Şimdi Ara

Yaş konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 22 ocakta 23 olucam 2.sınıfım yaşıtlarımdan bir hayli geride kaldım mezun olunca da bu yaş mevzusu çok dezavantaj olacak gibi düşünüyorum hayattan zevk alamaz oldum düşünmekten sizce çok mu geç

• Hiçbir şey için geç kalmış değilsin abicim için rahat olsun

İçinden geldiği gibi devam et

Benim yaş 33 şimdi kendimi 20 yaşında gibi hissediyorum

23 24 yaşındayken aynı senin gibi hissediyordum sanki geç kalmış gibi. Tamamen temelsiz boş hisler rahat ol. Öyle ki herşeye sıfırdan başlamak için bile vaktin var. Gerekirse bunu bitir birdaha oku, sonra bir daha oku anca 30 oluyorsun zaten

Artık hayata 30da başlanıyor acele etme, bundan 20 sene öncesi gibi düşünme ...

Hayatını her anını dolu dolu yaşa, acele etme keyfine bak, boş yere baskı altında hissetme kendini
  • Sıkıntı olmaz, ben 20 yaşındayım çevremde benden büyük de var bir de 2 yaştan ne olacak
  • Çok geç kalmışsın.
  • reis ortaöğretim kpss'ye hazırlanıp memur olacaktın. biyoloji okuyorsun gelecek de vaat etmiyor, boşa oyalanma bence, alternatiflere yönel 2 yıllık tıbbi sekreterlik gibi.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EDB3A46F5

reis ortaöğretim kpss'ye hazırlanıp memur olacaktın. biyoloji okuyorsun gelecek de vaat etmiyor, boşa oyalanma bence, alternatiflere yönel 2 yıllık tıbbi sekreterlik gibi.

Devam etmekten başka seçeneğim yok keşke olsa

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam çok taktım bu duruma

• Abi ben 20 olucam yakında ben kendimi çocuk gibi hissediyorum herkes 22 23 bence bi problem yok

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Sınıftakiler abi diyince bi üzülüyor insan  

• Yigido058000 kullanıcısına yanıt
    Ben de günlük hayatta çok takıntılı biriyim o yüzden anlayabiliyorum ama bu konu gerçekten pek umursayacak şeylerden biri değil, yani atıyorum bir topluluğa girsen kimse demez yani senin yaş kaç diye, zaten sınıflarda yaş aralığı çok geniş oluyor genelde.
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam

• Hazırlıktayım, sınıfta 33 yaşında adam var. 22 geç değil bence.

hocam siz veterinerlik okumuyor muydunuz yazdan kalma konulardan öyle kalmış aklımda ve yaşınız o kadar dert edilecek kadar geç değil bence kafaya takıp kendi kendinizi yemeyin

• Önlisansların önü kapandı kapanacak bu sene iyice belli olur lisans gibi yükselecek puanları. Yiğido kardeş senin tek çaren tıp fakültesidir benden söylemesi.

O onların eşekliği 10 yaş büyük olsa bile abi demiyorum hepimiz aynı sınıftayız sonuçta

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Tıp hep ukte kalacak benim için hep hayalimdi ama yapacak kapasitem yok 160k dan çekemem 30kya

• ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt

Tepkilere nasıl dayanıyor acaba ben bu halde tepki gelince kötü oluyorum

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

Vetten biyolojiye geçtim hocam ilden kaynaklı vete devam edemedim

Kankam biyoda da gelecek yok be nasıl olcak lise kpss dene derim

Ustam web'de ders anlatmaya ne dersin   belki formasyon ile birşeyler basabilirsiniz yada en kötü yurt dışı yl düşünün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.