Şimdi Ara

Yaşamayı bilmiyor muyuz acaba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu aralar herşey birbirine girdi gibi. Bilgisayar başında oturuyorum, oturmaktan sıkılıyorum. Dışarı çıkasım var, ama çıkmıyorum.

Bazen bazı kişileri, arkadaşlarımı görünce kendime sinir oluyorum. Geleceğimizi garanti etmek adına eşşek gibi çalışıyoruz, ama bunu yaparken hayatı mı kaçırıyoruz acaba? Çünkü bazı kişileri görüyorum, onlar da çok iyi yerlerde, belki de benden fazla çalışıyorlar ama düzenli bir şekilde herşeyi yapıyorlar.
    Örnek vermek gerekirse bir kaç sene önce sınıftan bir kızla konuşuyorum ders üzerine. Ben gün boyu evde oturmuşum 400 soru felan anca çözmüşüm yani, kız da dedi ki, ben akşam 6.30'a kadar gezdim, eğlendim arkadaşlarla vs. dedi. İşte eve geldim derse oturdum 650 soru çözdüm dedi.

Benim programlamamda mı hata var anlamıyorum, bu 400 soru dediğim olay ygs-lys senemde oldu, hiç bilgisayara oturmuyordum. Ona rağmen öyle bir sonuç vardı ortada, bir taraf hem geziyordu hem çalışıyordu.

Ya da acaba Facebook'ta milleti görüp ondan mı sinir oluyorum diyorum. Çünkü millet görgüsüz gibi gittiği heryeri yazıyor, yok şu filme gittim, yok şurda çay içtim. Yok bu oldu yok şu oldu. Anlamıyorum yahu.

Son zamanlarda iyice ot oldum yani, ne kız arkadaşım var ne hobim, ne sosyal aktivitem. Tek yaptığım sevmediğim bölüme çalışmaya çalışmak. Ama bırakılmıyor da.

Off yine karışık yazdım ama umarım anlaşılmıştır. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

• hayatın her açıdan aynı olduğunu bir gün sende öğreneceksin
  • Son bir hafta içinde şunu öğrendim, korkarak yaşarsan hayatın boyunca pişman olursun. Sınav korkusu, ebeveyn korkusu, can korkusu... İnsanların kabul edeceği biri olmaya çalışma. Kendini kendin olarak kabul ettir. Bir yerden sonra tercihlerine saygı duyarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntl199
    kız da dedi ki, ben akşam 6.30'a kadar gezdim, eğlendim arkadaşlarla vs. dedi. İşte eve geldim derse oturdum 650 soru çözdüm dedi.

sen de bunu yedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

kız da dedi ki, ben akşam 6.30'a kadar gezdim, eğlendim arkadaşlarla vs. dedi. İşte eve geldim derse oturdum 650 soru çözdüm dedi.

sen de bunu yedin?

Her soruya bir dakika ayirsa 10 saat eder 04.30 a kadar calisiyo muymus ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERROR !

quote:

quote:

sen de bunu yedin?

Bende tam oha kaç saat çalışıyo lan bu dicektim snn mesaja denk geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

quote:

quote:

sen de bunu yedin?

kolpa işte. 20 soru bile çözmemiştir o kız akşama kadar sürttükten sonra. sınavdan sonra da kaydırma yaptım ühüh diye ağlayanlardan biri olur kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu şarkıyı biliyo musunuz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen de bunu yedin?

kolpa işte. 20 soru bile çözmemiştir o kız akşama kadar sürttükten sonra. sınavdan sonra da kaydırma yaptım ühüh diye ağlayanlardan biri olur kesin.

Yok öyle değil işte. En iyi bölümlerden birinde okuyor. (sayısalda 2 bin gibi birşeydi sanırım).

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sen de bunu yedin?

Yok öyle değil işte. En iyi bölümlerden birinde okuyor. (sayısalda 2 bin gibi birşeydi sanırım).

O halde bahsettiğin o kız gezme tozma işini ayda en fazla 3-4 kere yapıyordur o günlerden birine denk gelmişsindir onda da 600 soru çözemez. Veyahut kızların genelinde yaşadıkları sefil hayatı güzel gösterme çabası vardır, dersaneden sonra yarım saat takılmıştır arkadaşlarıyla bunun adı "6buçuğa kadar gezdim sonra 600 soru çözdüm" olmuştur.

Sen kafanı takma yani, akşama kadar sürtecek bir kız çoğu zaman, üstüne ilk 2000 e girecek hele sayısaldan, mümkün olan bir şey değil. Kızın facesine bakarsın, söylediklerine bakarsın kızın süper üstü insan olduğunu düşünürsün ancak işin aslı öyle değildir. Kendilerini olmadıkları biri gibi olarak göstermekte ustadırlar. Kendileriyle barışık olmadıkları için it gibi ders çalıştım diyemezler.

O kız güzel bi bölümdeyse köpek gibi çalıştığından oradadır kimse gezip tozarak boğaziçi kazanamaz. Veya lise 1'den itibaren düzenli çalışmıştır, onun etkisiyle çok yoğun çalışmak zorunda kalmamıştır. Lütfen her söylenene inanacak kadar saf olmayın.

Lise zamanlarımda bi sevgilim vardı, okul çıkışları takılırdık bir saat, sonra eve gider ölümüne çalışırdı gece 2ye kadar. Sonrada ben hiç çalışmıyorum ki yea dolaşıyoruz hep diye söylerdi millete .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 28 Nisan 2012; 23:59:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.