Şimdi Ara

Yaş 26 Kız yok. (Evet, yine sıradan bir konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lighting2

ben de sizin 18 yaşındaki versiyonuzum. üniversiteden bir umut beklentim var sırf bu yüzden mühendislik falan yazmıycam. evet saçma gelebilir ancak hayatta bazen 10 milyar maaşın olsa bile mutlu olamıyorsun (ailemin varlığı gayet iyi mutluluk 0)

bir de aynı şeyi sizin yaşınıza kadar yaşadığımı düşünüyorum midem bulanıyor düşündükçe. motor almayı düşündüm belki biraz değişiklik olur diye bu yaz belki motor alırım

Sakin mühendisliğe gelme sakin !!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay sonra bende 26 olacağım, kız konusuna gelirsek benimde manita yok hiç olmadıda, ama hoşlandığım bi kız görürsem veya aklıma yatarsa gidip hiç çekinmeden konuşabilirim o yönden bi sıkıntım yok. Asosyalim tamam ama insanların benden ne farkı varki? Aksine çoğu benden daha kötü durumda. Ha konuşsamda bir işe yaramaz bu yaz konuştuğum kızların çoğu işsiz olduğum için geri adım attılar, sanki kendileri çalışınca dünyalar kadar para kazanacakmış gibi bi eda bi tavır var görsen

• Hocam meraktan soruyorum, kendini yakışıklı buluyor musun?

• Sen önce çocukluktan bi çik.

Bende de ayni durum var ama en azindan cocuk değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

ben de sizin 18 yaşındaki versiyonuzum. üniversiteden bir umut beklentim var sırf bu yüzden mühendislik falan yazmıycam. evet saçma gelebilir ancak hayatta bazen 10 milyar maaşın olsa bile mutlu olamıyorsun (ailemin varlığı gayet iyi mutluluk 0)

bir de aynı şeyi sizin yaşınıza kadar yaşadığımı düşünüyorum midem bulanıyor düşündükçe. motor almayı düşündüm belki biraz değişiklik olur diye bu yaz belki motor alırım

neden

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal mühendis

Öyle bir şansım da yok. Zamanında ona da karşıydım şimdi değilim bulun diyorum bulamıyorlar. Hem çok fazla para istiyor bu tür şeyler.

Nasıl para istiyorlar?
  • Paranı yemeyip biriktirirsen,

Sabredip her türlü olumsuzluğa rağmen işten çıkmazsan,

Evlenecegin kızında her istediğini yaparsan belki 36 yaşında evlenebilirsin dostum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

quote:

neden

Mühendislikte kız yok hocam gelme

• dışarda görüyorum nerde serseri kekolar hep kızlar onların yanında.hata bizde beyler aman tipmi beğenmez reddeder diye diye kendimizi yedik.kızların yanındayken utandık sıkıldık onları kırmamak için elimizden geleni yaptık.kekolar gibi olacan anasını satayım kızlar ondan anlıyor vuracan küfür edecen öyle yaranıyon bu kızlara
  • kız dediğin anlık hazdan başka bir şey değil hocam.

akıllı ve farkındalığı yüksek bir insan zaten bir kız için edeceği her hangi bir fedakarlığın aptalca olduğunun farkına varır.

keşke ufak yaşlardan beri bu akıl erginliğine sahip olsak ama bu mümkün değil, yaşanmışlıklar öğretiyor bunu ne yazık ki çoğumuza.

ama başkalarının hatalarından ders çıkarmak bedava ve keşke bunu yapabilsek.

şahsen herhangi bir kız için kendimden ödün vermeyi bırakabildim bir süre önce ve inanın kendi kendinizleyken de onlara ihtiyaç duymadan yeterince mutlu ve tatmin olabiliyorsunuz.

kendinize yatırım yapın, kendinizle ilgilenin bir başkasıyla değil. inanın ya da inanmayın mutlu ya da huzurlu olmak için bir kıza hiç ama hiç ihtiyacınız yok.

kendinizi mutlu etmek için ne yapıyorsunuz? bunun cevabını arayın lütfen. cinsel bir arzu bunun önüne asla geçmesin lütfen kendinize bu kötülüğü yapmayın.

• Bende de olmadi hocam hic yas 27 ama uni ve iş yeri gibi ORTAMLARDA Yani ortama girince veya sosyal medyadan edinilebilir kiz arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Bende de olmadi hocam hic yas 27 ama uni ve iş yeri gibi ORTAMLARDA Yani ortama girince veya sosyal medyadan edinilebilir kiz arkadas

Sizin niye olmadı, olmayanların ortak yönleri neler bunu bulup gidermek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 5 Şubat 2017; 17:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

quote:

Bende de olmadi hocam hic yas 27 ama uni ve iş yeri gibi ORTAMLARDA Yani ortama girince veya sosyal medyadan edinilebilir kiz arkadas

Firsat meselesi aslinda.

Ailevi ekonomik olumsuzluklar beni cok etkiledi.

Ama önemli olan bi dikis tutturmak ve calisip para kazanmak sonrasi gelir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Paranı yemeyip biriktirirsen,

Evlenecegin kızında her istediğini yaparsan belki 36 yaşında evlenebilirsin dostum.

Paran,sağlığın olsun,bakımlı ol

40 yaşında ol 25 yaşındaki bir hatunla evlenebilirsin kimse de tepki göstermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Paranı yemeyip biriktirirsen,

Paran,sağlığın olsun,bakımlı ol

40 yaşında ol 25 yaşındaki bir hatunla evlenebilirsin kimse de tepki göstermez.

Oha abarttin sende

• quote:

quote:

quote:

Firsat meselesi aslinda.

Hep firsat meselesi diyorsunuz da, bu fırsat işi milli piyango değil ki 10 senede bir kere size vurmamış olsun, mesela bir arkadaşım var adam haftada bir kız düşürüyor ben de biraz sadık bir tipim ilişkilerim uzun sürüyor ama bitince 3 vakite kadar yine birini buluyorum, sen söylediğim bu adamın yüzde biri olsan bir iki ilişki yaşamış olman lazımdı bana kalırsa bu sorundan muzdarip olan kişilerin hepsinin doğru iletişim kurma problemi var, paraya pula laf atmayın haftada iki kere buluşsanız 50 lira harcayamayacak kadar fakir misiniz, gidin peçete satın 50 lira kazanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 5 Şubat 2017; 17:54:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Firsat meselesi aslinda.

Hep firsat meselesi diyorsunuz da, bu fırsat işi milli piyango değil ki 10 senede bir kere size vurmamış olsun, mesela bir arkadaşım var adam haftada bir kız düşürüyor ben de biraz sadık bir tipim ilişkilerim uzun sürüyor ama bitince 3 vakte kadar yine birini buluyorum, sen söylediğim bu adamın yüzde biri olsan bir iki ilişki yaşamış olman lazımdı bana kalırsa bu sorundan muzdarip olan kişilerin hepsinin doğru iletişim kurma problemi var, paraya pula laf atmayın haftada iki kere buluşsanız 50 lira harcayamayacak kadar fakir misiniz, gidin peçete satın 50 lira kazanırsın

Ewet fakirim ve beceriksiz olabilirim ama ilişkiden ilişkiye fark var secici olamamak gerek senin dedigin sekilde

• Şuan birlikte olduğum kız yüksek lisans yapıyor akıllı, kültürlü ve bence çok güzel daha ne arıyorsun 10 senedir bulamadın kraliyet soyundan mı.
  • kızlardan nefret ederim, konuşamam diyorsun bu durumda canını sıkacak bir durum olmamalı 26 yaş gayet güzel bir yaştır, ailenin baskılarını püskürtmeye çalış, düğünüm için 60 bin lira gerekiyor bunu bana sağlayacak mısınız falan de eğer varlıklı bir ailen yoksa cevap verememeleri gerekiyor farkındaysan karşı tarafın beklentilerini, evi falan hiç işin içine katmadım bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SCWS S kullanıcısına yanıt
    Dostum benim karsima cikmadiysa ben ne yapabilirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.