Şimdi Ara

Yaş Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alemin-KRALı

Sorun değel yaşını gizli tut kankana bile söleme ben köyde doğdum nüfusa geç geçirdiler de

Canını sıkan olursa söle çıkışta döveriz

• alemin kralı seni ilk sevmedim ama ara sıra hos laflar edıyon bu arada kac kişi sana itiat etti etmeyenlerı soyle kafalarını keselim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sefer6600

quote:

Orjinalden alıntı: Gift15h

Off aradaki 1 yaş bence hiç önemli deil...

bENCEDE AMA İŞTE KIZ SINIFTAKİ ABLA MUHABBETİNDEN RAHATSIZ OLURSA DİYE!!!!!!!!!!!!

Rahatsız Olursa Zaten Sen Onu Bırak Hiç durma....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa

alemin kralı seni ilk sevmedim ama ara sıra hos laflar edıyon bu arada kac kişi sana itiat etti etmeyenlerı soyle kafalarını keselim

Bende seni sevdim şu an için itiat etmeyen yok ama olursa

Baş cellat hazır.
  • quote:

quote:

alemin kralı seni ilk sevmedim ama ara sıra hos laflar edıyon bu arada kac kişi sana itiat etti etmeyenlerı soyle kafalarını keselim

Bende seni sevdim şu an için itiat etmeyen yok ama olursa

Baş cellat hazır.

eyvallah allah yardımcın olsun yolun acık olsun
    dikkat et senı tongaya dusurmesınler

• Ehehe biliyon en fazla verecek bi can var onuda veririz TAHT oğruna sorun değel...
  • quote:

Ehehe biliyon en fazla verecek bi can var onuda veririz TAHT oğruna sorun değel...

bi laf klassık
    dunya deliklanlı olsaydı yuvarlak olmazdı
  • quote:

quote:

Ehehe biliyon en fazla verecek bi can var onuda veririz TAHT oğruna sorun değel...

bi laf klassık

Önemli olan yuvarlak dünyada dimdik ayakta kalmak savaşmak. top olup yuvarlanmak değel. Az adam dövmedik sadece bi baktı diye

• offff offff yaşmaş hikayeee
    git konuşşş
  • hey allam yaa olum sizinki 15 yaş hevesiiiii...daha bebesiniz yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePr0digy

hey allam yaa olum sizinki 15 yaş hevesiiiii...daha bebesiniz yaa

• quote:

quote:

quote:

bi laf klassık

Önemli olan yuvarlak dünyada dimdik ayakta kalmak savaşmak. top olup yuvarlanmak değel. Az adam dövmedik sadece bi baktı diye

yıkılmadım ayaktayım ölürsem dikine gömün beni

• HEMEN EVLENME TEKLİF ET
    BIRAK BAŞKALARINI
  • Beni kıbleye doğru gömün dikine haçlılar gibin gömmeyin döverim
  • olm kayseri'ye gideli 2 hafta oldu hemen asılmışsın kız işine.Sen modern fen dersanesinde değilmiydin,bırak kız işinin dersleri kaçırma.Lise 1 salarsan sonrası gelmez

modern fen dersanesi : bkz.Oflu hocanın vaazı

• quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

sefer ablanla ne zaman tanıştın

yA ARKADAŞLAR AMMA GEYİĞE SARMIŞINIZ
    BU ARADA HOCA BUGUN YERLEŞİM PLANI YAPTI KIZ ARKA IRAYA DÜŞTÜ
    BAYA Bİ KONUŞTUK KİTAPLAR FALAN ARA SIRA ( YERİ DEĞİŞMEDEN ÖNCE ) UZUN UZUN BİRBİRİMİZE BAKTIK SONRA GÜLDÜ

YA BEYLER İNŞALLLLLLAHHHHH 1 YAŞ SORUN OLMAZ
    BAKALIM MUHABBET İLERLESİN SORARIM ERKEK ARKADAŞIN VAR MI DİYE!!!!!!!!!1

• quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

ulan ben 4.4 yıl yaş farkı olan kızla çıkmıştım yuh sana .....öyle diyen olursa koyarsın kafayı.....

ama önemli bir not;gözde isimli kızardan uzak dur heleki ikizler burcundan olan kızlardan.....ben yandım sende yanma....

YA KARDŞ İNNNŞŞŞŞAAALLLLAAAHHH YARIN BURCUNU ÖĞRENECEĞİM İKİZLERSE DİREK BIRAKIRIM

• amatör bir klüpte futbol oynamak için yaşımı 1 yaş küçültmem gerekti de, bunu soranlara söyle sadece kendin de inan buna, ben yapmıştım Trabzonsporda oynarken Mustafa Akçay hocam sagolsun, ya da basketbol da olabilir, klüplerin minikler yıldızlar b genc a genc paf diye klasmanlari vardir onlarin birini sec oraya yaş yüzünden uymak icin falan diyebilirsin mesela, evlenirsen kızla "bak aşkım ben senin icin bu yalanı kaç yıldır taşıyorum" dersin bikez daha aşık olur sana kız nasıl ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

amatör bir klüpte futbol oynamak için yaşımı 1 yaş küçültmem gerekti de, bunu soranlara söyle sadece kendin de inan buna, ben yapmıştım Trabzonsporda oynarken Mustafa Akçay hocam sagolsun, ya da basketbol da olabilir, klüplerin minikler yıldızlar b genc a genc paf diye klasmanlari vardir onlarin birini sec oraya yaş yüzünden uymak icin falan diyebilirsin mesela, evlenirsen kızla "bak aşkım ben senin icin bu yalanı kaç yıldır taşıyorum" dersin bikez daha aşık olur sana kız nasıl ama

ii fikir

• quote:

Orjinalden alıntı: Sefer6600

quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

amatör bir klüpte futbol oynamak için yaşımı 1 yaş küçültmem gerekti de, bunu soranlara söyle sadece kendin de inan buna, ben yapmıştım Trabzonsporda oynarken Mustafa Akçay hocam sagolsun, ya da basketbol da olabilir, klüplerin minikler yıldızlar b genc a genc paf diye klasmanlari vardir onlarin birini sec oraya yaş yüzünden uymak icin falan diyebilirsin mesela, evlenirsen kızla "bak aşkım ben senin icin bu yalanı kaç yıldır taşıyorum" dersin bikez daha aşık olur sana kız nasıl ama

ii fikir

AMA HERKES BİLİYOR KÜÇÜK OLDUĞUMU HATTA BENLE AYNI DURUMDA OLAN HAZIRLIĞI ATLAYAN 5 KİŞİ DAHA VAR

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.