Şimdi Ara

Yaş 26 Hiç Kız Arkadaş yok Napacaz !(Güncel : 35 oldu hala yok) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.049
Cevap
145
Favori
70.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kızarkadaşı olmayanlar güçlerimizi K.O.D.E.S altında birleştirelim ( Kızarkadaşı Olmayanlar Dayanışma ve Eylem Senato' su ) ( " s " ye daha uygun bişey bulamadım )
  • Arkadaşlar;
    Anlık Zevkler İçin Kızlarla Geziyoruzda Bu Devirde Delikanlı Bir Kız Bulup Evlenmek Zor Elenmemiş Koklanmamış Bir Hatun Kalmadı Alemde Günlük Aşklar...

Artık Köylerde Bile Bu Böyle Size En Büyük Kanıtım Bu Gizli Çekimler Şimdi O Kız Bide Seni Kandırırsa Ne Olacak İşte Töre Cinayeti...

Daha Ne Diyim.

Ama Aşk Gibiside Yok Be Bu Hayatta...
  • bende 26 yaşında ve hiç sevgilisi olmamış ama isteseydim 3- 4 tane olurdu pekde rahatsız değlim bu durumdan kız arkadaşlarım var ama onların zeka seviyelerini ve kapastilerini anlayınca soğuyorum onlardan bir aptallarsa kaçıyorum valla....
  • Tecrübeli biri olarak (belkide forumdaki en'im) müsdarip olduğunuz bu konuda çok şey kaybettiğinizi söyleyemem.
    Önemli olan hayattan zevk almasını bilmektir , bir kızla çıkmak yada o kızı emelleriniz doğrultusunda arzu etmek değildir.
  • Valla beyler Bu kadar da ilgi bulacağını bekelemiyodum be ben bu topiğin.Anlaşılan kız arkadaşı olmayanlar kulübü doğuyor bu işten.

Ühü ühü yağğğ "Banane ben garı istiyem !" = Alıntı:(Şener Şen' in bi filminde abaza dede her cümlenin sonunda söylerdi kulaklarını da şaplatırdı)

Bu gidişle o dedeye dönücez.
    Burdan marmara da okuyan var mı bilmiyom göztepe kampüsünde şu aralar festival gibi bişey var !Derslere girmeyi bıraktım öle zavallı zavallı bakınıyom geçen ablalara.Hemen abazalığa vurmayın kötü gözle değil ama sap gibi olmakta hoşuma gitmiyor yani.

• Yani kısacası bizim sonumuz iyi değil millet 15 yaşında başlıyomuş.E tabi hacı hocanın yanında büyürsen sonu bu oluyor.
  • konu yanıyor şimdiden söyliyimmmmm
  • kız arkadaşı olupta mutlu olan varmı????

birçok insan Kot ayağına çıkıyor ve birbirini kandırıyor..!!!

ben 4 sene önce sözlü idim okulu bırakacaktım şöleee bir salladım (saolsun aile desteği) kendimi toparladım ve yoluma devam ediyorum okul bitmek üzre askerlik sonrası işler yoluna girer ve bizde dünya evine gireriz allahın izni ile...!!!

yanlış hayaller ve aldatılan bir zamanda yaşıyoruz Aşkın sevginin samimiyetin yerini MAdiyatın aldığı bir zamandayız birçok kız ve erkek hayatlarını ufak zevkler uğruna zindana çeviriyor ve bir ömür boyu mutlu olamıyor LAçkalaşmıl ilişkiler insanın düzeni bozuyor ve insan bir zaman geliyor ve düzene ihtiyaç duyuyor...!!! bu hayat 2 günlük elbet zaman geçiyor ve bir an önce düzeninizi kurunuz ve huzurlu bir şekilde yaşamaya başlayınız...!!!

evet kız arkadaş önemli ama karşınıza sizi anlayabilecek ve hayatınızı paylaşacak insanı bulmak önemli...!!!

26-30 lu yaşlı arkadaşlara da artık evlenin çağrısı yapmak isterim...!!! evlenmek sünnettir arkadaşlar ve hayatınız düzene girer ve size ait olan helal ile yaşamak kadar rahat veren hiçbirşey yoktur.....!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 23 Mayıs 2006; 22:38:41 >

• bence artık bu forumda "KIZLAR" diye ayrı bir bölüm açılsın

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 23 Mayıs 2006; 22:40:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Televole

Valla beyler Bu kadar da ilgi bulacağını bekelemiyodum be ben bu topiğin.Anlaşılan kız arkadaşı olmayanlar kulübü doğuyor bu işten.

Ühü ühü yağğğ "Banane ben garı istiyem !" = Alıntı:(Şener Şen' in bi filminde abaza dede her cümlenin sonunda söylerdi kulaklarını da şaplatırdı)

Bu gidişle o dedeye dönücez.
    Burdan marmara da okuyan var mı bilmiyom göztepe kampüsünde şu aralar festival gibi bişey var !Derslere girmeyi bıraktım öle zavallı zavallı bakınıyom geçen ablalara.Hemen abazalığa vurmayın kötü gözle değil ama sap gibi olmakta hoşuma gitmiyor yani.

hocam bende haydarpaşadanım bölüm nee??
    festival güzel bu arada ordan bulursun be yaww azcık gözlerin çalışsın..
    çarpışan otolar tam kıyak mekan

• Senlen takılak o zaman
  • quote:

Senlen takılak o zaman

bölüm ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: khafa

quote:

Senlen takılak o zaman

bölüm ne

sıra arkadaşı çıkmayın da şimdi..
  • Paran varsa çapkınlığa devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trader85

quote:

Orjinalden alıntı: khafa

quote:

Senlen takılak o zaman

bölüm ne

sıra arkadaşı çıkmayın da şimdi..

benim yaş 21
    arkadaş 26 pek sanmıom..
    yaw senin ne işin var göztepede hala yaş 26 olmuş hehe

• wallahi ipimli kuşağım derler ya kızlar aynen çünkü bazı şeyleri aşmış insanlar ve kendini bazı şeylere adamış insanlar çeveresindeki insanları görmezler ve ilgilenmezler ilgilienmekte zor gelir. bizim gibi bilgisayar delisi insanlar genellikle kızlar ile genelde uzun süreli bir ilişki yaşıyamazlar anca tek gecelik diyebilirim kenime bakarsam. birde geçen tempoda okudum çok gecelik yatak arkdaşlığı diye artık onda doğru gidiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoISoN

wallahi ipimli kuşağım derler ya kızlar aynen çünkü bazı şeyleri aşmış insanlar ve kendini bazı şeylere adamış insanlar çeveresindeki insanları görmezler ve ilgilenmezler ilgilienmekte zor gelir. bizim gibi bilgisayar delisi insanlar genellikle kızlar ile genelde uzun süreli bir ilişki yaşıyamazlar anca tek gecelik diyebilirim kenime bakarsam. birde geçen tempoda okudum çok gecelik yatak arkdaşlığı diye artık onda doğru gidiyoruz

yuh artık ya
  • "Endüstri Mühendisliği" bizim bölümde kız yok kazanamıyolar kafaları yetmiyo olanlar da mööö
    Arkadaşlar da möö işi bilmiyolar möö möö takılyoz festivalde de tren hesabı bakınıyoz .
  • quote:

"Endüstri Mühendisliği" bizim bölümde kız yok kazanamıyolar kafaları yetmiyo olanlar da mööö
    Arkadaşlar da möö işi bilmiyolar möö möö takılyoz festivalde de tren hesabı bakınıyoz .

arkadaşlarına laf atma bakiiim

bu arada 6 yıl sonra aynı başlığı ben açacam :D:D
  • Anubis yoksa sende mi bizdensin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.