Şimdi Ara

Yaşamdan Bıktım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal fobi bende de var fakat sanırım Borderline olduğumdan bazen hiç tanımadığım insanlarla konuşabiliyorum, bazen de bir baston ekmek demeye çekiniyorum. Duygu durumum sürekli değişiyor.Fakat genel olarak çok neşeli hissettiğim olmuyor, dışarıdayken. Ailenize gelince, bence benim annem gibi onlarda utançlarından değil sizi diğerleri gibi görmek istedikleri için psikolog istemiyorlar. Ama öyle olmuyor işte, biz onların ideallerindeki kişiler değiliz. Bunu onlara yumuşatarak söyleyin ve öyle olmak için çabalayacağınızı da. Bir anda çok bozulmamaları için. İnsanlar kolay değişmiyor. Yaşınız benden genç, o yıllarda ben de konuşacak kimseyi bulamıyordum. Annem sürekli çalışıyordu, eve gelince de yemek, bulaşık vs. Anneannem zaten Ayzaymırlı. Kendi derdim yetmiyor gibi bi de onunla uğraşıyordum. Üstüne de Shrek diye lakap takmışlardı lisede, sesimi bile çıkarmıyordum, zaten karar alma mekanizma im bozuk olduğundan bir de onları ateşleyen saçma sapan şeyler yapıyordum. Demek istediğim doğru bi tedavi için en uygun yaştasınız. Benim gibi geç kalmayın bunun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurden54 -- 2 Temmuz 2019; 18:39:57 >

• Tabi senin yaşadıklarını bilemem. Ben kendi penceremden bakıp söyleyebilirim. Ama senin etkilendiğini gören insanlar senle uğraşmaktan vazgeçmezler.
  • ° Huzur İSLAMDA
    ° Kulun ne dediği önemli değil ,
    Yaradanın ne dediği önemli .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral-Benim

Pragdasın ama konum İstanbulda kalmış

Alıntıları Göster
    forum otomatik konum algılıyorda haberim mi yok? ben ne yazarsam o gözükür orda.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Ee pragı ben mi yazdım onu da sen yazdın.

• ben de sosyal fobi hastasıyım histerik hastalıklı bir ailem var. o yüzden seni anlıyorum. saysam burada sayfalarca sürer burada üçgen kare yıldız yapıp insanlara çalış geçer kendini geliştir geçer güçlü ol geçer falan yazanları bir kenara koy bu insanlar da sorunlu. ben 12 senedir ilaç alıyorum arkadaşım. yazsam çok şey yazarım. hala kendimle barışık değilim yaş aldı yürüdü. herkes artı eksi artı değer hesabı yapıp aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadılar. herkes kendisinin çok amorf çok girift çok özel insanlar olduğuna inanıyor ama bu doğru değil.
  • tylerdurden54 T kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni düzene kapılıp kalmışsın, surekli tekrar ede ede artik kronik hale gelmiş. Bunlarin sende farkındasın ama bunlardan da kendini kurtarabilecek tek kisi sensin. Kafani dagitman lazim farkli sekillerde hocam kendini farkli denizlere suruklemenin zamani gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konulara fazla yazmam ama zeki rafine birisin. sorunun farkında çözüm için elinden geleni yapmışsın. yapmaya fa devam ediyorsun. burdan sana bu sebeple ekmek çıkmaz

tavsiyem hemen iyi bir devlet kapısına gir. puanın iyi. 6 ay sonra kendine ikinci el bir ucuz yollu ama havalı bir araba al. paranı biriktir bankada nakit tut. ozguvenin kaynağı bankadaki nakittir. bu süre içinde de sosyal görün. (olmasan bile). bi 8 ay sonra gel görüşelim. bu süre zarfında ilaçları peyderpey azalt ilaçlar senin enerjini emer (bu tavsiye değil fikir)

• Kardeş yaşadıkların kolay değil ama engellileri düşün Allah'ın bize vermiş olduğu tam organlara ve sayısız nimetlere ne kadar şükretsek az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum seni o şekilde kabul edecek insanlarla iletişimini sürdür. seninle alay mı ediyor arkadaşların sil gitsin. iş hayatına gir, zor olacak ama illa ki alışacaksın. cebinde para olsun, anneni mutlu et, kendine zaman ayır. gerekirse git neye gülüyorsunuz diye sor.
  • Valla bende bıkıyorum bazen ama dışardan çok deli doluyum o yüzden kimse beni çözemiyor

• adab-ı_erkan A kullanıcısına yanıt
    Keşke böyle basit olsa hocam. Allah'a inanıyorum, abiyogenez
    falan saçma geliyor bana, ama onu benim sevdiğim kadar o beni sevmiyor. İnsanlara kötülük edenlere tahammül ettiği kadar benim hayata katılmamı desteklemiyor. Eğer aksi olsaydı bi işaret gönderirdi şimdiye kadar. Ona inanıyorum ama onun beni sevdiğini düşünmüyorum.
  • Neye gülüyorsunuz diye sormayı ben de çok istiyorum ama sonunda daha çok rezil olmaktan korkuyorum. Burada korkum inanın dayak yemekten falan değil. Bu bizzat dayak atarsam bile rezil olurum düşencesinden geliyor. Annemi bir keresinde köpek ısırdı. O da köpeğin sahibine onu şikayet edeceğini söyledi. Sahibinin oğlu kapımıza gelip bizi öldüreceğini söyledi ve carlayıp durdu. Sözlerinin karşısında hiçbir şey yapamadım, çünkü komşulara rezil olacağımı düşündüm. Sanki kötü olan benmişim gibi. Ama işte bu dünyada diğerlerinin oksijenini tükettiğinizi ve gereksiz olduğunuzu düşünüyorsanız bunlar normaldir sizin için de. Şimdi ona verilecek binbir türlü tepkiyi düşünüp duruyorum aylardır ama o an geçip gitti. Ben de ezikliğimle kaldım işte.
  • Allah ne diyor seni imtihan için dünyaya gönderdim.Aç misin aciktamisin ne bileyim kimin ne dedigine bakma umrunda olmasin insan kendi ile dalga gecebilmeli diye dusunuyorum mesela bende hafif sismanim insan misin sen deyince estafurullah ayıyım ben deyince agizlari kapaniyor daha da bir sey soyleyemiyorlar.

• Hocam kpssden 90 almişsin bikmis insan calisir mi bunlarda gececek işine gir calis guzelde maas alirsin kimse umrunda olmaz biz napalim işsiziz

• Yapacağı hiçbir aktivite yoksa çalışır. Hatta öyle bir çalışır ki yemek yemeye vakit ayırmayacak kadar. Çünkü hem kimseyle uğraşmak zorunda değil hem de düşüncelerle beynini yormadan vakit geçirebilir. Ama birkaç ay sonra ondan da sıkılır ve eski haline geri döner.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.