Bildirim
Yasal yoldan MP3 indirmek
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
i tunes
amazon -
Bir video downloader programı ve youtube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanyus -- 10 Şubat 2012; 12:46:38 > -
www.clipconverter.cc ile youtube videolarını indirebilirsin.
Onun dışında BearShare kullan derim -
Juno & Beatport. -
Niye para ödüyorsun ki?Sonuçta aynı müzik.Yine de karar senin ama para ödemek bence gereksiz birşey. -
iTunes -
Aslina bakarsaniz Producer'lar bu ise binlerce lira para harciyor. Ve cogu maddi imkansizliktan surunerek yasiyor. Cunku yaptiklari, bazen ugruna 6 ay harcadiklari parcalar bedavaya indiriliyor. Ama artik devir boyle oldu. Insanlar bir parcaya 0.50 Cent bile odemek istemiyor. Live performance yapabilenler ya da unlu olmuslar direk turnelerden gecim sagliyor. Ama parca satisi olayi bitti. Zaten Turkiye'den de hic bir beklentileri yok. O nedenle de buraya gelmiyorlar. Buradakiler de yurtdisina kaciyor. Ben de gidecegim oyle gozukuyor. -
Valla ben de bedavası varken paralı almam -
Bunu soyle dusunun, babanizin ekmek firini var, babaniz calisanlarina maas oduyor, kiralarini oduyor ama gelen gecen firindan ekmegi alip tek kurus odemeden gidiyor. O aileye ne olur ? Muzisyenler kimsenin babasinin hayrina is yapmiyor. -
valla beni ilgilendirmez bir cd yi 25 liradan satmasınlar o zaman -
Turkcell müzikte aylık 50 şarkı 2 TL, para değil. Boyle oldugu sürece sagdan soldan indirmek yerine bu tip bir hizmetten faydalanmak en mantıklısı ama henuz arşivleri yeterli degil
Bu arada tavsiyeler için teşekkürler -
aradığın tüm şarkıları bulabileceğin bir site öneriyorum.
www.oclave.com
adını yaz indirme butonu çıkıyor yanında ordan tıkla indir , çok güzel bir sistem yapmışlar. siteyi bulduğumdan beri sıkıntı çekmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bnet
aradığın tüm şarkıları bulabileceğin bir site öneriyorum.
www.oclave.com
adını yaz indirme butonu çıkıyor yanında ordan tıkla indir , çok güzel bir sistem yapmışlar. siteyi bulduğumdan beri sıkıntı çekmiyorum.
Adam yasal diyor senin verdiğin linke bak
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkanbaba -- 10 Şubat 2012; 0:12:38 > -
youtube filan girince paylaşmak istedim , youtube üzerinden çalışıyor zaten. -
www.kavun.com var, mynet'in hizmeti. -
Artık parayla müzik alma devri bana göre çoktan bitti 10 sene önce bilgisayar yokken albüm alınıyordu -
Youtube,
Any Video Converter. -
quote:
Orijinalden alıntı: Solidshot
Youtube,
Any Video Converter.
Kulağına yazık.
Benzer içerikler
- rock radyo frekansları
- gitar ne kadar sürede öğrenilir
- system of a down türk düşmanı mi
- eski yabancı şarkılar 2000"
- often sözleri
- müzik indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X