Şimdi Ara

Yaş Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bişi buluyoruz şu yüzden olmaz, başka işi biliyoruz bu yüzden olmaz uzadı baya ..

Git teklifini et olsun bitsin yaw, seviyorsa zaten bir sorun olmayacak off ..
  • o zaman akıl yaşta değil BAŞtadir dersin anlayan istedigi gibi anlar
  • olm o kız seni .iklemez
    o yaşlarda o kızlar da hep 20 li erkeklerle çıkmak ister

• quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k Usta

olm o kız seni .iklemez
    o yaşlarda o kızlar da hep 20 li erkeklerle çıkmak ister

SAOL TEŞŞEKKKURLER ÇOK YARDIMCI OLDUN

• quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Ohhoooo sende ....

Bişi buluyoruz şu yüzden olmaz, başka işi biliyoruz bu yüzden olmaz uzadı baya ..

Git teklifini et olsun bitsin yaw, seviyorsa zaten bir sorun olmayacak off ..

YARIN BİRAZ MUHABBBET ARTSIN SORACAĞIM ERKEK ARKADAŞIN VAR MI DİYE???

AMA YA MUHABBET ÇOK UZARDA DOST OLURSAK BU SEFERDE BİZ ÇIKAMAYIZ ÇÜNKÜ BEN SENİ DOSTUM OLARAK GÖRÜYORUM DERSE

• quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

o zaman akıl yaşta değil BAŞtadir dersin anlayan istedigi gibi anlar

ONLARDA "" AKILI BAŞA GETİREN YAŞTIR "" DERSE
  • Ben seni dostum olarak görmüyorum ama dersin ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Ben seni dostum olarak görmüyorum ama dersin ..

ODA SENİN BENİ NASIL GÖRDÜÜĞÜN DEĞİL BENİM SENİ NASI GÖRDÜĞÜM ÖNEMLİ DERSE ARTIK PEŞİNE DÜŞMEM SALLARIM Bİ DAHA UĞRAŞMAM KENDİ BİLİR
  • hala teklif etmedinmi? ohooo o başkasına varmıştır o yemeyenin malını yerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

hala teklif etmedinmi? ohooo o başkasına varmıştır o yemeyenin malını yerler

YA GAZA GETİRMEYİN ADAMI YARIN GİDİP TEKLİF EDECEM SONRA REDDİ YİYİP EVE DÖNERİM HEM AKŞAM YEMEĞİNDEDE BİR ŞEY YEMEM....................
  • bende yeni geçtim pertevniyal anadolu lisesi ve bizzat kendimden biliyorum sen gaza gelme bırak bu kızların sana bakmayı kendi yaşlarındakilere bile bakmazlar direk lise 2 lise 3 lerle uğraşırlar sen siktiret baktın pas veriyo o zaman teklif et ama sakın pas vermeden etme rezil olursun ablan nasıl deyip dememeleride sana bağlı kendini zavalllı olarak görürsen öle derler ama kendine güvenirsen helal be adama bak resmen kızı kaptı lan derler ama pas vermeden teklif etme bide arkadaş olunca çıkmak olmaz diye düşünme asıl büyük olaylar arkadaşkan başlar kızın niyeti varsa en iyi arkadaşın olsun yinede kabul eder hem daha iyi birbirinizi tanımış olursunuz böle işleri aşırı karizmatik ultra düzeyde yakışıklı ve manyaklık derecesinde zeki kız mıknatısı techman arkadaşına sorabilirsin ehe ehe

• quote:

Orjinalden alıntı: techman

bende yeni geçtim pertevniyal anadolu lisesi ve bizzat kendimden biliyorum sen gaza gelme bırak bu kızların sana bakmayı kendi yaşlarındakilere bile bakmazlar direk lise 2 lise 3 lerle uğraşırlar sen siktiret baktın pas veriyo o zaman teklif et ama sakın pas vermeden etme rezil olursun ablan nasıl deyip dememeleride sana bağlı kendini zavalllı olarak görürsen öle derler ama kendine güvenirsen helal be adama bak resmen kızı kaptı lan derler ama pas vermeden teklif etme bide arkadaş olunca çıkmak olmaz diye düşünme asıl büyük olaylar arkadaşkan başlar kızın niyeti varsa en iyi arkadaşın olsun yinede kabul eder hem daha iyi birbirinizi tanımış olursunuz böle işleri aşırı karizmatik ultra düzeyde yakışıklı ve manyaklık derecesinde zeki kız mıknatısı techman arkadaşına sorabilirsin ehe ehe

CİTİCEN DE AYNI OKULDAN MEZUN YADA OKUYOR

BU ARADA ÇOK SAOL İNŞALLAH KAPACAĞIM FAKAT KIZ PAS VERİYOR ÖNCEKİ CEVAPLARIMI OKURSAN SINIFA İLK GELDİĞİMDE SADECE O KONUŞTU BENLE( KIZLARDAN ) ÇOK CANAYAKIN GELDİ BANA

• sakın aptallık edip direk arkadaşın varmı diye sorma onun arkadaşlarını filan tanıyosan onlara sor hatta erkeklere sor onlar daha iyi bilir hem o zaman dalga geçmez arka çıkarlar abiniz joe:Yeah BABY
  • quote:

Orjinalden alıntı: techman

sakın aptallık edip direk arkadaşın varmı diye sorma onun arkadaşlarını filan tanıyosan onlara sor hatta erkeklere sor onlar daha iyi bilir hem o zaman dalga geçmez arka çıkarlar abiniz joe:Yeah BABY

Ya iyi de sınıfa yeni geldim şimdi sorsam iice ortaya düşer adım bu sefer kız rahatsız olurssa hiç kabul etmez...
  • Lan bu meselelerde amma karışık yawwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefer6600

Lan bu meselelerde amma karışık yawwww

bi kendimi toparlaya bilsem gidip konuşacam ama iice aklım karıştı

• OLUM NE KORKUYOSUN.. SEVİYOSAN GİT AÇIK AÇIK SÖLE.. ÇIKARSANIZ NE ALA. DİĞERLERİ NE DİYORMUŞ S...TİR ET.. BU SENİN HAYATIN.. DOĞRU BİLDİĞİN KONULARDA BAŞKALARININ NE DİYECEĞİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL..
    KABUL ETMESEDE O SENİ KAYBETMİŞ OLUER.... ÇOK ABARTMASZSIN OLUR BİTER..
  • Kardeşim sen bu kızı sevmiyosun sadece güzel diye çıkmak istiyosun. Benden sana tavsiye fazla yükselme.
    Ha seviyorum dersen git söyle, kabul ederse ne ala.
    Abla mabla diyenede allah ne verdiyse girişirsin, küçüğüm müçüğüm geç bunları dayak da yesen,
    bi daha kimse demez o lafları.
  • gözdeler pek iyi kız olmaz,oynak-aşifte falan olurlar boşver
  • vay be adama bak bir yasi sorun edio..

ben bu yil tr ye geldigimde :) 17 yasinda birinin hosuna gitmisim geldi bana sordu

ben 20 yasindayim:)) ahahhahah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.