Şimdi Ara

Yasal yoldan MP3 indirmek (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    youtube da beğendiğin videoyu
    linkini kopyala
    youtube dönüştücüye yapıştır. ve tamam
  • Yasal kelimesini sanırım 36 puntoyla yazmam lazım.
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    adamlar hâlâ "biz alsak da almasak ta müzik yapıyolar ne alacam yha" diyolar.böyle yorum görmek normal
  • Hala bi çözüm bulabilmiş değilim. Eve Anfi aldım. Flac vb kaliteli müzikler olan site olsa daha iyi olur aslında.
  • pleer.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

çoğu legal mp3 satan sitede 0,075 ile 0,1 dolar arasında değişiyor fiyatlar zaten
    amazon ile itunes KAZIKÇI
    bizim teknosa gibi :)
    bu sitenin tek dezavantajı en az 20 dolar yükletiyor hesabınıza.
    ttnet müzikte de tanesi 0,02 dolar (0,04 kuruş) a denk geliyor zaten. ama 320 kbps bulmak zor
    bu kadar ucuzken kimsenin hakkına hukukuna girmeden indirmek lazım

ayrıca

quote:

http://ivave.com/#!/legal

Hocam verdiğiniz link için çok teşekkür ederim siteye üye oldum 5 kredi verdi sanırım 5 şarkı niteliğinde... Kredim bitince yüklerim hesabıma sana güncel pop ları satın alırım gönlüm rahatça dinlerim

Bu siteyi bende öneriyorum arkadaşlar

İlk orjinal şarkım

Run DMC - Its like That :) 256 Kps kalitesinde hiç de fena değil saygılar...

• Öğrenci olmasam ve Durumum iyi olsa sevdiğim grupların albümlerini kesin alırdım.En azından koleksiyon değeri var.Şuan bile nadirde olsa albüm alıyorum.
  • Bizi bir kaşık suda boğmak isteyen yabancılara karşı ne kadar da iyimser davranıyor altın kalpli arkadaşlarım.Neymiş efendim müziğe para vermiyoruz o adam nasıl geçinecekmişmiş yok omurgasızmışız bıdı bıdı.Yahu azıcık dünyadan haberiniz olsun be.Sizin o kazandırmak için can attığınız müzisyenlerin emperyalist ülkeleri napıyor bunu hiç düşündüğünüz var mı.En belirgininden bir örnek bor.Geleceğin yakıtı bor minerali'nin dünya rezervlerinin %70'i Türkiye'de ve o amerikaymış,ingiltereymiş bizden borun tonunu ne kadara alıyor bunu biliyor musunuz? 10 tl'ye evet yanlış değil 10 tl 1 ton borun değeri.Bir kalem büyüklüğü bor parçasından bir bilgisayarı 1 yıl çalıştırabilecek güçte enerji üretiliyor, yetmezmiş gibi o adamlar bizden aldıkları boru kendi teknolojileriyle işleyip 2 3 katı fiyata bize tabak çanak uçak yakıtı vs. olarak geri satıyor.Evet siz devam edin kazansınlar aman kul hakkı'na girer mazallah yanarsınız sonra.Dinsizin hakkında imansız gelir bunu hiç unutmayın, onları ne sekteye uğratırsak bizim için kardır diye düşüneceklerine hadi gelin yiyicilere destek olalım da bizi daha çok yesinler karınları doymamıştır diyorlar.Allah'ım sen sonumuzu iyi getir

edit: Türk şarkıları müstesna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shikari -- 12 Şubat 2014; 15:19:06 >

• valla hocam ben olaya diger taraf icin bakiyorum sizin yazdiklarinizda dogru anliyorum.. Ben sununda farkinda yim eger onlara zarar vereceksek hic dinlememeliyiz ama ben dinlemek istiyorum ve ücretini ödemem gerekiyor siz bana burda dinle ama para verme diyorsunuz ve yanlis yönlendiriyorsunuz, sizin bahsettiginiz konular gercektende derin konular

Kul hakları özellikleri bu müslüman olmayanlarda daha hassas... Ha bana şunu deseniz kardesim hic yabanci müzik dinleme desen gercekten anlarim
    (96gb küsür müzik ile hemen hemen 3000 küsür korsan oyunla onlara yeterince darbe vurdum hocam ben 30 yaşıma kadar simdi tüm konsol ve pc oyunlarinda orjinale donuyorum 5 Tb hdd bosa cikiyor daha gecen hafta burda o.o. Birine 100tl mi kaptirdim orjinal ps3 oyunu alicam diye)

kısaca benim düsüncem ya hic dinlememek izlememek oynamamak yada ücretini ödemektir saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayako

valla hocam ben olaya diger taraf icin bakiyorum sizin yazdiklarinizda dogru anliyorum.. Ben sununda farkinda yim eger onlara zarar vereceksek hic dinlememeliyiz ama ben dinlemek istiyorum ve ücretini ödemem gerekiyor siz bana burda dinle ama para verme diyorsunuz ve yanlis yönlendiriyorsunuz, sizin bahsettiginiz konular gercektende derin konular

Kul hakları özellikleri bu müslüman olmayanlarda daha hassas... Ha bana şunu deseniz kardesim hic yabanci müzik dinleme desen gercekten anlarim
    (96gb küsür müzik ile hemen hemen 3000 küsür korsan oyunla onlara yeterince darbe vurdum hocam ben 30 yaşıma kadar simdi tüm konsol ve pc oyunlarinda orjinale donuyorum 5 Tb hdd bosa cikiyor daha gecen hafta burda o.o. Birine 100tl mi kaptirdim orjinal ps3 oyunu alicam diye)

kısaca benim düsüncem ya hic dinlememek izlememek oynamamak yada ücretini ödemektir saygılar

Bende düşüncene saygı duyarım ama gözümüzü de açmalıyız derim destek olacağımıza köstek olalım evet. o paralar yalnızca eser sahiplerine gitmiyor vergisiyle ülkesi de kazanıyor. hiç dinlememek de olmaz, ama seni yanlış yönlendirdiğim yok etik olarak yanlış olabilir ama dünya gerçeklerini de göz göre göre inkar edemeyiz.Onlara harcayacağımız paraları ülkemize dönüt olarak harcasak daha iyi olmaz mı? emperyalist güçlere karşı ekonominin şu temel kurallarından biri hep aklımızda olmalı :''KAR ETMEZSEK YOK OLURUZ.'' Onlar kazandıkça da yok oluruz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.