Şimdi Ara

Yaş ilerledikçe hedefler de küçülüyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş ilerledikçe hedefler de küçülüyor mu?

• Mis gibi hedef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse böyle şeyleri düşündükçe aklıma elf'im geliyor, gidip C soruları çözeyim.

• Bence öyle, üniye geçince şunu yapcam bunu yapcam zart zurt. Son sınıfa gelince stable/mid-high income, sabit mutlu bir yaşam yeterli gibi geliyor.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Hocam daha üni başından sabit orta-üst kademe gelir düşünüyorsak son sınıfta durumumuz ne olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşüşten ziyade gerçekçi hale geliyor. Herkes kendi kapasitesini ve iyi olduğu alanları yıllar geçtikçe anlıyor. O yüzden bazı kişiler benden bir halt olmaz derken üniversitede "Aslında ben o kadar da kötü değilmişim" veya kendini "Dunya'yi kurtaran/kurtaracak adam" zanneden kişiler aslında o kadar da mükemmel olmadıklarını anlıyor.
    Gerçi ben yüksek ve alçak hedef tanimlarina biraz mesafeliyim. Mid-high income ve seni seven bir kız/erkek arkadaş gayet güzel bence. Veya akademiye kalıp sevdiği alanda güzel çalışmalar yapıp alanına bağlı olarak low-high income (akademide alanlar/kurumlar/unvanlar arası maaş epey fark ediyor) bir hayat gayet güzel.
    Hatta bir adım öteye gidiyorum: Bankada müfettiş yard. olmak bile alçak bir hedef değildir.

Not: alçak hedef diyebileceğim hedef kendinden ödün vererek gerçekleştirdiğin hedeftir. İstersen milyon kazan, yıllar sonra kendinden utanacagın işleri kasıtlı yapma (herkes kendi cehaleti yüzünden saçma şeyler yapabilir, esas olan bilerek isteyerek yapmamak)

O değil de iyice kişisel gelişim gurusuna dönüştüm be. Linkedin influencer ı filan mı olsam (şaka)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Econbender -- 5 Kasım 2024; 21:46:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

hayatın gerçekleriyle erken tanışmışsın yeğen derdim Yaş ilerledikçe hedefler de küçülüyor mu? 

• Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istedim.

Bugün ise bilgeyim, kendimi değiştirdim.......

-Joe Biden

• Ben bu hayattan beklentilerimi minimize etmeyi öğrendim minimize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jamser kullanıcısına yanıt

Yav sen ne diyisen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.