Bildirim
YASAL DIZI NASIL İZLİYECEĞİM BEN!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Cidden var mı böyle birşey torrent yasak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de duydum ama torrenti izlemeleri çok zor. Ben torrentten devam edeceğim. -
Anaa ilk defa duyuyorum. Başlıcam şimdi internet sansürü müdür bilmem ne paketi midir arkadaş ne hale getirdiler ya!! Nerden izlicez arkadaş biz dizi!! -
Itunes un amerika store unda cogu dizi satiliyor ordan satin alip izlenebilir herhalde ama dolarla satiliyor yani pahaliya geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
D&R'da da bulabilirsin. Genelde sezon bazında satış yapılıyor. Bu da linki;http://www.dr.com.tr/kategori/Film/Dizi/grupno=01519 -
torrentte hiç birşey yapamazlar... -
Yasağınız batsın sizin. -
Torrente devam. -
Bildiğim kadarı ile korsan içeriklerden kazanç elde etmek yasak, korsan veri indirmek değil. Bunu Ertuğrul Günay da söylemişti. Dizimag sitesinin kapanması da maddi kazanç elde ettikleri içindi.
Tabi yeni yasa ile siteleri kapatabilirler ama kullanıcılara ceza verebileceklerini düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cypon
Bildiğim kadarı ile korsan içeriklerden kazanç elde etmek yasak, korsan veri indirmek değil. Bunu Ertuğrul Günay da söylemişti. Dizimag sitesinin kapanması da maddi kazanç elde ettikleri içindi.
Tabi yeni yasa ile siteleri kapatabilirler ama kullanıcılara ceza verebileceklerini düşünmüyorum.
YEni bir internet yasası falan çıktı diyorlar bu da youtube ve tvyo gibi siteler hariç bu sitelerden izlemenin en ufak bir telif hakkı nedeni ile bile engellenip sorun çıkartıyorlar.
ne yapacağız 1. kez e-posta 2. kez eve mektup 3 te para cezası 4 dede para katlana katlana gidiyor! ne yapacağız biz? -
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/11/17/korsan-film-indirene-adrese-teslim-ceza/
haberdeki bu kısma dikkat!
BİREYSEL DE SUÇLU
Bakanlık, bu ay içerisinde yayıncıların bulunduğu meslek birlikleriyle söz konusu modele ve dijital yayıncılığa ilişkin özel bir toplantı gerçekleştirecek ve modele ilişkin görüşler alınacak. Modelle ilk defa bireysel internet kullanıcılarının korsan ürün indirmesi de "suç" sayılacak. Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Çalışmanın amacı her geçen gün artan dijital korsanla mücadele etmek. Bunu cezadan çok caydırma yöntemi olarak gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" denildi.
-
quote:
Tabi yeni yasa ile siteleri kapatabilirler ama kullanıcılara ceza verebileceklerini düşünmüyorum.
http://www.sabah.com.tr...ene-adrese-teslim-ceza/
haberdeki bu kısma dikkat!
BİREYSEL DE SUÇLU
Bakanlık, bu ay içerisinde yayıncıların bulunduğu meslek birlikleriyle söz konusu modele ve dijital yayıncılığa ilişkin özel bir toplantı gerçekleştirecek ve modele ilişkin görüşler alınacak. Modelle ilk defa bireysel internet kullanıcılarının korsan ürün indirmesi de "suç" sayılacak. Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Çalışmanın amacı her geçen gün artan dijital korsanla mücadele etmek. Bunu cezadan çok caydırma yöntemi olarak gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" denildi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hbg6798
quote:
YEni bir internet yasası falan çıktı diyorlar bu da youtube ve tvyo gibi siteler hariç bu sitelerden izlemenin en ufak bir telif hakkı nedeni ile bile engellenip sorun çıkartıyorlar.
ne yapacağız 1. kez e-posta 2. kez eve mektup 3 te para cezası 4 dede para katlana katlana gidiyor! ne yapacağız biz?
Bununla ilgili bir yasadan haberim yok.
Son çıkan yasa ile bütün yetki TİB'e bırakılıyor. Bu kurul direkt olarak ipden siteleri engelleyebiliyor. Ancak torrent ve korsan veri ile ilgili bir maddesi yok. Dediğim gibi Ertuğrul Günay zamanında korsan verileri indirip bu verilerden kazanç sağlayanlar için yasal yaptırım uygulanabilir dedi. Ev kullanıcıları için bir düzenleme yok dedi.
Böyle bir düzenleme varsa, link atarsan sevinirim. Bir iki sene önce Almanya bazlı bir şirket Türkiye'de korsan yayınlardan ötürü kişilere size tazminat davası açmamızı istemiyorsanız şu kadar para yatırın gibi bir uyarıda bulunuyordu. Birçok kişi de bunun dolandırıcılık olduğunu söylemişti.
Benim bildiğim kadarı ile torrentle alakalı bir düzenleme yok. Ancak ne olur? Siteleri kapatırlar. Erişimi engellerler. O olur şuan. Ancak eve mektup, e-mail filan olacağını sanmıyorum. Tabi benim bilmediğim bir düzenleme yürürlüğe konulduysa ayrı.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hbg6798
quote:
ne yapacağız 1. kez e-posta 2. kez eve mektup 3 te para cezası 4 dede para katlana katlana gidiyor! ne yapacağız biz?
Bununla ilgili bir yasadan haberim yok.
Son çıkan yasa ile bütün yetki TİB'e bırakılıyor. Bu kurul direkt olarak ipden siteleri engelleyebiliyor. Ancak torrent ve korsan veri ile ilgili bir maddesi yok. Dediğim gibi Ertuğrul Günay zamanında korsan verileri indirip bu verilerden kazanç sağlayanlar için yasal yaptırım uygulanabilir dedi. Ev kullanıcıları için bir düzenleme yok dedi.
Böyle bir düzenleme varsa, link atarsan sevinirim. Bir iki sene önce Almanya bazlı bir şirket Türkiye'de korsan yayınlardan ötürü kişilere size tazminat davası açmamızı istemiyorsanız şu kadar para yatırın gibi bir uyarıda bulunuyordu. Birçok kişi de bunun dolandırıcılık olduğunu söylemişti.
Benim bildiğim kadarı ile torrentle alakalı bir düzenleme yok. Ancak ne olur? Siteleri kapatırlar. Erişimi engellerler. O olur şuan. Ancak eve mektup, e-mail filan olacağını sanmıyorum. Tabi benim bilmediğim bir düzenleme yürürlüğe konulduysa ayrı.
http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/11/17/korsan-film-indirene-adrese-teslim-ceza/ buyur kardeşim
-
@hbg6798
Dostum hazırlanıyor diyor. Ancak yürürlüğe konulan bir yasa yok. İleride meclise sunmayı planlıyoruz diyor. 2013 içinde benim bulduğum değişiklik İzmir'deki market ve benzeri dükkanlarda telifsiz müzik çalınamayacağı ile ilgili. Onun dışında birşey bulamadım.
Yürürlüğe girdiğine dair bir link, haber biliyorsan buraya atarsın. Benim de merak ettiğim bir konu bu çünkü. -
Ya birşey olmaz arkadaşım aban torrente, ben 15 dizi 2 tane de anime izliyorum birşey olacak olsa bana olurdu. -
Şaşırdım kaldım sizlere.İnternetten müzik indirenlere ceza gelecek denilince kimse takmadı fazla ve de bu ülkede korsan bitmez denildi.Şimdi sansür olayı duyulunca milletin eli ayağı birbirine dolandı. -
İndirmeye devam. (%87 oldu iniyor..)
Benzer içerikler
- en iyi yabancı dizi izleme sitesi
- trt eski yabancı diziler arşivi
- tüm zamanların en iyi dizileri
- friends senaryo pdf ingilizce
- behzat ç sansürsüz
- exxen de neler var
- marvel izleme sırası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X