|
Bildirim
|
şu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın bunu yapanı.
sanki memlekette araba sahibi olmak kolay dişinden tırnagından arttırıyorsun araba aliyorsun emek hirsizlari gelip ne hale getiriyor. bunu yapanin eline ne gecti nasil bir tatmin yasadi, öteki tarafa sağlam bir kul hakkı ile gitti. eğitim şart. |
Ya arkadaş arabamın içine girip direksiyonu konsolu çalsınlar anlarım adam hırsızlık yapıp para kazancak, lan bunun sana faydası ne ? Genelde böyle şeylerin altından sizi çekemeyen eş dost komşu çıkar. Kamera kayıtlarına bakın bi hocam varsa..
|
Sosyal adaletsizliğin doğurduğu sonuçlar.Araç bile alamaz hale gelen dar gelirli kesim,sinirden çatlama noktasına gelince böyle yapmaya başlıyor.Ben alamıyorsam başkalarına alamasın,binemesin diye düşünmeye başlıyor.
Ülkenin binlerce sorunu var.Ama kimse hiç bir sorun yokmuş gibi davranmaya devam ediyor. Sonumuz hayrola. |
Benim araç, aldığımda bol çizik ve göçüklüydü. Ne zaman sıfır araç almaya niyetlensem bu durum aklıma gelir, aracımı kullanmaya devam derim.
Hatta bazen komple boyayı astarı sökmeyi düşünüyorum. Saf teneke. Eskiden boya mı vardı? Satarsam gerçek manada "boyasız" diye belirtirim. :)) |
Söylediklerine kısmen katılıyorum.O şekilde park edenlere ben de ayar oluyorum.Ancak senin söylediğin yanlışı yanlışla kapatmak oluyor.Kimsenin başka bir kimsenin malına zarar vermeye hakkı yok.Plakası belli ararsınız polisi çektirirsiniz.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|