ben bu yil tr ye geldigimde :) 17 yasinda birinin hosuna gitmisim geldi bana sordu
ben 20 yasindayim:)) ahahhahah
peki sen ne dedin
Sefer6600 eğer teklifini yapamaz ve de tırsarsan bu kız konularında fobin oluşur ve yenmekte baya bi zorlanırsın. Sev yada sevme mutlaka teklif et kabul etsede etmesede sen kazançlı çıkarsın. sana bi abi tavsiyesi.
Not: .ikini korkak alıştırma
Olm boşver yaşı.Sanki en büyükleri senmişin gibi davran.Kendini bir ezdirirsen tüm karizman gider olm.Ozaman okulun en küçük kızıyla bile çıkamazsın.Sınıfın adamlarına onlardan büyükmüş gibi davran.Yani vur ,kır, parçala.Kimsenin sana sesini çıkartamaz.Ayrıca arkadaşın dediği gibi öle çok düşünme nasıl teklif edecem diye.Vallahülazim bi fobi oluşursa yandın.Hani derler ya yapacağın işin sonunu düşün diye, o söz bu durumları kapsamıyor.Sonunu düşünme git et teklifini
Kim tutar seni bea
quote:
Orjinalden alıntı: tunedpipe
gözdeler pek iyi kız olmaz,oynak-aşifte falan olurlar boşver
abi biliyor bak ben sana edim gözdeler ii olmaz burcunu sorunca kesin yaz bir de nereli onu yaz....
et
quote:
gözdeler pek iyi kız olmaz,oynak-aşifte falan olurlar boşver
Ya beyler vazgeçtim kızdan sıkıldım biraz muhabbet edince içinin boş olduuğunu çıkmaya değmeyeceğini anladım ama sizi biraz uğraştırdım
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
Sefer6600 eğer teklifini yapamaz ve de tırsarsan bu kız konularında fobin oluşur ve yenmekte baya bi zorlanırsın. Sev yada sevme mutlaka teklif et kabul etsede etmesede sen kazançlı çıkarsın. sana bi abi tavsiyesi.
olabilir 2. sayfa olduğunu mesajı atınca farkettim
Not:Not kısmı çok mantıklı geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: Sefer6600
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
olabilir 2. sayfa olduğunu mesajı atınca farkettim
Not:Not kısmı çok mantıklı geldi bana
teklif etmediğin iyi olmuş
niye???
quote:
Orjinalden alıntı: Deep Impact
quote:
Orjinalden alıntı: SouLGirL
vay be adama bak bir yasi sorun edio..
ben bu yil tr ye geldigimde :) 17 yasinda birinin hosuna gitmisim geldi bana sordu
ben 20 yasindayim:)) ahahhahah
peki sen ne dedin
abi ne diycem dedim yaw kardesh ben 20 yasindayim dedi fark etmez bende dedim cikmayalim ama istiosan sana akil vere bilrim bir kac konuda...
yaw deep bu bise degil gecende kardesim 14 yasinda beni yaninda gördü bir sinif arkadasi hemen sormus bu kim benle cikarmi falan cocuk 14 yasinda yaaa...
(ben 20 göstermiom 20 de giyinmeyince böle oluo) ama tabi yasitimizdakilerde soruo
Kadınlar hamamına çevirdiniz burayı
soul nası bişisin merak ettim beğenildiğine göre bişiler vardır
quote:
soul nası bişisin merak ettim beğenildiğine göre bişiler vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme