Şimdi Ara

Yaşadığım yer ADSL'den VDSL'ye geçmesine rağmen Türknet'ten VDSL paket alamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1.5 hafta önce adresime VDSL altyapısı geldi, tip 7 saha dolapları vesaire. Bende hemen VDSL geçeyim dedim ve Türknet Online İşlemlerden Destek Kaydı açıp yazdım, paket bilgilerimde gözükmüyordu nedense. Bunun üstüne portu güncelleyecekleri ve ondan sonra beni VDSL'e geçireceklerini söylediler fakat 2 gün sonra beni oturduğum yere bakan Türk Telekom Müdürlüğüne gidip dilekçe vermemi istediler, haftasonu olması üzerine bugüne kaldı ve bugün aradım, telefondaki bayan benim böyle bir şey yapmama gerek olmadığını ve İnternet Servis Sağlayıcımın benim yerime halletmesi gerektiğini söyledi, bunu tekrar destek kaydına yazıcaktım fakat sabahtan beri Online İşlemler açılmıyor, doğrulama kodu bile gelmiyor. Ne yapmalıyım?

• Altyapı sorgulamasında vdsl gözüküyorsa iptal edin yeni hat alın hocam daha iyi olur bence bazı ISS'lerde yeni kurulum ücretsiz örneğin gıbırnet kullanıyorum memnunum.
    Bu işlerle uğraşıp kafa yormaya değmez turknet iyidir ama arıza olduğu zaman çok yorar insanı

Ayrıca yeni dolap olduğu için hat yüksek ihtimal interleaved modda olacaktır fast mod'a geçirmek için veya dslam kilidini kaldırmak için gıbırnet çok daha hızlı çözüm buluyor müşteri hizmetleri bilgili bu konuda ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknet işini TT sabote ediyordur genelde TT alt yapısında olan durum... daha işleme bile almamışlardır...

• Turknet online işlemleri ara ara kontrol edin. 35mbit 100mbit paketleri geldiğinde hemen paket geçişini onaylayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşadım yaşıyorum hatta bugün iptal kaydı oluşturdum mahalleme yeni vdsl(Tip-7 dolap) geldi aktif olsun diye 1 aydan fazla bekledim ancak hiçbir sistemde gözükmüyor türk telekom müdürlüğüne gidip bu sorunu söyledim hemen hattın verilerini güncellediler ve vdsl altyapı sorgulamalarda gözüktü ama türknet adsl den vdsle geçirmedi bende iptal edip sıfırdan vdsl başvurusu yapıcam çünkü türknet altyapı sorgulamasında bile gözüküyor ne hikmetse yapamadılar arkadaş ben ilçe müdürlüğünde hallettim il müdürlüğüne gitmedim sende gerekli şikayetleri yaptıysan bu yerlere muhakkak git ben zorunlu böyle yöntem izledim turknet iyidi ya bence bu sorun olmasaydı türk telekommdan illallah ettim ne yapayım aynı altyapı da olsa param farkı Issye gitsin şuan indirim kodlarını araştırıyorum işte millenicoma bakıyorum birde ama muhtemelen tekrardan turknet olacak bir makalede adam türk telekom dışında bir şey savunduğu için nankör demiş işte altyapı türk telekom verio felan bazıları hala genel müdüre yazıyor Twitterdan altyapı getirsin diye bende yazdım geri döndü ama sonra nanay:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanoguzx -- 30 Haziran 2022; 19:9:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bu arada diğer yazılarını okudum aynı konu galiba neler oldu??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.