Şimdi Ara

Yaş 31 Bu saatten sonra programlama öğrenebilir miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
5
Favori
13.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    herifin beyni error verdi, sonsuz tatava loop una girdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • destan gibi cevap yaziyorsun, ne bol vaktin var be... burasi teknik forum, sosyal takilmak icin baska forumlar var oraya gidin yahu

• @seyfi84 Kendini birseymis ( farkindaysan birseymis diyorum haha ) gibi zannedip gostermeye calisiyordun ne oldu bilgin ve cesaretin error ( senin deyiminle ) mu verdi ? Hodrimeydan demistim yukarda yemedi mi ? Hade biraz yaptiklarindan, bildiginden gostersene kanitlasana? Tabi varsa haha aldin cevabini yukarida oturdun boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 12 Mart 2018; 5:28:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyfi84 S kullanıcısına yanıt
    Forum teknik, ancak konu sosyal. IBM laptop kullanıyorum IBM malum, klavye tasarımında ödüllü marka + çok kişi kullanmaz Emacs'te yazıyorum faresiz, butonsuz, klavye kısayolları ile çok daha seri, dolayısıyla kısa sürede çok şey yazabiliyorum. Bol vaktim yok, tersine vakti az biriyim. Ancak TV seyretmem, sosyal medyaya cok takılmam, kahvaltı için şehir dışındaki yerlere Brunch 'a gitmem, vs. zamanım bana kalıyor.

Başka forumları ziyaret ediyorum merak etme, java-forum.org 'u bilir misin? Almanya'nın (dolayısıyla Avrupa'nın) en büyük java forumudur. Almancan var mı, yok: O forumdaki 159'000 konunun 50'000 'i Java ya yeni başlayan (kısaca çaylak) konusu yani ArrayList'e get 'le nasıl erişirim, 2 class'ı aynı anda nasıl çalıştırırım, .txt dosyasını nasıl okuturum, jar dosyasının path'i, Eclipse açılmıo, class'taki metod çalışmıo gibi konular, oradaki çaylaklara buradaki gibi arrogant muamele yapsan, admin ve mod'lar osurtur seni (Türkçe daha uygun başka tabir bulamadım) Bu forumda öyle admin/mod müdahelesi yok (ki temelde iyi birşey bence) fakat admin mod müdahelesi yok diye sürekli uçmaya da gerek yok.

• Birde adamın açtığı konulara baksan full spama dönüşmüş :S

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neden olmasın hocam, ben kendim de 35 yaşımda başladım :)
    hector256youtube
    IntelliJ ile Java 1 (String, int)
    https://www.youtube.com/watch?v=50lg0CnRIso&t=695s
  • Konu 2014 te açılmış. Adam şu an 37 yaşında. Ne kadar ilerleyebilmiş onu sorabilirsin. Sana da kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.