Şimdi Ara

yaş 24 ve ehliyet yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 yasına girdiğim gün okuldan kaçıp yazılmıştım kursa hey gidikurstaki güzel bayan nw bu acele demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 yılında ehliyetimi aldım evde dolaba koydum ta ki geçen seneye kadar yattı. çokta kafana takma...
  • Nedendir bilmiyorum Eylül 2018 de aldık ehliyeti, neredeyse hiç pratiği yoktu öncesinde ama 1 sene içinde +1000 km yol yaptım uzun yol olarak. İzmir - İstanbul - Ankara - çanakkale vs gezdim. Sanırım bunlar hep flat out oynamaktan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben de 34 yaşındayım alalı 12 sene oldu neredeyse ehliyeti. cüzdanda duruyor öylecene,araba kullandığım falan da yok..istanbul trafiği çekilecek dert değil. :) arkadaş alalım demese belki şimdiye kadar almamıştım bile.
  • Yaş 21 bende de yok.Daha dün sevgilim aldı 1600 lira kurs+810 lira vergi parası ödedi.Araba alacak parayı zor buluyorken ehliyet almak bile bu kadar masraflıyken (benzin, arabanın yedek parça fiyatları söylemiyorum bile)10 sene sonra ülkenin %5 i falan araba kullanacak heralde

• Yaş 38.

Ehliyet 2002.

Kullanmaya az çok öğrenme yılı 2014.

İlk araba alma yılı 2016.

Ehliyet şu açıdan gerekli acil durumlarda ve haklı olunsa bile haksız çıkma ihtimaline karşı.

Hiçbir şey için geç değil.

Başka birine aracı emanet etmek zorunda kalırsa kaza gibi durumlarda araç sahibi yanar.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

Yaş 21 bende de yok.Daha dün sevgilim aldı 1600 lira kurs+810 lira vergi parası ödedi.Araba alacak parayı zor buluyorken ehliyet almak bile bu kadar masraflıyken (benzin, arabanın yedek parça fiyatları söylemiyorum bile)10 sene sonra ülkenin %5 i falan araba kullanacak heralde
    Ahaha masrafi asgari ucreti gecmis. Oyle bir yer ki bundan bile gecirmenin yolunu bulmuslar.

2013de 400 lira tutmustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne Bilim Adamı

Hmm öyle mi hocam

Alıntıları Göster
    Bu nick ne ya :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar tecrübe o kadar iyi..

• Yaşıtmışız bende araba da var ehliyet de ama mümkün olduğunca az kullanıyorum şu anlık malum motorin fiyatları aldı başını gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemeo -- 3 Ağustos 2019; 10:7:40 >
  • şansa bak millet araba yok diye isyanda aaraba var benzin yok beyler bendede tüp taktırmadık eşşeklik ettik :D yani araba ayda 5 10 defa yerinden zor bela kımıldıyor oda markete yada outletleri felan gezerken
  • beyler ehliyeti olmayanlar konuşmuş. 2013 te 600 tlye falan aldım. babamin arabasini zaman zaman kullandim falan. istanbul trafigine alıştım. baska memleketlerin trafigine alıştım vs duruyor cepte. arabam yok merakımda yok ama hic araban olmasa bile alacaktiniz zamaninda duracakti kenarda. zararsiz birşey bu cebiniz yanmazdi. keske alsaydiniz maddi durumunuz yoksa ayri tabi. beni işten cikarmislardi son parami ehliyete vermiştim.

• Alın bulunsun önemli bir şey.
  • Ehliyet alacaksanız tanıdık var, uygun fiyat yaptırabilirim. Hatta siz kendiniz araştırıp bir fiyat verin, ben o fiyattan aşağı fiyat vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUKENMEZ

25 yaşındayım benimde yok arabaları oldum olası sevmem
    Keşke bende arabaları sevmeseydim. cidden bu sevgi zaman zaman zarar veriyor adama ülke koşullarında araç sahibi olmak çok zor sahibi olduktan sonra yürütme masraflarıda yine bir hayli zor.
    Arada kendimi soğutmaya çalışıyorum başka ilgi alanları arıyorum ama olmuyor sarmış her yerimi.

biraz plastik biraz teneke sevilecek neresi var ki düşündüğün zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 3 Ağustos 2019; 11:10:45 >
  • Ben 25 yasindayim, 19 yasinda aldim ehliyeti, abartisiz soyluyorum aldigimdan beri surucu koltuguna bile oturmadim.

Trafigi var, park derdi var, benzin derdi var, alkol alamama durumu var, masrafi var, bir de ustune kaza yapsan birinin canina mal olabilir bu.

Bunlari da gectim bildigin daha yavas abi, ben metroyla, metrobusle daha hizli gidiyorum her yere.

• hic merakım yoktu cevre baskısından bunaldım diye aldım 1 yıldır kenerda duruyor. yürümeyi seviyorum ve gidecegim yerlere zaten metroyla gidiyorum. bosa strese, park derdine gerek yok. Takıyorum kulaklıgı 1 saat kafam rahat

• Ehliyeti 28 yaşında aldım 10 gün pratik yapmak yetiyor. Daha öncesinde sürücü koltuğuna bile geçmemiştim.

• yaş 28 bende de yok. alsam da bir köşede durur zaten araba yok bir şey yok :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.