Şimdi Ara

Yaş 21 sakal yok herkes 16-17sin diyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
14.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşın kaç merak ettim. Para varsa tabi yaptırabilirsin. Ne kadar maliyeti olacak sana bunların hepsinin? Bir yaz merak ettim. Ben de sakal ektirmeyi düşünüyorum bu arada.
  • İnsanların sorunu ne ya? Herkeste aynı yaşta çıkmaz kardeşim sakal. Bazısının 15 bazısının 25 yaşında çıkmaya başlar. Hastalık değil bu. Konu açıp durmayın sakal diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Yaşın kaç merak ettim. Para varsa tabi yaptırabilirsin. Ne kadar maliyeti olacak sana bunların hepsinin? Bir yaz merak ettim. Ben de sakal ektirmeyi düşünüyorum bu arada.
    12 bin kredi çeksen, 24 ay geri ödemeli toplam 15bin. Ayda 600 TL taksidi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:36:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

İnsanların sorunu ne ya? Herkeste aynı yaşta çıkmaz kardeşim sakal. Bazısının 15 bazısının 25 yaşında çıkmaya başlar. Hastalık değil bu. Konu açıp durmayın sakal diye.
    Hastalık ki hormon verliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanavalısi

Ben de 21 yaşındayım sakal yok kilo 57 boy 1.75 falan geçen dayının biri liseye mi hazırlanıyorsun diye sormuştu... üzücü gerçekten.
    kendimi gördüm ya
    boy kilo aynı yaş da xdd
    dün joker girerken 2 defa kimlik sordular
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Bence önceden hazırlamadığın bir parayla bir işe kalkışmasan daha iyi. Ekonomik kriz olursa, iş bulamazsan ne yapacaksın peki. Bu kadar yüksek borca girmek mantıklı değil bence. Ben de paran var sandım Yaş kaç bu arada hocam sizin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Hastalık ki hormon verliyor.

Alıntıları Göster
    Sakalla alakası yok onun. Hormon değerlerin normal de olsa sakalın çıkmayabilir. Hormonlarda sorun varsa da çıkmaz o ayrı konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Sakalla alakası yok onun. Hormon değerlerin normal de olsa sakalın çıkmayabilir. Hormonlarda sorun varsa da çıkmaz o ayrı konu.

Alıntıları Göster
    Evet reseptörler duyarlı olacak çıkması için.
  • 27 yaşındayım. Herkes 20 yaşında falan sanıyor.
    21 yaşındaki kardeşim benden büyük duruyor, sanki ben onun küçük kardeşiyim gibi.
  • Yakında 19 yaş geride kalacak 20 olacağım..Çenede 50 60 tel bir bir şey var uzaktan belli bile olmuyor.Bıyık desen yarım yamalak ve seyrek cikiyor.O da uzaktan belli olmuyor.Yanlarda 30 40 tel var.Onlar da uzaktan belli olmuyor.Bıktım usandım bu köselikten ya.O kadar az cikiyor ki kesmesen çok kötü duruyor.Bakalım cikacak mı 21 yaşına kadar ümitliyim

• 2019 daki halime göre ilerleme var çene altı ve bıyık artık cıkıyor yanak ve yanlar seyrek bi 2senede de oraları doldurucaz.hormon testine gittim her şey normal cıkmıstı arkadaşlar genetik dedi doktor

• sakal derttir. sakalsız olmak daha iyi o yüzden.

• hayır hocam hiçbir şey kullanmadım

• demek ki hocam düz mantıkla 25 yaşında falan cıkıcak o zamanda bir işime yaramamış olacak saglık olsun

• Genç gözükmek aslında güzel bir şey. Ama bunu şuanda anlayamazsın.

• thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Bu hesabın sahibinin şuanki hesabı ne acaba burada dolaşıyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.