Şimdi Ara

Yaşanabilir NEMSİZ şehir tavsiyesi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
75.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

5 derece ve yüzde 25 nem farkı var.

Alıntıları Göster
    İmkânsız diyecektim ama weather.com'a baktım. Nem farkına bak:
    Yaşanabilir NEMSİZ şehir tavsiyesi?
    Yaşanabilir NEMSİZ şehir tavsiyesi?

• Nem adamdır. Türkiyenin en nemli ilçesinde yaşıyorum yazları.
    İnanılmaz güzel. Kuru havada insan uyurken bile nefes alamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolf_263

İmkânsız diyecektim ama weather.com'a baktım. Nem farkına bak:

Alıntıları Göster
    Neredeyse nokta atışı

Moskova 15 dereceden selamlar. 2 hafta sonra bende Antalya'dayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Malatyalıyım zaten

Alıntıları Göster
    ben malatyadayim gelmeyin, yazlari dayanilmaz sıcak var. klimanız yoksa geçmiş olsun
    klima varsa da fayda edeceğini düşünmüyorum, fazla önünde durunca sakatlık tehlikesi varmış

en iyisi yaylada yaşamak bence ihtiyacımız olan sey o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 25 Ağustos 2019; 22:53:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Türkiye'nin doğu illeri aslında havası açısından soğuk severleri -benim gibi- cezbediyor ama hem gelişmemiş olması, hem insanının cahil olması hem de terör sorununun olması doğu illerini yaşanılmaz kılıyor. Keşke böyle olmasaydı, oralarda Türkiye'nin batı illeri gibi olsaydı şuan farklı bir Türkiye'de yaşıyor olurduk.
    Erzurum - Malatya'da terör var mı ? İkiside çoğu batı ilinden daha gelişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Gaziantep derim ben
    İstanbul Ankara İzmir Bursa Aydın Balıkesir Malatya Urfa .. gibi birçok ilde yaşadım ama Gaziantep iklimi bambaşka
    hocam gaziantep malatya gibi yazın çok sicak, kışın ayaz mı?

son 3 yilda malatyada yaz - kis sıcaklık farkı aşırı arttı.

• Ben de Malatyalıyım. 3-4 sene önce Sivasa gitmiştik düğün için, temmuz başında. Akşam o kadar soğuktu ki uzun kollu bir şeyler giydik. Öğlen de çok sıcak değildi. Hala aynı mı bilmiyorum Malatya bu sene çok sıcak oldu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Lancer -- 25 Ağustos 2019; 23:0:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Afyon gelişmiş değil ancak önümüzdeki yıllar içerisinde gelişecek, insanları da zamanla biraz daha açılmaya başlıyorlar (kafa olarak). Nem sıfır, çok mülteci var yalnız, gerçi ülkede mülteci olmayan yer mi var onu da bilmiyorum.
  • Orasıda aynı, 1 haftadır bordumdaydım ve yanıyo resmen dışarısı, en iyisi ankara ya yazın bile hava kapalı arada yağmur fln yağıyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Alıntıları Göster
    Malatya'da yaşıyorum normalde.Hayatım boyunca terör olayı duymadım Malatya'da.Sadece Adıyaman yoluna giderken jandarmalar yolda bir kere araba yakalamışlardı terör örgütüne ait onun haricinde hiçbir şey duymadım.Malatya'da ürün yelpazesi geniş.Yani avm de veya çarşıda çoğu çeşitte mağaza bulunabilir.Fahri Kayahan adlı semtinde son zamanlarda yükseliş var bütün şehir oraya taşındı ve çok lüks binalar falan çok iyi.Heryer cafe şık restoran vs.Ama ben insanını sevmiyorum.Belli bölgelerde serseri tayfa çok.Mesela şort giyen kadın çok görmezsiniz şehir muhafazakardır.Esnafı biraz daha katıdır ama aşırı yobaz değil.Ayrıca şehir küçük.Merkezi birkaç saatte gezebilirsiniz pek fazla yer yok.Malatya için memur şehri diyebilirim.Gece hayatı da yok çünkü 7'den sonra çoğu yer kapanır.Bir mahallesinde var sadece meyhaneler vs.İsterseniz daha detay verebilirim.

• Tokat

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Alıntıları Göster
    Erzurum halkı gerici Malatya'da çok sıcak. Arkadaş belki nemsiz bir şehir arıyor olabilir ama aynı zamanda sıcak bir şehire de yerlesilmez sırf nemsiz diye.

• Aydın çok nemli oluyor bazen

• Nem denize yakın aşırı sicak ve daha çok ormanlık alanın az olduğu yerlerde çok hissedilir bu yüzden yaşadığın şehrin merkezinden dışarılara doğru taşınırsan hem imkanlardan kısıtlı kalmazsın hemde nemden bunalmazsın.

• İç anadolu, marmarada ise bilecik falan işini görür

• Ben ağrı da çalışıyorum 1 aydır buradayım çok nemli olan memleketimden buraya geldim ulan nem bir dert nemsiz hava ayrı dert heryerim kurudu sabahları yutkunmak için tükürük bulamıyorum

• En yakın Denize mesafesi 90 km olan 800 rakımlı Karadeniz orman köyünde bile bazı geceler sıcaktan uyunmuyor bence kaliteli bir merkezi havalandırma tesisatı ayarlayıp diğer özelliklerine bakıp karar verin.

• Temiz, ucuz, rahat bir şehir arıyorsan banko SİVAS diyorum....Param var diyorsan Kayseri diyorum...Yozgat diyorum....Buralar Sivas tan daha pahalı.....Aylık 3000 Liraya Sivasta 2 kişilik bir aile kira dahil mütevazi geçinir....Yaşar.....Tayinle gelen memurlar gitmek istemiyorlar.....HAVASI KURU..... NEM YOK...…..Akşam işten çıkıp eve varman 20 dakika.... Hepsi bu kadar.....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.