Şimdi Ara

yaşanmaz bu şehirde arabanın haline bak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
12.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte bu yüzden sıfır araba almaktan soğudum ben.
    Akıl ve ruh sağlığınız için sıfır araba almayın.
    İkinci el, lokal boyalı, bol çizikli araba alın kafanız rahat olsun. Çünkü hiç çizilmemiş, tertemiz, kız gibi duran arabalar bir taraflarına batıyor bunların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke cidden psikopatlarla dolu.Bu psikopatlar birisinde iyi birşey gördü mü çekemiyor ve ona zarar vermeye çalışıyor.Muhtemelen sizin arabanızı böyle çizende böyle bir psikopattır.

Benim arabam yok fakat buna benzer bir zarar verme olayıda üniversitede başıma gelmişti..Yeni bir deri ceket almıştım.Üniversiteye gittiğimde doğal olarak bunu çıkarıp askıya astım.Askılarda sınıfın içinde dışında değil.Neyse birşey oldu kantine vs gitmem gerekti.Sapasağlam bıraktığım ceketim geri döndüğümde kalemle delik deşik edilmiş halde bulmuştum.Kime sorduysam bunu kimin yaptığını gören olmamıştı.Yanılmıyorsam 200 lira civarında bir deri ceketti.

Yani toplum cidden arızalı insanlarla dolu.Kendisinde birşey yoksa ya da daha iyi birşey başkasında varsa bunu çekemeyip o kişinin eşyasına zarar verebiliyorlar.Ha bu araba olmuş ha bir deri ceket...Bunlar için bir farkı yok.Yeter ki ''Ben binemiyorsam kimse binemesin'' ya da ''Ben giyemiyorsam kimse giyemesin'' mantığındalar...

• CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Herkes öyle değil kendi özel kapalı garajım var daha doğrusu dedemden kalma garaj almanyadaki yaşantısını buraya da taşımış.

Benim sorunumda garaj kapısının önüne araba çekenlerle oldu sağolsun çevre ve şehircilik bakanlığı olaya el attı da duba koydurdum şimdi sorun yok olursa da polis çağırırım zaten.

Ne yaparsak yapalım medeniyet görmemiş insanların sayısı çok olduğu sürece sorunsuz yaşam olmuyor.

• erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Mecbur değilsiniz ev alırken veya kiralarken arabanız varsa garaj arayın garajı olmayan yerlerede açıkca garaj yoksa almam veya tutmam deyin halk bunu isteseydi garaj sorunu yaşamazdık şimdi. Yeni evler yapılıyor garajı yok. Garajsız ev mi olur yahu?

• Söven sövene şikayet edilse konu kapanır, ama ne gariptir ki herkes haklı sövmekte. Maalesef ülke de bunlara da şahit oluyoruz.
  • Çok geçmiş olsun hocam Umarım sıkıntınız bir an önce çözülür Benim aracım var mahalle kapı önünde inanın Hasta gibi oldum çocuklar top oynuyor, ve yol biraz dar yanlarından araba geçince acaba çocuklar arabaya zarar verecekmi yoksa araba geçince aracıma zarar verecekmi diye içim gidiyor çok şükür şimdiye kadar büyük sorunlar olmadı.
  • Gaziosmanpasa da sokaga arabani park edince ne olmasini bekliyordun? Les mi les bir ilcede yasiyorsun dua et calmamislar, istanbul da kapali garaji olan evde oturamiyorsaniz basiniza geleceklere aglamaya hakkiniz yok. Geliriniz dusukse gidin baska sehirde yasayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

Gaziosmanpasa da sokaga arabani park edince ne olmasini bekliyordun? Les mi les bir ilcede yasiyorsun dua et calmamislar, istanbul da kapali garaji olan evde oturamiyorsaniz basiniza geleceklere aglamaya hakkiniz yok. Geliriniz dusukse gidin baska sehirde yasayin.
    Seninkisi de Nasrettin Hocanın 'Hırsızın Hiç Mi Suçu Yok?' fıkrası gibi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yoldan geçen biri çizmez, suçluyu yakınlarda, çok yakınlarda arayın.
  • Yorumları okudum da, millet, işsiz, kağıt toplayıcısı, kahveye takılan, isimleri değişen ama niteliği değişmeyen güçsüze sarmış, düşenin dostu yok sözü doğru, forumun bu konusunda bile var. Türkiyede sorun daha çok kanunların eksikliği değil, uygulanma sorunudur, güçsüze, sahipsize, garibana kanunlar sonuna kadar uygulanırken, linç kampanyası sonuna kadar yürütülürken, adalet yerine getirilirken, güçlüye, sahipliye, mevkili adama çoğu zaman es geçilir, linç kampanyası yürütülmez.

Bu linç kampanyaları da çok tehlikelidir, bu linci yapanların Vurun Kahpeye romanındaki karakterlerden farkı olmaz, orada da namus, mahallenin temizliği vurgusu yapılır, sonunda da o kişi masum ise eğer çok büyük bir vebal altına girilmiş olur.

Arkadaşlar, bunu yapan sokaktan geçen biri değildir, yüzde bir 1 ihtimaldir bu, yüzde 99 tanıdık biri yaptı, yakınlarda biri yaptı, aynı apartmandan, yan apartmandan veya akraba vs vs.. Siz yüzde 99 ihtimali yüzde bir ihtimale değişiyorsunuz.

Adalet, gücü elinde bulundurduğunda herkese eşit davranabilme yeteneğidir, güç elinde olmadan herkes adalet ister, önemli olan güçlü iken adaletli olabilmek, zayıfı ezmemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 1 Haziran 2019; 10:20:39 >

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Tecavüze idam Adam oldurene idam yol kesene idam hırsiza el kesme diyincede yok anam şeriat diyonuz sizin bir dediğiniz digrrini tutmuyor

• Bu işler kanunla adaletle olmaz.Adam gider kimsenin görmediği yerde gene aynısını yapabilir.Allah bilinci ve bu şuura sahip olmak önemli zira bu şuura sahip bir insan küçük de olsa büyük de olsa bunu yapamaz.Bu bilinç varsa sen kalan ömrünün tamamını kabeyi tavaf ederek 7/24 namaz kılarak her gün oruç tutarak geçirsen de öteye affı mümkün olmayan bir günahla gideceksin,kul hakkıyla.Bir de 3 çocuk politikası çok yanlış.Başkasının malına zarar verme bilinciyle yetişen biri değil 3 çocuk yapmak hemen böyle bireyler devlet eliyle tespit edilerek kısırlaştırılıp çoğalması engellenmeli bence.Bana dokunmayan yılan hesabı bugün senin arabanı çizen yarın birgün başka bir mahallede benimkini de çizer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 1 Haziran 2019; 11:8:48 >
  • Cezalar yetersiz, suçlu utanmasa sana suçu isledin diye dava açar. Ben arabamı yeni aldım 10000km de park edildiği yerde çarptılar ne kart ne telefon vurup kaçmış seni iyi anlarım.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Moda da sokaga park edersen kimse cizmez gaziosmanpasa da sancaktepede cizerler.

Japonya da yasayip deprem yuzunden tanriyi suclayabilit misiniz?

• Çizmişler. Geçirmişler olsunnn

• quote:

Orijinalden alıntı: smartboy38

Bu işler kanunla adaletle olmaz.Adam gider kimsenin görmediği yerde gene aynısını yapabilir.Allah bilinci ve bu şuura sahip olmak önemli zira bu şuura sahip bir insan küçük de olsa büyük de olsa bunu yapamaz.Bu bilinç varsa sen kalan ömrünün tamamını kabeyi tavaf ederek 7/24 namaz kılarak her gün oruç tutarak geçirsen de öteye affı mümkün olmayan bir günahla gideceksin,kul hakkıyla.Bir de 3 çocuk politikası çok yanlış.Başkasının malına zarar verme bilinciyle yetişen biri değil 3 çocuk yapmak hemen böyle bireyler devlet eliyle tespit edilerek kısırlaştırılıp çoğalması engellenmeli bence.Bana dokunmayan yılan hesabı bugün senin arabanı çizen yarın birgün başka bir mahallede benimkini de çizer.
    Okudugunu anlayarak okumak lazim, bu forumda ciddi anlamda bir sorun var bu yonde, dikkatli ve tane tane okuyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim arabam kapalı garajda ama biyere gidip dışarda bırakırsam aklım arabada kalıyo. Arka tampona zaten park ederken sürten sürtene, o yüzden boşa masraf edip 5 yıldır boyatmadım, boyatsam bikaç ay sonra yine biri sürtüp gidecek nasıl olsa. Araba siyah olduğu için çabuk da kirleniyo, fazla da yıkatmıyorum dikkat çekmesin diye, en iyisi arabayı dışarda bırakacaksan kirli bineceksin istanbulda, camlar temiz olsun yeter.

• Dün Benim aracı da 10 cm çizmişler. Toplum komple kafayı yemeden gitmek lazım ülkeden...

• Sıfır hatasız boyasız derin siyah jettamın sağ sol yanlarına çizik atılmıştı. Sonra birisi kapıyı açarken arka sol kapının ortasını göçürtüp kaçmıştı. En son kaputumu resim çizilmiş halde bulunca aracı aynı gün sattım. Şimdi 14 yaşında Megane 2'ye biniyorum. Kafam rahat etsin dedim. Dün baktım sol tarafı ve bagaj kapağı huncarca çizilmiş. Yine de canım sıkıldı. Kurtuluş yok bu orman çocuklarından
  • gaziosmanpaşa gibi yerlerde yaşıyorsan 0 araba alınmaz ne kadar serseri varsa o taraflarda.ben olsam bir gün uyuyamazdım. güvenlikli evde yaşıyorum senelerdir arabamın başına iş gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.