Şimdi Ara

Yaşanabilir NEMSİZ şehir tavsiyesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
75.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yozgat, çankırı, kırşehir. Bunlar da güzide illerimizden. Nem olabilecek su yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehir demeye gelmiştim şüphesiz ülkenin denizsiz ve nemsiz en güzel şehridir..
  • iç anadoludaki herhangi bir şehir. doğu anadolu da olabilir de orasıda fazla kuru gelir.
  • ankara için için yanıyorsun ama terleyemiyorsun.nemsiz yerde yaşamanın tek iyi yanı sabah kalktığında terlemiş şekilde olmuyorsun.
  • Güneydoğu da istisnasız Diyarbakır ( Sadece Merkez).

• sivas
  • Eskisehirde yaşıyorum oneririm burasi cok guzel

• Hocam buyrun Adana'ya gelin geri döndüğünüzde yaşadığınız yerdeki nemi artık hissetmeyeceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür727

Tartışmasız ısparta. . Nem sıfır. Ayrıca tuik verilerine göre Türkiye nin en yaşanabilir şehri.
    Orası güzel olduğunu duymuştum.Yazdım bir kenara teşekkürler

• mortalmahluk M kullanıcısına yanıt
    Hocam inan bolu dagini gec istedigin yerde yasa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

Öncelikle ne iş yapıyorsun ? Gelirin nedir ? Küçük bir yerde hayatımı sürdüreyim dersen bir çok şehir sayılabilir... Metropol olsun havası iyi olsun ulaşımı heryere yakın olsun diyorsan ; ANKARA.

Serbest iş yapıyorsan sanayisi gelişmiş yerleri tavsiye ederim Trakya gibi..
    Mühendislik okuyorum hocam.Bitince direkt o şehirdeki yerlere başvurayım ya da kpss ile orayı tercih ederim falan diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eonal

Eskişehir'de deniz hariç her şey var aklına gelebilecek. Aylık 3000 Tl gelirin olsa haftada bir gün geceleri dışarda 200 tl harcasan bile geçinirsin.
    Kışın adamın mötü donar, aman ne kuru ayaz, bi kaç kere kışın, saflığıma geldi, niye taksiye binmediysem, tramvay bekledim, dişlerim zangırdadı, bi daha da dişler akort tutmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 25 Ağustos 2019; 20:52:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Malatyalıyım zaten

Alıntıları Göster
    Git memleketinde yaşa

• selamivural kullanıcısına yanıt
    Bir yerden bir yere ulaşmak 15-20 dakika zaten o kadar süre donsun bir şey olmaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: air raid siren

Mersin kesinlikle hocam. nem ne unutuyorsunuz, başka şeyler yaşıyorsunuz, yürürken erimek vs.
    Hocam orada eridim ben Antalya'dan da beter orası inanılmaz nem var orda.

• Kesinlikle konya

• Hocam Denizli yi de seçenekler arasına al bence :) Düşük nem her yere yakın ve gelişmiş bir şehir
  • Aydın ve ilçeleri

• Çankırı.İç Anadolu olmasına rağmen yeşil bir şehir.Ortasından dere akar,havası nemsiz fakat kuruda değildir.Fazla soğuk olmaz.Ama hayat yok.Emekli olduğumda yaşamak isteyeceğim bir yer.Tabi 65 yaşını görebilirsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 25 Ağustos 2019; 21:1:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.