Şimdi Ara

Yaşamaktan nefret ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anksiyetem olsa tanımadığım,adını bile bilmediğim bir kıza gidip sevgili olalım mı demezdim,her insanın bir karakteri vardır boş muhabbet sevmiyorum sadece.

Kimsenin yardımına ihtiyacım yok,yardıma muhtaç bir durumda da değilim de zaten,espri vs ne alaka onu da anlamadım

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Ya millet senle zaten boş muhabbet yaptığın için konuşmuyo.Tertemiz de anksiyeten var bu arada.Bir ev bir araba için ömür geçirmek demişsin haberin olsun hiçbir zaman ona bile sahip olamayacaksın.bu arada planlarım arasında inşaat işine girmek de var belki ilerde sana bi ev satarız fiyatta güzellik yaparım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ev arabaya nasıl sahip olamıyorum.Şu an Türkiye'de okuyarak ulaşacağın en yüksek maaş tıpta.Uzman doktor 200k kazanıyor
    Ben sana zengin olamazsin diyince olayı kişisel anlıyorsun halbuki ben babadan zengin degilsen %99.9 sen de zengin olamayacaksin diyorum.Bu gtten uydurma bir bilgi de değil verili bir şey.
    Bana karamsar diyorsun da asıl seninki hayalperestlik,azıcık ayakların yere bassın, sermaye olmadan ne işine girip de milyarder olacaksın.
    O bahsettiğim 0.01 lik kısım da tamamen şans

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Siz ne anlatıyorsunuz la eski sevgili gibi😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye güvenim kalmadı,herkes arkadan vuruyor
    Kardeş dediğin kalleş olmuş

Harbiden yaptığı ayıp elemanın.

• He kanzi aynen,bir gün hayvancılık işine giriyon,bı gün müteahhit oluyon,bir gün fabrikatör bı gün hastane sahibi
    Git Instagram motivasyon,kişisel gelişim videoları izle,sabah 5 te kalk günde 30 litre su iç yazılım öğren ve asla pes etme Elon Musk olacaksın

• Ben bu oyunda şampiyonum

Şans değil o 0.01 kesim, bu arada daha fazladır. Hemen hemen hepsi; üçkağıtçılık, sistemin açıklarını bulma, hile yapma gibi şeylerle zengin oluyorlar. Engin Polat çok mu şanslı mesela?

Dünya genelinde çalışarak zengin olamazsınız, ama bu TR'de çok daha belli oluyor. Kendine 1 devlete 2 araba aldığın yerde, bazı şirketlerin 0 vergi verebildiği yerde alnının akıyla çalışıp zengin mi olunur?

Bu kim böyle bu arada? 28 Kasım 2024'de sırf ortalığı karıştırmak için yeni hesap açmış sonra milleti küçük görüyor.

neyse hocam aranızda konuşulanları buraya da dökmeye gerek yok.

hayallerle yaşayanı gerçekler severmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 28 Kasım 2024; 19:1:47 >
  • İnsanların ne hayali var vay be, ben de lise kpssden atanmak isteyeyim

• oh antiwokeçu da geldi bir karamba eksik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.