< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yaşamaktan nefret ediyorum (5. sayfa)
-
-
Sayin hocam, o senin kastettigin durumu betimlemek icin, Huseyin demiyorlar Harun diyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Aralık 2024; 18:39:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Degistir istersen hocam. Hem Kizsan, kizsindir, erkeksen, erkeksindir. Kiz olunca ne oluyor? Farki ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Aralık 2024; 18:35:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir kızın kötü yaklaşma ihtimali olacağını zannetmiyorum, erkeklerden her şey beklenir burada. fotoyla emin olacak halimiz de yok sanal alemde o ayrı konu ama biraz tahmin edilemez mi cinsiyet profil fotosu ile yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aa dogru harun abiydi o snajsjajhdjaja
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Insan her türlü zararlıdır. Kız olmak insan olmaktan kurtarmaz.
Ikincisi, avatarın çok küçük, daha doğrusu çok uzaktan çekilmiş ve dikkat çekmiyor. Üçüncüsü, forumda kız avatarı kullanan çok erkek ya da başka şey var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2024; 15:19:42 > -
Harun abi çok gerçekten. MSN zamanlarında, nette hatunlarla konuşurken, karşımdaki Harun abi olabilir mi acaba diye az paranoya yapmadım.. Telefon onaylaması yapıyordum onaylamadan sonra, üvvv ne kadar seksi bir ses tonun varmış diyorlardı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Aralık 2024; 16:41:46 > -
ASL dhahshaj
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne?? cins misin nesin mi demek istiyorsun yoksa ingilizcen mi kıt
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen ya, daha önce kız avatarı kullanmıştım online bir yerde millet bana yürüyordu erkek olduguma inanmıyordu. Sonra inandıkları anda da siliyorlardı. Daha da kullanmam kız avatarı
-
Are you cola?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X