Şimdi Ara

Yaş 26 Hiç Kız Arkadaş yok Napacaz !(Güncel : 35 oldu hala yok) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.049
Cevap
145
Favori
70.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zanetti35

Burada ne kadar çok kız arkadaşı olmayan varmış ya. Hatta topic i açan arkadaş gibi belli bir yaşa gelmiş ama hiç kız arkadaşı olmayanlar beni daha çok şaşırttı. İlla olması gerekmiyor tabi ve bu durumdan şikayetçi olmayanlara hiç lafım olamaz tabi. Ama olayı gözünde büyüten arkadaşlara en yakın zamanda bir kız arkadaş edinmelerini ve kız arkadaşsız geçen günlerinin çok da onlara bir şey kaybettirmediğini anlamalarını tavsiye ederim. Bir tane güvenebileceğiniz harbi mert erkek arkadaş 10 tane kız arkadaşa bedeldir.
    Benim onlarca kız arkadaşım oldu, bazıları gel geç ilişkilerdi bazıları da ciddi. Bayan arkadaşlarım kızabilir ama ben bugüne kadar gerçekten güvenilebilecek, zeki ve ne istediğini bilen bir kıza rastlamadım. Zaten onları kendi cinsleri anlayamıyor biz nasıl anlayalımki ???

Bazen öyle şeyler olurki erkek arkadaşların anlamaz seni bide üstüne geyik çevirirler genelde duygusal şeylerdir bunlar,işte o zaman ancak bir kız anlayabilir seni.kızlarıda aynı şekilde erkekler anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badmedicine -- 10 Haziran 2006; 15:11:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

yne bir iş yenir çevre yeni bir kişilik lazım.
    konu arakdaşlıksa mesela müzik kurslari, resim kurslarin aktilabilirsin. ehliye yazilabilir kedikopek derneklerine girebilirsin. müzik gurplarina fun clublere takılabilirsin. eline resşmn ıvırvızırlarını al. genç nufusun çok oldugu bir yere git. tenha bir yere otur. resim yapmaya basla. en aşağı 50-100 kız sennle sohbet emek isteycektir.

çok haklısın aslında ama onlarda cesaret ister ve de yalnız biri her zaman bir ikinci yanında olursa cesaretlenir tek başına dediklerini yapmak çok zor gelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

araban varsa hafif body kit yap, fazla sosyetik yerler dışındaki yerlerde dolaş hava güzelken, bir veya iki kız mı gördün, ilerde dur, aynadan hareketlerini izle, baktın bakıyorlar, hmen ilerden çevir arabayı gel kızların yanına, gidiceğiniz yere bırakiyim de yok biz geldik derlerse gelin bişielr yapalım falan de, bunda tip o kdr da önemli deil, tabi böle aldıın kızdan ne hayır gelir o da ayrı bi konu, ben bu hayvanlığı yapıo muyum hayır ama bunu yapan hergün farklı kızı götüren çok tandıım var

yaw adam kıza tanışalımı demek zoe geliyo demiş sen ne diyonutanmasan arabayı çek önlerine merhaba eve gidelimmi de dicen

• Yuhh Yani Benim Yaş 14 Kaç Tane Değiştirdiğim Belli Değil
  • YAŞ 22 MANİTA SAYISI ^^5^^
  • yaş 20 bizimde kız arkımız fln olmadı
    26 olunca bende boyle bi topic açarım herhalde...
    tabi kız arkın olmamasınında belli nedenleri var.
    1.tip
    2.para
    3.çene
    4.fazla gezip dolaşmak vs..
    bunlar bizde olmayınca kalıoz işte boyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: airduncan

yaş 20 bizimde kız arkımız fln olmadı
    1.tip
    2.para
    3.çene

walaa bende bitek 1 var ve istediğim randımanı alamıyorum galiba iyi performans için bunlardan en az 2 tanesine sahip olmak gerekiyo

• bekle bence Cool takıl tipni yoksa :D cool takılma ortama gir takıl

ama elbet vardır sanada bu dünyada kız

bekle zamanı gelince olur belli olmaz hemen çıkar karşına
  • kız için bi kere hayatta işi ağırdan almayacaksın.aldığın zaman 1 gün sona kızı biriyle önünden geçerken görursun.kızlar genellikle ilk bakışta aşka inanmazlar ama sen inandırmaya calışacaksın.bi ortama girdiğinde kız sana bakar ve sende ona bakarsan hoşlanırsan ki oda senden hoşlanacaktır bi süre sona senin harekete geçmeni bekleyecektir.eğer o an harekete geçmezsen olay biter.Çünkü kızlar anlık hareketleri değerlendirir.Ve eğer yanında yakın bi arkadası yoksa kız o hareketi olumlu karşılar çünkü kızın bu hareket %100 hoşuna gider.Çünkü kızın gururu okşanır.Ama mümkün olduğunca kıza bi şey söyleyeceksen TEK yakalamaya çalış!!!!
    CESARET,ÇABA SARFETMEK=KIZ ARKADAŞ EDİNME

• quote:

Orjinalden alıntı: modban

kız için bi kere hayatta işi ağırdan almayacaksın.aldığın zaman 1 gün sona kızı biriyle önünden geçerken görursun.kızlar genellikle ilk bakışta aşka inanmazlar ama sen inandırmaya calışacaksın.bi ortama girdiğinde kız sana bakar ve sende ona bakarsan hoşlanırsan ki oda senden hoşlanacaktır bi süre sona senin harekete geçmeni bekleyecektir.eğer o an harekete geçmezsen olay biter.Çünkü kızlar anlık hareketleri değerlendirir.Ve eğer yanında yakın bi arkadası yoksa kız o hareketi olumlu karşılar çünkü kızın bu hareket %100 hoşuna gider.Çünkü kızın gururu okşanır.Ama mümkün olduğunca kıza bi şey söyleyeceksen TEK yakalamaya çalış!!!!
    CESARET,ÇABA SARFETMEK=KIZ ARKADAŞ EDİNME

+1

• quote:

1.tip
    2.para
    3.çene

Sende benim gibisin anlaşılan. Yaş 23 bende de yok ve açıkçası belli bir yaşa kadar sorun etmesende belli bir yaştan sonra psikılojik olarak sorun etmeye başlıyosun
    Neyse bende katıldım artık bu KODES e

• abazayım dessem yalan olur bazı kızlar var tip yok duygusuz her şey cafede başlar biter. eğer böle olsaydı 200 tane kız bulurdum. ama bulduğum kız kibar nazik halden anlayan öyle fazla etrafa merak salmayan bilgili birisi fakat oda yüz vermiyor bu böyle
  • Peki neden ilk adimi atmamak? neden girisimci olmamak? elbette ki bunun altinda refuze edilip kendini daga tasa vermek korkusu vardir.elbette ki refuze olmayi gozde buyutmektir isin asli, amma badak kendine guveni yoksa bile kendine saygisi maksimumda insandir. boyle seyleri riske edemez.

ayrica yontemi zaten, ilk adim hierarsisini karsisina teslim etmektedir.yani teklifler vesaireler badagi yorar heyecanlandirir, bayar.bu sebeptendir ki badak eger uzaktan tanimadigi birinden hoslanirsa aci cekmeye mahkumdur.

badak barda hic tanimadigi kisiyle ortak nokta arayan womanizer degil, ortak nokta da kendisini woman bulmasini bekleyen pasifisttir.kendi ortak noktasinda durur bekler.

zaten ortak noktasi olmadan uzaktan sevdigi kadin, iliski olmasi durumunda bile onu biktiracak, "bu muymus?" dedirtecektir. badak boyle iliskilerin yorgunu insandir ayni zamanda.

sonradan badak olanlar bundan badaklasmaktadir.bardan kasina gozune tav olup girdigi muhabbetin sigligindan, tabi oldugu davranislarin ilkelliginden, veyahut taban tabana zitligindan cekmis adamdir.

Ekşiden.

• valla büyüksün sen..tam lafı aldın ağzımdan....
    quote:

Orjinalden alıntı: icaktan

Kızların büyük bir çoğunluğunun genelde ipsiz sapsız, cool takılan ama asla bir aile babası olacak sorumluluk kabul etmeyen, biraz para sahibi erkeklerle takıldıklarına, onlardan kıçlarına tekmeyi yedikleri zaman (ki doğal olarak. ne bekliyordun ki?) "sizi bütün erkekler böylesiniz" diye erkeklerin tamamına b..k attıklarına çok şahit olmuşumdur. Evinin kadını olacak (ev hanımı olsun çalışmasın manasında demiyorum bunu), sorumluluk sahibi, akıllı bir kadın bulup evlenmek en iyisi. Çıkma olayı, çoğu kızın o sonu gelmez istekleri, kaprisleri nedeniyle sadece ömür törpüsü.

• quote:

Orjinalden alıntı: discrepancy

quote:

1.tip
    2.para
    3.çene

Sende benim gibisin anlaşılan. Yaş 23 bende de yok ve açıkçası belli bir yaşa kadar sorun etmesende belli bir yaştan sonra psikılojik olarak sorun etmeye başlıyosun
    Neyse bende katıldım artık bu KODES e

yaş 20 sorun fln etmiyorumda 23 olunca belki olabilir
    ben şimdilik katılmıyım kodes e fln

• quote:

Orjinalden alıntı: arghhh

kızarkadaşı olmayanlar güçlerimizi K.O.D.E.S altında birleştirelim ( Kızarkadaşı Olmayanlar Dayanışma ve Eylem Senato' su ) ( " s " ye daha uygun bişey bulamadım )

Biri beni mi çağırdı

• sen nasılsan öyle biriyle evlen....

birileri böyle yapıyor iyi bir şeydir herlade diye üzülme

en doğrusuu evlenme

evlen aslanım evlen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Televole

Bana abaza demeyin hiç işim olmaz yaw bu kızlar neden hoşlanır napmak lazım;
    Hayatımda hiç disco,bar taksim e takılmadım napmak lazım.
    Yaw yaşlanıyoz önerileriniz nedir.
    Beyaz a mı gitsek hani ders veriyordu falan "Kızları tavlama yöntemleri" diye.
    Ya işin garip tarafı bana çok zor geliyor bi kıza gidip "meraba tanışalım" demek.Çünkü hep ayıp günah hacı hocaların yanında büyüdük.
    Yaşlanıyoz bea.

PEK BI DALGA HAVASI VAR AMA SENDE, AMA VARSAYALIMKI DALGA GECMIYOSUN O ZAMAN BU IŞLER KIZMET ISLERI OZUNU KAYBEYME DERIM ONU KAYBETTIGINE DEGECEK HIC KIMSE YOK DERIM HAYATTA.SENI BOLEDE SEVEBILECEK VE FARKEDICEK INSANLAR VARDIR ELBET.KOLAY GELSIN HAYATIN TADINI CIKAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteg

Arkadaşım,

benim yaşım 30 benim de kız arkadaşım olmadı daha... ama o kadar da umurumda değil.. sonuçta insan bu olmadan da gayet güzel yaşayabiliyor, ayrıca kızlarla uğraşmak için evliya sabrı lazım.. ben artık o kadar bıktım ki kızlardan ve nazlarından, bizim gibi iyi niyetli erkekler varken gidip abuk subuk heriflerle çıkıyorlar.. sonra da kötü muamele görünce suçlu erkekler oluyor.. e sen hırbonun teki ile çıkarsın o heriften prenses muamelesi görmeyi beklemeyeceksin... açıkçası ne ekerlerse onu biçiyor kadın milleti.. ve ben hiç üzülmüyorum bu duruma.. devam etsinler bize naz yapmaya.. red etsinler bizi gitsinler playboylara.. ama onlardan da sevgi görmeyi iyi muameleyi ummasınlar..

sana da sabır dilerim..

KIZZEDE
    ,

Bu nasıl bir çelişkidir ya..
    hem kız arkadaşım olmadı diyorsun hem de bıktım kızlardan nazlarından falan diyorsun...
    Bu ne şimdi...?
    diğer yazdıklarına katılıyorum da bu yazdığın biraz çelişkili geldi.

• LÜTFEN YAZDIKLARIM REKLAM OLARAK ALGILANMASIN!!!!!

YAŞ 23.5 BABAMIN PEUGEOT 307Sİ VAR HALİYLE BENİMDE OLUYOR 1 SENE SONRADA ELEKTRONİK MÜHENDİSİ OLACAM, ALLAHA ŞÜKÜR YAKIŞIKLIYISDA BU TARZ BİR ÜÇGEN OLUŞTURDUN MU EMİN OL HİÇBİRŞEY YAPMANA GEREK YOK SANA GÖZ SÜZEN KONUŞMAYA ÇALIŞAN KIZ ÇOK OLUYOR....

APARTMANIN ÖNÜNDE ARABAYI TEMİZLİYEYİM DİYORUM 1-2 GENÇ KIZ BALKONA ÇIKIYOR
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.