Şimdi Ara

Yaşanabilir NEMSİZ şehir tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
75.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar yüksek, o kadar iyi. Türkiye'nin en yüksek şehir merkezi Erzurum. Tabi diğer olumsuz şartları sırf serinlik ve yüksekliğe değişir misin bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

reis antalya izmirde nasil nem var, oralarda nem dusuk sicaklik yuksek. karadenize ugrama bile. en dusuk nem yuzde 80 banyodan cikinca vucudun kurumuyor
    Hocam valla Antalya akşamları nemi artıyor ben kuru sıcağa alışkınım.Karadeniz bölgesini hiç düşünmüyorum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehir'de deniz hariç her şey var aklına gelebilecek. Aylık 3000 Tl gelirin olsa haftada bir gün geceleri dışarda 200 tl harcasan bile geçinirsin.
  • adana
  • Ankara

Kuru havadan boğazın ağrır tam senlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksaray tavsiyem 0 nem super hava

• Tartışmasız ısparta. . Nem sıfır. Ayrıca tuik verilerine göre Türkiye nin en yaşanabilir şehri.

• hakkari ve şırnak hocam
  • Öncelikle ne iş yapıyorsun ? Gelirin nedir ? Küçük bir yerde hayatımı sürdüreyim dersen bir çok şehir sayılabilir... Metropol olsun havası iyi olsun ulaşımı heryere yakın olsun diyorsan ; ANKARA.

Serbest iş yapıyorsan sanayisi gelişmiş yerleri tavsiye ederim Trakya gibi..
  • Aydın

• Eskişehir liyim. Yaşana bilecek bir şehir ama gerçekten küçük ev kiraları ve dışarıda yeme içme diğer şehirlere göre ucuz gece hayatı fena değil öğrenciler sağolsun. İş imkanı olarak belirgin bir mesleğiniz varsa rahatlık ile iş bulursunuz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem2626 -- 25 Ağustos 2019; 19:22:43 >
  • Geçen ay aydındaydım doğu akdeniz neyse orası da öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanavalısi -- 25 Ağustos 2019; 19:24:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Aydın
    Geceleri bile 20-25 dereceden aşağı düşmüyor yazın orası.

• Nem su buharıdır. suya yakın,sıcak ve yağış alan yerlerde nem fazla olur. Kurak, soğuk veya çöl iklimi gibi yerlerde nem az bulunur. Türkiye için düşüneceksek, nem az olan İç Anadolu bölgesi diyebiliriz.
  • Gaziantep kadar kuru ve serin havalı bir yer bulamazsın.

• Türkiye'nin doğu illeri aslında havası açısından soğuk severleri -benim gibi- cezbediyor ama hem gelişmemiş olması, hem insanının cahil olması hem de terör sorununun olması doğu illerini yaşanılmaz kılıyor. Keşke böyle olmasaydı, oralarda Türkiye'nin batı illeri gibi olsaydı şuan farklı bir Türkiye'de yaşıyor olurduk.
  • Mersin kesinlikle hocam. nem ne unutuyorsunuz, başka şeyler yaşıyorsunuz, yürürken erimek vs.

• Gaziantep derim ben
    İstanbul Ankara İzmir Bursa Aydın Balıkesir Malatya Urfa .. gibi birçok ilde yaşadım ama Gaziantep iklimi bambaşka

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.