vurdum jileti şimdi önünü alamıyorum.

Ayrıca kılda keramet olsa g.tümde çıkmazdı lafını hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Ekim 2019; 4:58:4 >
  • Köse değilsen bir öneride bulunabilirim kesin sonuç alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

21 oldugunu sen iddaa ediyosun. Belkide gerçekten 16 17sindir.
    bazilari oyle bazilari boyle mi hocam
    Yaş 21 sakal yok herkes 16-17sin diyor

• La boşver olum çıkmasın bir de onun bakımıyla uğraşıp duruyorsun zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.