Şimdi Ara

Yaşamdan Bıktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senle bir ay takılsam, bende onlardan biri olurum. Kalsın, hiç değilse adam olana kin beslemiyorum, salya saçarak yazmıyorum dertlerine karşılık.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Senin yaptığın yorumlardan belli bro bir insanın iki kelimesine bakarak ezik yaftası yapıstırmakla, herkesi aşağılamaya çalışan iki kelimeye bakarak insanlara ezik diyen kibirini gelip buraya kusan bir insana ezik demek çok farklı şeyler. Kaldıki sen insanların hastalığına bile saygı duymadan onları yargılıyorsun üstelik onları hiç tanımadığın halde. Kusura bakma kardeşim belki hayat seni buna zorlamıştır ama taş kalpli olduğun bi gerçek ve umarım dünya en kısa zamanda senin gibilerden kurtulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden54

Senle bir ay takılsam, bende onlardan biri olurum. Kalsın, hiç değilse adam olana kin beslemiyorum, salya saçarak yazmıyorum dertlerine karşılık.
    loser olmaya devam edebilirsin, başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lola Teska

Senin yaptığın yorumlardan belli bro bir insanın iki kelimesine bakarak ezik yaftası yapıstırmakla, herkesi aşağılamaya çalışan iki kelimeye bakarak insanlara ezik diyen kibirini gelip buraya kusan bir insana ezik demek çok farklı şeyler. Kaldıki sen insanların hastalığına bile saygı duymadan onları yargılıyorsun üstelik onları hiç tanımadığın halde. Kusura bakma kardeşim belki hayat seni buna zorlamıştır ama taş kalpli olduğun bi gerçek ve umarım dünya en kısa zamanda senin gibilerden kurtulur.
    sen hala konuşuyon mu ya
    git cümle kurmayı öğren, kendi içinde çelişiyon daha

sen hangi sehirde yasiyosun

• quote:

sen hangi sehirde yasiyosun
    prag ,
    sen?
    la

• Lola Teska kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın garip, troll olmasa eminim onun da hayatının çekilecek tarafı yok. Kendi kendine takılsın bırak, bana da ders oluyor böyle tipler, ben olmasam da kim olursam olayım diyordum eskiden, şimdi bunları gördükçe fikrinden cayıyorum. Acınacak halimde acıdığım insanlar arasına girmeyi de başardı zavallı gereksiz canlı.
  • quote:

la
    dostum gel sana hayatını yaşatayım bırakın bu bunalımları
    Ne bunalımı kardes ben krallar gibi yasiyorum zaten merak etme. Tek takıldığım insanların özel durumlarina saygı göstermemen. İlerde birgün aynı şekilde bir şey senin veya ailenden birinin başına gelirse anlarsın

• quote:

Ne bunalımı kardes ben krallar gibi yasiyorum zaten merak etme. Tek takıldığım insanların özel durumlarina saygı göstermemen. İlerde birgün aynı şekilde bir şey senin veya ailenden birinin başına gelirse anlarsın
    kralanı görene kadar kral gibiyim deme üzülürsün,
    gel sana 2 ortam gösteriyim o zaman ben nerenin soytarısıyım dersin
    Olum senin ciddi özgüven problemlerin var ben sana söyliyim bırak bu kendini kanıtlama çabalarını, kendini de bu kadar bir b¤k zannetme senin gibi veletlerle sinirimi bozamam keske seni elime verseler o zaman anlardin bu kadar burnu havada olmanin zararlarini

• Lola Teska kullanıcısına yanıt
    Hocam adamın yaptığı yorumlara bakın.Hep bir aşağılama,laf atma var.Ne tarz insanlar internet ortamında böyle oluyor hepimiz biliyoruz.Laf anlatılmaz,denemeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

prag ,
    sen?

Alıntıları Göster
    Pragdasın ama konum İstanbulda kalmış

• Kral-Benim K kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kâle bile almamak lazım da iste dayanılmıyo bazen

• Dostum kendinden emin olduğun sürece hiçbir şey seni yıkamaz. O dalga geçenler diye bahsettiklerin neyin ne oldugu belirsiz düşüncesiz bir avuç değersiz insan sürüsü. Emin ol zoru başarmanın verdigi hissiyati benden iyi biliyorsundur. Ilgili oldugun ve sevdigin seylerin üzerine düş. Ortaya bir seyler koymaya çalış. Gördüğün sonuçlar seni hem daha iyi hissettirir hem daha iyisi icin çabalamak istersin. Ozguvenini topla ve keyif almaya bak, seni bu şekilde görenler hem takdir eder hem senden güç almak isterler. Boylece çoğu sıkıntını da gidermis olursun.
    Tabi bunlar benim düşüncelerim, yardimci olmak isterim her şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende yok toplumda sıkıntı var arkadaşın da dediği gibi

• Bence hayatı yanlış öğrenmişsin
    Insanların hareketlerini yanlış yorumluyorsun

• EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Şöyle bi şey var hocam;örneğin, bir insana süregelen uzun bir zaman sistemli olarak sen aptalsın derse birisi karşısındakini aptal olduğuna inandırır. Yani o kişinin ıq'su 200 olsa ne fark eder? Bunların değersiz bir yığının parçaları olduğunu biliyorum, ama bu sözleri o kadar çok işittim ki artık kendime söylemeye başladım. Belki de sıkıntımın büyük çoğunluğu buradan kaynaklanıyor. Biraz miras, biraz alınterim diyor Pilli Bebek şarkısında. Çok uyuyor bu sözler. Kapana düştüm, inanıyorum böyle olduğuma ve bir de aynalar var tabi. Kimlik kargaşasını en yoğun hissettiğim yer. Sanki uzaktan kumandayla hareket ettiriliyorum gibi, özgür irade diye bir şey yok. Sadece bastırma ve ortaya çıkarma ikilemiyle geçiyor hayat. Bunlara harcadığım çabayı, özellikle bastırma arzusuna, başka bi alana yıksam iyi kötü bir şeyler yapardım şimdi ama elimde değil. Kalabalıktan kaç, yalnızlıktan kaç, evden dışarı, dışarıdan eve kaç. Aidiyet hissettiğim bi kitaplarım vardı, onlarda da okuduğum cümleler bile acı veriyor artık. Tamamen bırakmadan da okumayı azalttım, bi tek uyumak istiyorum son günlerde. Daha önce de belirli periyotlarla olmuştu bu. Şimdi çıksam dışarı, onlardan daha önce ilk adımımda ben kendime bu ne biçim yürüyüş diyeceğim, ve eve dönene kadar bu devam edecek. Bir saniye bile durmadan. Acı veren şey;bunun istem dışı olması ve hiçbir çözümünün de olmaması.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.