Şimdi Ara

Yasal Forex Şirketleri Listesi (SPK Onaylı Firmalar) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
5
Favori
24.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forex şirketleri arasına info yatırımı da koyabiliriz. Forex piyasasına yeni girecek arkadaşlar inceleyebilir.

bknz :
    www.infoyatirim.com
    Foreks – SPK Lisanslı Forex Yatırımları – Info Yatırım
    https://www.infoyatirim.com/forex
  • GCM forexten uzak durun.. şikayet var da benimde yazılarım var.. sırf yazılarımı kaldırmam için yetkilileri aradı.. numaralarını engelledim başk cep no dan aradılar.. ama haklı olduğum için yazımı kaldırmadım ve binlerce kişi okudu.. inş faydam olmuştur forex şirketi arayanlara.. bu firma sizi yanlış yönlendiriyor ve paranızı istediğinizde telefonu meşgule atıyorlar...
  • quote:

- neden kesinlikle spk lisansı bulunması gerekmekte?
    - Merhaba; çünkü SPK lisansı olmayan bir firmada işlem yaptığınızda ve olumsuz bir durumla karşılaştığınız şikayet edecek bir merci bile bulamazsınız karşınızda.

SPK lisansı çıkartmak dünyanın en kolay işi.
    SPK lisansına sahip olmaları pek bir şeyi değiştirmiyor çünkü SPK lisansına sahip olanlar da dahil olmak üzere Forex firmalarının çoğu dolandırıcı idi (hâlâ öyleler mi bilmiyorum)

nasıl dolandırıyorlar peki? senin paranı direkt olarak çalmıyorlar (öyle yapsa suç olur zaten, adı çıkar) şöyle yapıyorlar: sen oynuyorsun, eğer koyduğun işlemler tutmazsa sistem normal çalışıyor. ama, eğer senin işlemlerin kazanmaya başlıyorsa, bi noktadan sonra şöyle oluyor: mesela senin bir işlemin tuttu diyelim, tam o sırada senin bilgisayarına kurulu olan forex yazılımı kasmaya başlıyor, sen de "noluyo lan" diye kendi kendine düşünüyosun. bi süre sonra sistem gidiyor. "internet bağlantınızı kontrol edin" tarzı bir hata mesajı falan çıkıyor (seni kandırmak için koyulmuş bir mesaj) sen de sistemi tekrar açıyorsun. tekrar açtığında bir de bakıyorsun ki, senin kazanan işlemin YOK. işlem gitmiş. kazanmış olman gereken paraları kazanamamış oluyorsun.

ama, eğer işlem tutmayacak olursa, bu sefer sistem hata vermiyor ve paranı kaybediyorsun.

bunu yapanlar SPK lisansı çıkartmış olan, yani resmi SPK lisanslı Forex firmaları.

SPK bunu denetleyemiyor. nasıl denetleyecek? adam yazılımsal bir cambazlık yapmış. firmayı sorgulasan firma sana: "bizim suçumuz yok, kullanıcının internet sorunu bu, yapabileceğimiz hiçbir şey yok" falan der.

kısacası, etrafınızda size: "SPK lisansına sahip Forex firmaları güvenilirdir, onlardan gönül rahatlığı ile işlem yapabilirsiniz" gibi genelleyici cümleler kuran biri görürseniz itibar etmeyin. bu kişiler muhtemelen Forex işi yapıp sizi de Forex ekosistemine sokmaya çabalayan çalışanlardır.

Forex gibi sahtekar dolu (SPK onaylı aracı kurumların bile sahtekar olduğu) bir ekosisteme sizin böyle elinizi kolunuzu sallayarak girip kâr etmeniz çok çok çok zordur. bu adamlar size para kaybettirerek para kazanıyorlar. bu adamlar siz para kaybedin diye sizi bu ekosisteme davet ediyorlar. dikkatli olun. paranızın değerini bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Ağustos 2020; 9:5:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forex piyasasına gir. Forex piyasası ciddi bir eğitim ve disiplin gerektirmekte.Kendim uzun yıllar forex piyasa analisti olarak tecrübelerimden paylaşabilirim.Özellikle teknik analiz konusu olmazsa olmazlardandır.Piyasada para kazanmak isteyenler ciddi anlamda Day trade yani gün içi al sat tan uzak durmalılar eğer ki yeterli teknik ve temel bilgileri yoksa.Keza başarılı trade edebilmek eğitimle de sınırlı değildir,bir takım psikolojik yeterli özelliklerinde kişide bulunması gerekli.Kısacası Forex kolay para yeri değildir.Ciddi gelir elde edenler elbette vardır ancak trade doğru şekilde yapıldığı sürece.
    Profesyonelliği amaçlayan yahut forex in inceliklerini bilmek isteyen yatırımcılara BalansFx'i tercih ederim. Sürekli paylaştıkları fırsatlarla çok büyük kazandırıyorlar.
  • Merhaba.Foreks aracı kurumu olarak Türkiye denetimsiz yurtdışında bir broker kullanıyorum. Yurtdışı foreks gelirleri için vergilendirme nasıldır?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.