Şimdi Ara

Yaşar Nuri Öztürk hayatını kaybetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
1
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: liberum

Bence işlerine gelenlere uyup gelmeyenleri görmezden geliyorlar. Bu ülkenin insanı ne dinini biliyor, ne ideolojisini. Birileri bi şeyler fısıldamış bu gariplerde ona sarılıyor. Kendi ayaklarına sıkıyorlar haberleri yok.

Aynen öyle. İşlerine gelince hadis hadis diye ağlar bunlar. Çelişkili hadis gösterirsin ''ya o yanlış'' der. Veya ''aslında şöyle diyor'' diye takla atar. Ama ikisi de aynı hadis kitabındadır. Bu tiplere göre kara köpeklerin hepsi de öldürülmelidir, veya dinden çıkan da öldürülmelidir. Mesela hanefiliğe göre diş dolgusu yaptıran da ömür boyu cenabettir. Ne kadar komik değil mi? Adamların savunduğu din bu. Bunları söylersen ama dinlemezlikten gelirler, işlerine uyan bir şey oldu mu savunurlar hemen.

Gelenekçi, sorgulamayan çakma islam tayfası zaten kertenkele öldürünce şu kadar sevap kazanılır, yanmayan kefen satan, peygamberin eşyasıdır diyip parça satan din tüccarlarına inanır.

O yüzden dediğin gibi bu kafayla devam edildikçe bunlar terörist diye anılmaya devam edecek.

Not:Müslüman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 22 Haziran 2016; 20:14:19 >

• ateistler bile bu şahıs için methiyeler düzmüş.iyi yada kötü biriydimi orasını bilmem ama son yıllarda siyaset denen bataklığa batmıştı.sabah akşam ulusal tv'de söz ve ışık programında siyaset yapıyordu.birde cübbelinin üfürük kitapları gibi ağzından düşürmediği 'ALLAH ile aldatmak' kitabı vardı.
  • huzur icinde yatsin.
  • öncelikle Allah rahmet eylesin

yemişim konudakilerin müslümanlığını gerçek müslüman, ölen kafir olsada ölünün arkasından kötü konuşmaz yok geberdi meberdi, rabbim sizin arkanızdanda böyle konuşturtsun rahametlinin yerine söylüyorum bu bedduada değil kim kimin hakkında ne düşünüyorsa rabbim ona iki katını versin.

ayrıca Allah rahmet eylesin demek herkese söylenebilir şahsen tek Allah rahmet eylesin dediğim kişi rahmetli paul walker dır.

edit: hristiyan olarak paul walker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazda Motor Corporation -- 22 Haziran 2016; 20:52:11 >
  • Once Yasar Nuri hocamiz icin El fatiha

Sonra da konudaki bazi arkadaslarin dusunce sistemi icin EL FATİHA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanrı bu konuya önce güldü sonrasında da bu konudaki Yaşar Nuri hakkında Tanrının hükmü hakkında lehte veya alehte ahkam kesen aciz kullarının Tanrıya Yaşar Nuri hakkında lehte veya alehte ricada bulunan sersefil kullarına güldü geçti. Kısacası tanrı hiç iplemedi yazılanları! Zira onun hükmünü hiç biriniz değiştiremezsiniz! Kabul etseniz de etmeseniz de sonunda ona döndürülecek ve hasap vereceksiniz. Başkasının iyiliği ve kötülüğü ile değil, kendinizin hesabı ile ilgilenin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Haziran 2016; 21:22:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberum kullanıcısına yanıt
    Ne hakaret ettim ne bir sey. Islam hakkinda fikirleri yanlis dedim. Her zamanda derim. Kimseyi ilgilendirmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün insanlığın başı sağolsun.
  • Akıl akıl akıl diyen bir insandı. Ama unuttuğu birşey var, Kuran ı Kerim. İşine gelen şeyi iyi veya kötü yorumluyordu. İslam dinine yeni bir soluk getirmek, çağdaşlaşmak istemiştir. Ateizmin temellerini attı. Çok çoluk çocuğu kandırdı.

Kirâmen Kâtibîn melekleri her şeyi tane tane yazıyor. Şaşmaz teraziye binme vakti geldi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Islami bilmeyen ve islam dusmanlari, arkasindan iyi dileklerini iletiyorsa yanlis yoldaymis. Bu kendisi icin iyi olmadi iste. Ayrica kendisinide hic sevmezdim. Islami ogrenmek isteyen bir kisnin konusmalarindan uzak durulmasi gereken bir insan. Nasil biri oldugu umurumda degil. Ben islami ogrenmek adina uzak durulmasi gereken bir kisi olarak goruyordum.

Nasıl bir anlayışınız var ki adam dininizi güzellemek için hayatını adadı ve arkasından bu denli nefret kusuyorsunuz?
    Ne yapması gerekirdi? Belli görüşün katlini vacip mi kılsaydı?
    Namaz kılmayan hayvandır mı deseydi?

Hiç unutmam kendisinin, "Ölülerin arkasından dua ederek boşa zaman harcamayın." sözünü.

Mantığa karşı her türlü savaşı açmanıza alışkınız ama adam dindaşınız be.

Keşke o zekasını, bilgisini, mensubu olduğunuz o çöp inanış için harcamasaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Once Yasar Nuri hocamiz icin El fatiha

Sen once kendine oku sira bize gelirse bizede okursun.

• Yaşar Nuri hocam gitmenin sırası mıydı, şimdi kim bize doğru olanı, hakkı anlatacak? Hatipoğlu gibi masalcılar mı?
  • Şu kendilerine müslüman diyenler lütfen saçma sapan şeyler yazmasınlar. Lütfen diyorum ama aklını kullanamayan bir kitle için ne işe yarar ki lütfen kelimesi.
  • paardon kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi islamla kufur eder gibi dalga gecen kisiler bu sahisi savunuyorsa is bitmistir zaten. Tartismaya gerek yok. Sizden mi dinimi ogrenecegim !

• En ufak olayda "bir müslümanın yaptığını diğer müslümanlara yıkamazsınız"cılar konuya doluşmuş ve toplu halde zihniyetlerini ortaya dökmüş. Müslümanların bir kısmı çok ikiyüzlü.

• http://blog.milliyet.com.tr/yasar-nuri-ozturk-ve-kuran-in-yarattigi-devrimler/Blog/?BlogNo=241889

Dinde kendi kafasindan seyler uyduruyordu imanin sartini kendi belirlerdi islamin sartini vs

Solcunu sevdigi hoca da boyle olur zaten

• quote:

Çok yazık, yaşar hocadan bir milim nasiplenmemişsin. El fatiha diye bişi yoktır, fatiha okumak diye bişi yoktur hocaya göre. Çok yazık, hoca seni görmeden gittyi ya, şükür, yoksa kahrolurdu. Ölüye kuran okunmaz bilmiyon mu evladım derdi sana. Bidat bunlar, uydurma bunlar derdi sana, ama sen hiç ondan nasiplenmemişsin.

El fatiha diye bişi yok, seni kandırmışlar. Muhaahaa!!!

Sen Yaşar Nuriye bir fatiha oku ve... ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz... diye dedikten sonra Yaşar Nuriye amin de.... Muhaaaa.

İşiniz gücünüz, karşıtlık üzerinden prim. Yaşar Nuriden tek bir şey kaptığınız yok. Varsa yoksa Yaşar Nuri üzerinden dindarlara saldırmak. Bidat şeylerlerle Yaşar Nuriyi anmaya çalışmak. Ne tezat. Adam 40 yıl uğraştı bir milim bişe öğretemedi sizin tayfaya. Çok yazık, çookk

Haa, sizin Yaşar Nuriyi sevmenizin nedeni dindarlara, dindarlığa karşı eleştirileriydi tabi. Yoksa sizin tayfa özellikle solcu kesim için Yaşar Nuri bir araçtı. Adamı CHPden bile aforoz eden bu solcu tayfa güya hocaya saygı duyuyor, onun yolundan gidiyor takiyyeciliği yapıyorlardı. Sonuçta hocanın bu tayfadan aldığı tek bir sonuç yok. Onların amacı, yat kalk, hiç bir şey yapmadan cennete git fetvası almaktı Yaşar Nuriden. Onu da aldılar, şimdi hep birlikte cennete gidebilirler. Cehennem de dindarlara kalmış oldu!

Allaha komşu oldunuz!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 22 Haziran 2016; 21:53:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Çok yazık, yaşar hocadan bir milim nasiplenmemişsin. El fatiha diye bişi yoktır, fatiha okumak diye bişi yoktur hocaya göre. Çok yazık, hoca seni görmeden gittyi ya, şükür, yoksa kahrolurdu. Ölüye kuran okunmaz bilmiyon mu evladım derdi sana. Bidat bunlar, uydurma bunlar derdi sana, ama sen hiç ondan nasiplenmemişsin.

El fatiha diye bişi yok, seni kandırmışlar. Muhaahaa!!!

Sen Yaşar Nuriye bir fatiha oku ve... ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz... diye dedikten sonra Yaşar Nuriye amin de.... Muhaaaa.

İşiniz gücünüz, karşıtlık üzerinden prim. Yaşar Nuriden tek bir şey kaptığınız yok. Varsa yoksa Yaşar Nuri üzerinden dindarlara saldırmak. Bidat şeylerlerle Yaşar Nuriyi anmaya çalışmak. Ne tezat. Adam 40 yıl uğraştı bir milim bişe öğretemedi sizin tayfaya...

Haa, sizin Yaşar Nuriyi sevmenizin nedeni dindarlara, dindarlığa karşı eleştirileriydi tabi. Yoksa sizin tayfa özellikle solcu kesim için Yaşar Nuri bir araçtı. Adamı CHPden bile aforoz eden bu solcu tayfa güya hocaya saygı duyuyor, onun yolundan gidiyor takiyyeciliği yapıyorlardı. Sonuçta hocanın bu tayfadan aldığı tek bir sonuç yok. Onların amacı, yat kalk, hiç bir şey yapmadan cebnete git fetvası almaktı Yaşar Nuriden. Onu da aldılar, şimdi hep birlikte cennete gidebilirler. Cehennem de dindarlara kalmış oldu!

Allaha komşu oldunuz!!!

Bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama haklısın

Ölüye bir de Yasin okurlar açıp baksalar anlamına keşke

• Bakin musluman kardeslerim. Onemli bir sey soyleyecegim.

Ben burada yorum yapanlarin cogunun islam hakinda nasil dalga gectiklerini, Allahla ve Peygamberler nasil dalga gectiklerini felsefe ve bu bolumde hatirliyorum.

Allaha ve ve Peygambere hakaret eden bu kisiler sozde olen bu kisinin iste hakaret ettikleri Allah ve Peygamberin dinini anlatiyor ve bu insan islami en dogru anlatan kisi oluyormus.

Bu hocalardan sasmayin ; Cubbeli, Nihat Hatipoglu, Kadir misiroglu.

Millet bu kisilerden gercekleri hizla ogreniyor. Artik eskisi gibi zammin bile gazetelerde yasaklandigi devirlerde degiliz. Millet her seyi gittikce dahada cok goruyor.

• Dostlar Asau sizde . Ya bu bloklanan kisiler nasil bize alinti yapiyor ? Bir de kisiye yonlendirme yok mu ? Asau direk sizi alintilamis olsun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.