Şimdi Ara

Yaş 26 Kız yok. (Evet, yine sıradan bir konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 28. İki sene önce senin yaşlarındayken internet, oyun, arabamı modifiye gibi kendime, içine kapanık insandim. İşten eve, evden işe gelirdim. Geçen sene bi kız tanıdım. Kökten değiştirdi beni. Çok seviyorum onu ve şimdi ileride aile reisi olacam düşüncesi ile kendimi aktif, sosyal bi insan olmaya diretiyorum. İlginçtir ki ise yarıyor. Bazı şeyler düşünce gücü ve azimle olan şeyler. Yani hala geç degil. Hee sonum nolur belli olmaz ama bi şeylere çabalamak bile mutlu ediyor beni ve bi şeylere çabalamak için uğraşmak ilk defa yorgunluk değil gerekliymis hissiyatı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Dostum benim karsima cikmadiysa ben ne yapabilirim

Hayatın hep aynı mekanlarda geçiyorsa 37 yaşına geldiğinde bu cümleyi kuracaksın, git üçte beşte olsa para kazan o paranın yettiğince bir şeyler yap, hobiler, gez dolaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 5 Şubat 2017; 18:3:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Dostum benim karsima cikmadiysa ben ne yapabilirim

Hayatın hep aynı mekanlarda geçiyorsa 37 yaşına geldiğinde bu cümleyi kuracaksın, git üçte beşte olsa para kazan o paranın yettiğince bir şeyler yap, hobi mobi işte, gez dolaş.

Bakacaz artik ilgin icin sagol

• Hocam bakın bayanların vakit geçirdiği bir internet sitesi

https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-709541.html

Dediğim gibi yaşını göstermemek,maddi durum çok önemli.Toplumda çok örnekleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Hocam bakın bayanların vakit geçirdiği bir internet sitesi

https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-709541.html

Dediğim gibi yaşını göstermemek,maddi durum çok önemli.Toplumda çok örnekleri var.

Hahahhh sagol

• Akbaba89 kullanıcısına yanıt
    Peki bunlar olacak mı sende 40 a geldiğinde

• Çabalıyorum hocam illa 40a kadar beklemek gerekmiyor,hani gemi kalkmadan önce Son şans olabilir diye yazdım.

• Cevapların hepsini okuyorum. Şimdi tek tek cevaplayayım.
    Naganzo, aynen eskiler evliliği eskisi gibi sanıyor. Şimdi bir evleneyim desem kredi çekmek zorunda kalırım. Kredi çektin mi 50-60 yaşlarına kadar o kredi bitmez. Anı şekilde evleneceğim kişinin de çalışması gerek. Aynen maaş gerçekten birikim için çok yetersiz. Hele ki ilerde çocuk düşünüyorsak. Ancak millet nasıl oluyor da buluyor bilemiyorum. Hiç tanışabileceğim birileri yok. Dışarı çıkıp istersem akşama kadar gezerim ama ortam yok. Evden işe işten eve gidip geliyorum. Kendime ayırabileceğim vakit bile çok zor.
    Camouflage sen en azından kasiyerle bir laf konuşmuşsun ben onu bile yapmıyorum. Kartı okut çık bende.
    Hümiyettin İstanbuldayım.
    Lighting2 üniversitede şansını iyi değerlendir. Ben değerlendiremedim sonra üzülürsün.
    cmea06 belki 30 yaşından sonra ama ona da umudum yok.
    sadistbeyin şimdiki kızlar ne yazık ki paraya tapar olmuşlar bazen para yüzünden bulamadığımı düşünüyorum. Ama sonra asgari maaşlı birini bulup evlenebiliyorlar. çok üzücü...
    SLaYerr444 hayır kendimi yakışıklı bulmuyorum. instagram neki_oneki bakabilirsin.
    Maggese görücü usulü olduğunda kız tarafı daha çok şeyler istiyorlar. çok sıkıntılı yani. Ama kendin bulduğunda herkes eşit oluyor. görücü usulünde de kızı alacak olan sensin adam ister verir ister vermez kızını. benim kızıma muhtaçsan istersen evi komple düzeceksin der. bu hakka da sahip. ama öbür türlü kendin bulduğunda gençler anlaşmış birbirini sevmiş gençler istiyor derler. adam vermese de kız kaçar.
    EdgarDavids o yaşa geldiğimde muhtemelen bir hastalığa yakalanırım. ailede mesela şeker hastalığı ırsi.
    Windows NT tüm yazdıklarına katılıyorum.
    Liquid Soap karşı cinsle birlikte olma isteği genelde yaşlanınca ben ne yapacağım bakacak kimse yok telaşı. Cinsel istekle ilgili de bir problemim yok. Sağ elim yeter... şaka şaka. çok iğrenç geliyor bana. Çünkü sürekli banyo yapman gerek.
    murekkep yalamis iş yerinde olabileceğini zanmmam.
    BekirTemel aynı şekilde püskürtmeye çalışıyorum. Ama onlar için bankadan kredi çekmek çok kolay geliyor. Ben niye banka için 20 bin tl fazladan çalışayım ki bildiğim dolandırılmak bu. Susuyorlar ama torun torba bahsediyorlar ben de yapmayacağım diyorum. üstelerseniz hiç düşünmem dedim. küsüyorlar.
    Akbaba89 Arkadaş sen ne yaptın öyle o sitedeki üyelerin çoğu erkek. hem de kadın nickleri falan alıyorlar. Anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal mühendis -- 6 Şubat 2017; 2:36:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal mühendis

Maaşım 2000 lira genç profesör.

2000 lira ile anadoluda belki, istanbulda kesinlikle evlenilmez. evin falan var mı bilmiyorum ama kiralar zaten 1000 tl den başlıyor

evliliğin masrafı cartı curtu zaten boynunu bükecek bir de çocuk falan ohooo. şahsen ben maddi olarak belli bir seviyeye gelmeden
    çocuk işine çok soğuk bakıyorum.

ama sevgili falan işlerine girebilirsin. bu ülkede de sevgili hep arkadaş ayağından yapılıyor. yani önce çevre yapmak lazım.

sokakta güzel bir kız görünce, merhaba ben xx, çok tatlısın bir kahve içelim mi? deyince hiç bir kız evet demez. telefon numarasını da vermez. ortak bir meşgalede (okul, iş, kurs vs) arkadaş olarak başlayıp sonra oradan yürüyeceksin.

• quote:

Cevapların hepsini okuyorum. Şimdi tek tek cevaplayayım.
    Naganzo, aynen eskiler evliliği eskisi gibi sanıyor. Şimdi bir evleneyim desem kredi çekmek zorunda kalırım. Kredi çektin mi 50-60 yaşlarına kadar o kredi bitmez. Anı şekilde evleneceğim kişinin de çalışması gerek. Aynen maaş gerçekten birikim için çok yetersiz. Hele ki ilerde çocuk düşünüyorsak. Ancak millet nasıl oluyor da buluyor bilemiyorum. Hiç tanışabileceğim birileri yok. Dışarı çıkıp istersem akşama kadar gezerim ama ortam yok. Evden işe işten eve gidip geliyorum. Kendime ayırabileceğim vakit bile çok zor.
    Camouflage sen en azından kasiyerle bir laf konuşmuşsun ben onu bile yapmıyorum. Kartı okut çık bende.
    Hümiyettin İstanbuldayım.
    Lighting2 üniversitede şansını iyi değerlendir. Ben değerlendiremedim sonra üzülürsün.
    cmea06 belki 30 yaşından sonra ama ona da umudum yok.
    sadistbeyin şimdiki kızlar ne yazık ki paraya tapar olmuşlar bazen para yüzünden bulamadığımı düşünüyorum. Ama sonra asgari maaşlı birini bulup evlenebiliyorlar. çok üzücü...
    SLaYerr444 hayır kendimi yakışıklı bulmuyorum. instagram neki_oneki bakabilirsin.
    Maggese görücü usulü olduğunda kız tarafı daha çok şeyler istiyorlar. çok sıkıntılı yani. Ama kendin bulduğunda herkes eşit oluyor. görücü usulünde de kızı alacak olan sensin adam ister verir ister vermez kızını. benim kızıma muhtaçsan istersen evi komple düzeceksin der. bu hakka da sahip. ama öbür türlü kendin bulduğunda gençler anlaşmış birbirini sevmiş gençler istiyor derler. adam vermese de kız kaçar.
    EdgarDavids o yaşa geldiğimde muhtemelen bir hastalığa yakalanırım. ailede mesela şeker hastalığı ırsi.
    Windows NT tüm yazdıklarına katılıyorum.
    Liquid Soap karşı cinsle birlikte olma isteği genelde yaşlanınca ben ne yapacağım bakacak kimse yok telaşı. Cinsel istekle ilgili de bir problemim yok. Sağ elim yeter... şaka şaka. çok iğrenç geliyor bana. Çünkü sürekli banyo yapman gerek.
    murekkep yalamis iş yerinde olabileceğini zanmmam.
    BekirTemel aynı şekilde püskürtmeye çalışıyorum. Ama onlar için bankadan kredi çekmek çok kolay geliyor. Ben niye banka için 20 bin tl fazladan çalışayım ki bildiğim dolandırılmak bu. Susuyorlar ama torun torba bahsediyorlar ben de yapmayacağım diyorum. üstelerseniz hiç düşünmem dedim. küsüyorlar.
    Akbaba89 Arkadaş sen ne yaptın öyle o sitedeki üyelerin çoğu erkek. hem de kadın nickleri falan alıyorlar. Anlayamıyorum.

Neden zanmiyorsun? Ben bi işe gireyim dedim kizlar bi sağ yanak bi sol yanak bi alt dudak almadiklari eksikti.

• Evlilik demek en az 50 binlira içeri girmek demek bence takıl paranı harca hayatı yaşa.

• Hangi iş yeriymiş orası yahu?

• quote:

Hangi iş yeriymiş orası yahu?

Çağri merkezi reis e dogal olarak hatun bol

• instagrama baktım, bence zayıflayın ve giyiminizi değiştirin.

konuya gelirsek işiniz zor baya, sanırsam arkadaş ortamınız filan da yok.

kız gelmesini beklerseniz çok beklersiniz bence, atılgan olun kasiyer lcw çalışanı vs. yerlerden şansınızı deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kızda var ama evlenecek para yok. Birde maddi manevi evliliğe hazır olup bekleyen tipler var.
  • Ben de lisede kızlarla göz göze bile gelemezdim, üniversitede kız arkadaşım oldu 3 sene oldu. Mezun olunca da iş bulamadım hemen. İşim olmadığı için ayrıldık. Demem o ki, anladığım kadarıyla düzenli bi işin de var. Hiç bişey yapamıyosan da anana babana söyle genel olarak düzgün bi kız anlayışına uygun bi kız bulunur. Çok da ince eleyip sık dokumak işi zora sokacaktır. Herkesin kusuru olacaktır illaki. Kusursuz hizmetkar arıyosan zaten evlenmek biraz hayallerinde kalır.
  • murekkep yalamis: ÇAğrı merkezine ölürüm de girmem.

star scream: Dikkat ettiysen geçen yıl turizm sektöründe çalışıyordum ve yolda çekinmiş bir fotoğrafım da var. 1.82 boyum ve 75-80 kiloydum. Son 3 ayda kendimi iyice saldım. 80 den 117 kiloya çıktım. Maalesef bende stres olunca yemek yemeye başlıyorum. Son 3 aydır her şey üst üste gelince daha çok stres oldum. Bende kilo vermek strese bağlı. Aynen sigara gibi bağımlılık gibi bir şey. Yemeyince sinirden patlıyorum bu sefer de bir şeyleri kırıp dökmeye başlıyorum. Sigaram alkolüm yok, bağıran çağıran, döven tiplerden de değilim ama sinirlenince geçen ay telefonumu kırdım ondan önce 5 tane tabak indirdim iş yerinde sonra ekonomik problemlere yol açıyor ama yapacak bir şey yok. Beni kovmadılar zaten bu problemden işe girince bahsetmiştim. Muhtemelen şikayet ettiler ama biliyorlar o yüzden sıkıntı yok. Ama yol param kesildi işte. :)

• asosyal mühendis kullanıcısına yanıt
    Sebep?

• quote:

murekkep yalamis: ÇAğrı merkezine ölürüm de girmem.

star scream: Dikkat ettiysen geçen yıl turizm sektöründe çalışıyordum ve yolda çekinmiş bir fotoğrafım da var. 1.82 boyum ve 75-80 kiloydum. Son 3 ayda kendimi iyice saldım. 80 den 117 kiloya çıktım. Maalesef bende stres olunca yemek yemeye başlıyorum. Son 3 aydır her şey üst üste gelince daha çok stres oldum. Bende kilo vermek strese bağlı. Aynen sigara gibi bağımlılık gibi bir şey. Yemeyince sinirden patlıyorum bu sefer de bir şeyleri kırıp dökmeye başlıyorum. Sigaram alkolüm yok, bağıran çağıran, döven tiplerden de değilim ama sinirlenince geçen ay telefonumu kırdım ondan önce 5 tane tabak indirdim iş yerinde sonra ekonomik problemlere yol açıyor ama yapacak bir şey yok. Beni kovmadılar zaten bu problemden işe girince bahsetmiştim. Muhtemelen şikayet ettiler ama biliyorlar o yüzden sıkıntı yok. Ama yol param kesildi işte. :)

O bende de var, stresli olduğum zamanlar çok yiyorum.Yapacak birşey yok rahatlamaya çalışın, hergun stresle geçmez hayat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akışına bırak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.