Şimdi Ara

Yasal yoldan MP3 indirmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
12.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beatport.com
  • flac satan yer yok ona yanıyorum.
  • Ulan ne omurgasızlar var yahu
  • http://music.ovi.com/tr/tr/pc nokia'nın Türkiye müzik mağzası var.Amazon itunes'ten de daha ucuz.Bir göz at istersen.
  • zorrent diye bir şey var duydun mu hiç?
  • iTunes
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Bunu soyle dusunun, babanizin ekmek firini var, babaniz calisanlarina maas oduyor, kiralarini oduyor ama gelen gecen firindan ekmegi alip tek kurus odemeden gidiyor. O aileye ne olur ? Muzisyenler kimsenin babasinin hayrina is yapmiyor.

Sen ve senin gibi düşünenlerin izlemesini isterim,

http://www.vidivodo.com/video/south-park-korsan-sarki-indirmenin-cezasi/537118
  • up

varmı parayla şarkı satın alabileceğim bir site. şuan en uygun itunes gibi gözüküyor şarkılar 0.89 tl bazıları 0.59tl. nokia müziğe fln baktım amazona baktım 1.5 tl 0.99 dolar civarında. daha uygunu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Bunu soyle dusunun, babanizin ekmek firini var, babaniz calisanlarina maas oduyor, kiralarini oduyor ama gelen gecen firindan ekmegi alip tek kurus odemeden gidiyor. O aileye ne olur ? Muzisyenler kimsenin babasinin hayrina is yapmiyor.

Sen ve senin gibi düşünenlerin izlemesini isterim,

http://www.vidivodo.com/video/south-park-korsan-sarki-indirmenin-cezasi/537118

Ekmek fırını örneği basit ama etkili, south park videosunu kapıya gelen 2 tane bilişim suçları ofisi polisine izletelim bakalım yorumları ne olacak? Ne yazık ki memleketimizde adalet sistemi tam bir kaygan zemin, 2 tane MP3 yüzünden başını belaya sokma ihtimalin çok yüksek, o yüzden belki aylık 5TL vererek bu işi sıkıntısız çözebilirsin, buradaki amaç bu, herkes youtube dan convert etmeyi, torrentten binlerce album indirmeyi biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

up

varmı parayla şarkı satın alabileceğim bir site. şuan en uygun itunes gibi gözüküyor şarkılar 0.89 tl bazıları 0.59tl. nokia müziğe fln baktım amazona baktım 1.5 tl 0.99 dolar civarında. daha uygunu varmı acaba?

üstad ben arkadaşların değerli yorumlarını dikkate alarak; itunes, turkcellmuzik, ttnet muzik, nokia gibi kaynaklardan buluyorum, bulamadıklarım oluyor onları da youtube'dan dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: desdinova

quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

up

üstad ben arkadaşların değerli yorumlarını dikkate alarak; itunes, turkcellmuzik, ttnet muzik, nokia gibi kaynaklardan buluyorum, bulamadıklarım oluyor onları da youtube'dan dinliyorum

http://www.music-bazaar.com/ diye bir site buldum güvenilirmi acaba bir bilginiz varmı? fiyatları çok uygun geldi.

• yoktur kullanıcısına yanıt
    Müzisyen nasıl para kazanacak? Ayrıca .FLAC olmadığı sürece aynı müzik değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duality23

Müzisyen nasıl para kazanacak? Ayrıca .FLAC olmadığı sürece aynı müzik değil.

Konser verecek. Gerçekten iyi bir müzisyense (hem yaptığı müzik hem de canlı performans olarak) insanlar dinlemek için konsere gidecek öyle para kazanacak.

• Youtube'den video indirip daha sonra empiüçe çevirmek hem kolay hemde ses kalitesi olarak iyi .

Grooveshark 'te dinlediğim şarkıları nasıl indireceğim bana yardımcı olun ! Bi' program önerdiler çalıştıramadım , idm ve orbit aracılığıylada indiremedim. Yapabilen varsa yardımını bekliyorum.

Albüm kapağı , müzik türü , sanatçı bilgileriyle beraber indirebileceğim bir site var mı ?
  • Muzisyen cok unlu bir isim veya grup olmadikca elindeki sattigi album sayisina gore bir yerlerde cikabiliyor. Mesela Metallica'nin eskiden 30 milyonu bulan album satislari mp3 yukleme olaylari yuzunden simdileri 8-10milyonu gecmiyor. MP3 yuklemeyi boyle bahanelere dayandirarak hakli gostermeye calisan insanlar emin ol su konser cok pahali bu konsere bu kadar para verilmez mantigindaki insanlardir. O yuzden para verip albumunu almayan insanin konsere gitmesini beklemek garip, biri 10-20 lira digeri 100-200 lira sonucta. Ben tanimadigim veya yeni kesfettigim gruplarin sarkilarini indirip en kotu 1 albumunu satin aliyorum.
    Bende amator muzik grubundayim, bi yerlerde cikmak isteyince mekanin sahibi elinde ne var diye soruyor, sattigin demo sayisina, kaydettigin sarkilara, bilinirligine vs bakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    grooveshark olayını ben yapabiliyorum kardeşim imza boyutum senin için sıkıntı olmazsa yardımcı olabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

grooveshark olayını ben yapabiliyorum kardeşim imza boyutum senin için sıkıntı olmazsa yardımcı olabilirim :)

Hadi ol !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duality23

Muzisyen cok unlu bir isim veya grup olmadikca elindeki sattigi album sayisina gore bir yerlerde cikabiliyor. Mesela Metallica'nin eskiden 30 milyonu bulan album satislari mp3 yukleme olaylari yuzunden simdileri 8-10milyonu gecmiyor. MP3 yuklemeyi boyle bahanelere dayandirarak hakli gostermeye calisan insanlar emin ol su konser cok pahali bu konsere bu kadar para verilmez mantigindaki insanlardir. O yuzden para verip albumunu almayan insanin konsere gitmesini beklemek garip, biri 10-20 lira digeri 100-200 lira sonucta. Ben tanimadigim veya yeni kesfettigim gruplarin sarkilarini indirip en kotu 1 albumunu satin aliyorum.
    Bende amator muzik grubundayim, bi yerlerde cikmak isteyince mekanin sahibi elinde ne var diye soruyor, sattigin demo sayisina, kaydettigin sarkilara, bilinirligine vs bakiyor.

En basiti kendimden biliyorum. Iron Maiden'in tek bir albümünü bile almadım. İstanbuldaki son konserine bilet + yemek + yoll 400 liradan fazla verdim. Gelecek ay bir daha gelsinler yine veririm.

Bu sadece en ünlü gruplar için geçerli değil. Tabiki herkes 3-5 milyon satacak milyonlar kazanacak diye bir şey yok. Şunu kabul edelim ki artık asıl müzisyenin müziğini kitlelere ulaştırmanın en iyi yolu artık album satmak değil. Album müzisyenler için para basma makinesinden çok tanıtım aracı olmuş durumda. Hala album satamıyoz her taraf korsan falan diye inleyen sanatçılar da gitsin konser versinler. Veremiyorlarsa domates falan satsınlar.

Ankarada benim de arkadaşımın olduğu bir grup var. Bir tane şarkı yaptılar fena olmayan şarkı önce Ankara yerel radyolarda çalmaya başladı. Sonra bahar şenlikleri falan derken şimdi gayet iyi mekanlarda çalıyorlar o şarkı sayesinde...

Asıl bahane, korsanı bahane edip müzisyenlik öldü emeğinin karşılığını alamıyoz diye aciz durumuna düşen kişiler.

Uzun lafın kısası iyi müzik yapan bir müzisyen her türlü kazanır.

• iTunes
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.