Şimdi Ara

Yasal ve Kalıcı Factory Unlock Servisleri Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
7.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozmon

abd sprint için uygun fiyatlı unlock yapan bir yer yokmu 250 tl den aşağıya bulamadım

Ebay'dan baktın mı hiç ozmon?.. En uygun fiyatlar orda oluyor genelde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci
    Aynı şeyleri bende merak ediyorum

Benimde elimde fransa orange operatöründen sim kilitli bir iphone 4 var. Türkiyede 300 tl istediler, yabancı sitelerde 250'ye düşüyor. Orange'ın sitesini okuduğumda normalde bir müşteri kontrat tarihinden sonra 3 ay'dan önce sim kilidini kaldırmak isterse 76 euro para ödüyor. Ama 3 aydan sonra bedava. Şimdi bu telefon 4-5 aydır bende , yani telefon normal şartlarda bedavaya unlock yapılabiliyor. Ama ben telefonu alan kişiyi tanımıyorum ve elimde ona ait hiç bir bilgi olmadığından yaptıramıyorum. işte benimde merak ettiğim factory unlock yapanlar bunu nasıl yapıyor, fiyatları neden bu kadar değişken ve neye göre ücret talep ediyorlar.

Misal benim telefonum yurtdışında bir siteden 105 euro'ya sim kilit yapılabiliyor.

kontrat tarihinden 3 aydan önce simkilit yapılmak istense 76 eurosu orange'a gidiyor. 29 eurosu aracıya kalıyor. hani belki havale mavale bi takım masrafları vardır , onu bilemem

Ama 3 aydan sonra bedavaya açıldığı için 105 euronun tamamı aracıya mı gidiyor.

Yani bu fiyatlar sadece operatörün kontrat bozma cezası + aracılık payı'mıdır. Eğer öyleyse belirli bir süre sonra bedavaya yapılabilen işlemler için neden bir indirim yok .

Eğer yanlış düşünüyorsam lütfen düzeltin

Aynı soruların yanıtını ben de çok merak ettim ama değil bilgi, bir ipucu bile bulamadım.. Dedimya, sanki bir sır gibi bu factory unlock olayı.. Umarım bir bilen ilerde paylaşır bu detayları..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

quote:

Benimde elimde fransa orange operatöründen sim kilitli bir iphone 4 var. Türkiyede 300 tl istediler, yabancı sitelerde 250'ye düşüyor. Orange'ın sitesini okuduğumda normalde bir müşteri kontrat tarihinden sonra 3 ay'dan önce sim kilidini kaldırmak isterse 76 euro para ödüyor. Ama 3 aydan sonra bedava. Şimdi bu telefon 4-5 aydır bende , yani telefon normal şartlarda bedavaya unlock yapılabiliyor. Ama ben telefonu alan kişiyi tanımıyorum ve elimde ona ait hiç bir bilgi olmadığından yaptıramıyorum. işte benimde merak ettiğim factory unlock yapanlar bunu nasıl yapıyor, fiyatları neden bu kadar değişken ve neye göre ücret talep ediyorlar.

Misal benim telefonum yurtdışında bir siteden 105 euro'ya sim kilit yapılabiliyor.

kontrat tarihinden 3 aydan önce simkilit yapılmak istense 76 eurosu orange'a gidiyor. 29 eurosu aracıya kalıyor. hani belki havale mavale bi takım masrafları vardır , onu bilemem

Yani bu fiyatlar sadece operatörün kontrat bozma cezası + aracılık payı'mıdır. Eğer öyleyse belirli bir süre sonra bedavaya yapılabilen işlemler için neden bir indirim yok .

Aynı soruların yanıtını ben de çok merak ettim ama değil bilgi, bir ipucu bile bulamadım.. Dedimya, sanki bir sır gibi bu factory unlock olayı.. Umarım bir bilen ilerde paylaşır bu detayları..

tahminen çalışanlardan birileriyle anlaşıyorlar ve istedikleri gibi açtırıyorlar.veya bir açığını buldular sistemin..ya da ne bileyim iphone faturası buluyorlar,faturalarda oynama yapıyorlar falan filan :)ben yasal olduğuna inanmıyorum

• quote:

Arkadaşlar başvurum sonuçlandı ve İngiltere iPhone 4S'den simkilitli telefonumun kilidi açıldı! Ayın 20'sinde başvurmuştum, 27'sinde açıldı, yani toplam 7 gün sürmüş oldu. Konuyla ilgilenenleri sonuç hakkında bilgilendirmek istedim, hoşçakalın..

Kardes hayirli olsun gule gule kullan . O2 ye basvurdugun hat aktif ti degil mi , yani orda aktif olan bir o2 hatti bilgileri olsa olur mu ( abim ingilterede eger oyle oluyorsa ondan o2 hat uzerinden basvurmasinj isteyecem)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_eddy1001
    Kardes hayirli olsun gule gule kullan . O2 ye basvurdugun hat aktif ti degil mi , yani orda aktif olan bir o2 hatti bilgileri olsa olur mu ( abim ingilterede eger oyle oluyorsa ondan o2 hat uzerinden basvurmasinj isteyecem)

Teşekkür ederim lonely_eddy1001. Walla başvurduğum herhangi bir hat falan yoktu benim, sadece O2'den kilitli olduğunu bildiğim bir iPhone 4S vardı, aracıya başvurdum ve o halletti. Yani ben hat üzerinden falan başvurmadım, herşeyi aracı halletti nasıl hallettiyse..
  • Mart ayında O2 UK operatörüne kilitli iPhone 4S cihazımı unlock ettirdim forumdaki bir arkadaş sayesinde. İşlemin ardından defalarca restore etmeme rağmen bir sorunum olmadı. Vodafone ve Avea hattıyla kullandım şu ana kadar.

• garanti süresi dolmuş bir iphone 4 var elimde o2 uk simkilitli cihaz şimdi ben bunu operatöre başvursam açarlarmı içinde o2 hattı duruyor ancak hat kimin üstüne bilmiyorum
  • Allgsmunlock sitesinden ingiltere Orange cihazı unlock etmeye çalıştım. 2-5 days yazıyor. 11 gün oldu hala açılmadı. mesajlarıma da cevap verilmiyor. Böyle bir şey yaşayan var mı
  • arkadaşlar iphone4 ispanya orange için unlock yapabileceğim güvenilir bi site varmı, çok araştırdım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldl88 -- 20 Eylül 2012; 23:03:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

abd sprint için uygun fiyatlı unlock yapan bir yer yokmu 250 tl den aşağıya bulamadım

aynen bu nasıl iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deniz-

at&t 18-25$ ebay'de bir sürü toprated seller var, yukarıda ki arkadaşın belirttiği gibi allgsmunlock en çok bilinenlerden, officialiphoneunlock var birde..

UK O2 açılabiliyor son verdiğim siteden, yalnız fiyatların euro değil pound olduğuna dikkat ediniz..

ilk önce 22 pound fiyat verdiler ödedim şimdi 100 pound fark istiyor şaka gibi !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

quote:

at&t 18-25$ ebay'de bir sürü toprated seller var, yukarıda ki arkadaşın belirttiği gibi allgsmunlock en çok bilinenlerden, officialiphoneunlock var birde..

UK O2 açılabiliyor son verdiğim siteden, yalnız fiyatların euro değil pound olduğuna dikkat ediniz..

ilk önce 22 pound fiyat verdiler ödedim şimdi 100 pound fark istiyor şaka gibi !!!!

Okumadan satın almışsınız, pre-order ibaresi vardır orda (ön sipariş yani), siz sadece onu ödemişsinizdir, ana fiyat belli olunca , ödediğiniz miktar düşünülüp size yansıtılmıştır.

quote:

FAQ kısmında açıkça belirtmişler;

A pre-order simply means that those unlocks are currently offline whilst we are in negotiations to confirm a price with the carrier and Apple. Hence why the price is always £19.99. Please note this isn't the final unlocking price which may be substantially more expensive - see the pricelist for typical unlock prices, they vary between £29 and £119 so expect something in this region.

Once our negotiations are concluded, you will be emailed the final price which will also be on the website, and you can then complete your order and purchase the full unlock, which will be discounted by £19.99.

This gives you the opportunity to get unlocked the fastest way, rather than having to keep checking our website to see if the unlock is online yet.

gördüğünüz fiyat, satış fiyatı değil.
    sitede son fiyat belirlenince örneğin 90pound, bu size mail ile bildiriliyor, sonrasında satın alırsan 20pound ödemeniz düşürülüp 70pound olarak satın alıyorsunuz.
    (cepten çıkan yine 90pound tabi, bir şey farketmiyor aslında, bir ihtimal pre-order olduğu için daha çabuk cevaplanabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Deniz- -- 12 Şubat 2013; 21:18:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzylmz85

quote:

quote:

tahminen çalışanlardan birileriyle anlaşıyorlar ve istedikleri gibi açtırıyorlar.veya bir açığını buldular sistemin..ya da ne bileyim iphone faturası buluyorlar,faturalarda oynama yapıyorlar falan filan :)ben yasal olduğuna inanmıyorum

Cronic Dev den bir eleman twitter da bunun hakkinda biraz mirildanmisti bir ara, soylediklerin hemen hemen dogru. Operator calisanlarinlarindan biriyle anlasiyorlar, yada yetkili birinin login bilgilerini caliyorlar. Ayni eleman bazi unlocklarin restore yapildiginda uctugunu, kendisinin farkli bir yontem kullandigi icin boyle bir riskin olmadigini soyluyordu. Baska bir yerdede Apple in sunucularina sizdiklarini da duymustum. 2-3 $ bile AT&T unlock yapiyorlar.

• Arkadaşlar 1-9 gün içinde açılır dendi bekliyorum hala 10 gün oldu normal mi?
  • quote:

quote:

Herşeyden önce merak ettiğim aracıların bunu nasıl sağladığı? Bu konuda birçok şey sır gibi.. Herkes tutturabildiği fiyatı veriyor bu aracılık hizmetini sunmak için. Fiyat neye göre belirleniyor onu da bilmiyorum. Ayrıca bir aracının açtırmayı başaramadığı bir telefonu başka bir aracının açtırma şansı var mıdır merak ediyorum. Daha doğrusu simkilidin kaldırılmasındaki başarıda ya da hızda aracıdan aracıya değişen bir durum söz konusu mudur yoksa farketmemekte midir? Bu arada kimilerine göre aracıya gerek yoktur, ingilizce bilenler operatör ile iletişim kurarak kendisi de halledebilir.. Bu doğru mudur ve doğruysa nasıl yapılır?..

Telefonunu unlock yapabildin mi?
    Eğer yapamadıysan yardımcı olmak isterim.

• Ben geçen sene japonya NNT&Docomo dan iphone 6 plus aldım.http://allgsmunlock.com/services/details/561 bu siteden unlocked yaptırabilir miyim bir bilginiz var mı?
  • Elimde 4s AT&T bir cihaz vardı kenarda duruyordu umudu kesmiştim. Gevey buldum onla denedim ama yine içim rahat etmedi. Biraz önce araştırdım AT&T sitesinden başvuru yapılıyormuş bir iki bilgi girdikten sonra onay maili ve 10 dakika sonra tekrar mail sim kartınızı değiştirin diye cihaz unlock oldu. Bir iki gün önce telefonculara sordum 100 dolardan başlayan fiyatlar çekmişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.