Şimdi Ara

Yaş konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben 96lıyım tıp için birdaha sınava gircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey için geç kalmış değilsin abicim için rahat olsun

İçinden geldiği gibi devam et

Benim yaş 33 şimdi kendimi 20 yaşında gibi hissediyorum

23 24 yaşındayken aynı senin gibi hissediyordum sanki geç kalmış gibi. Tamamen temelsiz boş hisler rahat ol. Öyle ki herşeye sıfırdan başlamak için bile vaktin var. Gerekirse bunu bitir birdaha oku, sonra bir daha oku anca 30 oluyorsun zaten

Artık hayata 30da başlanıyor acele etme, bundan 20 sene öncesi gibi düşünme ...

Hayatını her anını dolu dolu yaşa, acele etme keyfine bak, boş yere baskı altında hissetme kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 17 Ekim 2024; 23:7:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Team McLaren kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim abim

• sky is blue kullanıcısına yanıt

Öncesinde ne bitirmiştiniz hocam

• Ben 24 iken bölümü bırakıp geçen sene başka bir bölüme geçmiştim şimdi iyi ki geçmişim diyorum. Hayat bir şekilde ilerliyor evet geç mi biraz geç ama yapacak bir şey yok zamanı geriye alamıyorsun, en mantıklı şey mutlu olabileceğin bir şeyi en kısa sürede yapmaya çalışmak olacaktır. Bu bölüm değiştirme, tekrar hazırlanma vs. olabilir mesleki açıdan. Zira sevmediğin bir işte bir ömür boyu debelenmek 20'li yaşlarda kaybedeceğin birkaç seneden bile daha kötü bir durum olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • L. Kilmister kullanıcısına yanıt

Nasıl alıştınız ortama hocam tepkileri nasıldı insanların yaşınızı öğrenince

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt
    Başta biraz garipsendi ama sonra alışıldı tamamen ortamına ve takıldığın insanlara bağlı. Görünüş olarak da çok 25 gibi durmadığım için sorun olmadı hatta başta inanmadı çoğu kişi. Sana bağlı yani aslında çoğu şey.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yigido058000 kullanıcısına yanıt

Bitirmedim yarıda bıraktım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.