Şimdi Ara

Yaşar Nuri Öztürk hayatını kaybetti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
1
Favori
6.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sabah Yıldızı

şiişşt sana bi tüyo loto sonuçları levhi mahfuzda yazılı

olmuş olmakta ve olacak her şey ..orada

çalıştır kalbi aç keşfi nazar et gerçi o hale gelince haramdan gelirii istermisin oda ayrı dava

Teşekkürler, Allah 1.
  • Adam müslümandı ama beyin rasyonelliği terk etmemişti.. Sonuçta avukatlık diploması da vardı, okumuş insandı, mantığını da kullanıyordu böyle müslümana can feda.

Cafe basan müzik dinleyen insanları taşlayanlar, okumamış servis şöförleri, minibüsçüler, sanayi'de egsozcular felan bu adamı anlayamaz tabi...

ÖNANMÖYÖRSÖN SÖYGÖ DÖY PÖÇ... ciler de...
  • Hükümet borazanlığı yapmazdı, İlahiyatçi gibi İlahiyatçıydı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Ölünün arkasından kötü konuşanlara da yazıklar olsun, insan değilsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir vatansever ve din alimini kaybettik. Nur içinde yatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

Ooo, forumun Allah'ları toplanmış. Hep milletin öte taraftaki durumu hakkında bilgi veriyorsunuz, bi' gün de sayısal sonuçlarını paylaşmadınız insafsızlar.

sende işin cılkını çıkarma

kimse ilahlık ilan etmiyor

günahkar olmak ayrı dinin temeline dinamit koymak ve bunu din diye anlatmak ayrı

reankarne var mı islamda herif var diyor..önceki hayatımda generaldim diyor

azıcık kullanın şu beyni yahu

Selam Allah 1, loto sonuçlarını alabilir miyim?

• Forumda kendini ateist ilan eden herkes adamin arkasindan rahmet okuyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huzur içinde yatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kugutex

Forumda kendini ateist ilan eden herkes adamin arkasindan rahmet okuyor..

eh cins cinsi çeker
  • digital_version kullanıcısına yanıt
    Gerçek alim de geldi, Level 94 alim.. soba gonuşeyyodu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital_version

Ateşi bol olur inşallah.

Hırsızlık mı yaptı kul hakkı mı yedi Ateş derken yahudilerin uydurduğu gehinnom vadisi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Once Yasar Nuri hocamiz icin El fatiha

Sonra da konudaki bazi arkadaslarin dusunce sistemi icin EL FATİHA

Çok yazık, yaşar hocadan bir milim nasiplenmemişsin. El fatiha diye bişi yoktır, fatiha okumak diye bişi yoktur hocaya göre. Çok yazık, hoca seni görmeden gittyi ya, şükür, yoksa kahrolurdu. Ölüye kuran okunmaz bilmiyon mu evladım derdi sana. Bidat bunlar, uydurma bunlar derdi sana, ama sen hiç ondan nasiplenmemişsin.

El fatiha diye bişi yok, seni kandırmışlar. Muhaahaa!!!

Sen Yaşar Nuriye bir fatiha oku ve... ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım dileriz... diye dedikten sonra Yaşar Nuriye amin de.... Muhaaaa.

İşiniz gücünüz, karşıtlık üzerinden prim. Yaşar Nuriden tek bir şey kaptığınız yok. Varsa yoksa Yaşar Nuri üzerinden dindarlara saldırmak. Bidat şeylerlerle Yaşar Nuriyi anmaya çalışmak. Ne tezat. Adam 40 yıl uğraştı bir milim bişe öğretemedi sizin tayfaya. Çok yazık, çookk

Haa, sizin Yaşar Nuriyi sevmenizin nedeni dindarlara, dindarlığa karşı eleştirileriydi tabi. Yoksa sizin tayfa özellikle solcu kesim için Yaşar Nuri bir araçtı. Adamı CHPden bile aforoz eden bu solcu tayfa güya hocaya saygı duyuyor, onun yolundan gidiyor takiyyeciliği yapıyorlardı. Sonuçta hocanın bu tayfadan aldığı tek bir sonuç yok. Onların amacı, yat kalk, hiç bir şey yapmadan cennete git fetvası almaktı Yaşar Nuriden. Onu da aldılar, şimdi hep birlikte cennete gidebilirler. Cehennem de dindarlara kalmış oldu!

Allaha komşu oldunuz!!!

Adam zaten Dinsiz dur ben sana bir dalga unsuru sunayım namazlarınızda Tebbet ayetini okursunuz ebu lehebin ellerin kurusun kurududa der durusunuz ? Bence Fatihadan çok daha komik ölmüş gitmiş adamın ardından hala beddua diziyorsunuz Hemde Tanrı ağzı ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Tebrikler Allah olmuşsun biz nasıl yanıcaz?
  • Ey din kardeşlerim , bırakında yargılama işini , kullarını yaratan Allah yapsın.Sizin ne haddinize nede görevinizdir.

Ben adamı tanımam ama , en doğru meal çevirilerini yapanlardan birisi diye duydum.

Eğer kendinize müslüman diyorsanız , hakkınızda kesin delili olmayan şeyler hakkında söylemde bulunmayın.Aksi taktirde diriliş günü adamın yüzüne duramazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

hacı size yanmak yok uyduruk zaten yahudi uyduruğu ne vadisi idi hah gehinnom

• quote:

quote:

quote:

Daha kolayı var

Mücadile Suresi, 12 - Ey inananlar, Peygamberle gizlice konuşacağınız vakit, konuşmaya başlamadan bir SADAKA verin; bu, sizin için hem daha hayırlıdır, hem de daha temiz; bulamazsanız artık Allah, suçları örter, rahimdir.

Tevbe 103. Onların MALLARINDAN SADAKA al; bununla onları (günahlardan) temizlersin, onları arıtıp yüceltirsin. Ve onlar için dua et. Çünkü senin duan onlar için sükunettir (onları yatıştırır). Allah işitendir, bilendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 23 Haziran 2016; 0:25:21 >

• Cumhuriyetin gerektirdiği şekilde davranan bir din adamıydı. Namazın 3 rekat olduğunu savunur, Türkçe ezan okunması gerektiğini söylerdi. Bu yüzden üzülüyorum O'nun ölümüne. Kök Tengri günahlarını affetsin. Ben O'na hakkımı teslim ettim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha kolayı var

Mücadile Suresi, 12 - Ey inananlar, Peygamberle gizlice konuşacağınız vakit, konuşmaya başlamadan bir SADAKA verin; bu, sizin için hem daha hayırlıdır, hem de daha temiz; bulamazsanız artık Allah, suçları örter, rahimdir.

Tevbe 103. Onların MALLARINDAN SADAKA al; bununla onları (günahlardan) temizlersin, onları arıtıp yüceltirsin. Ve onlar için dua et. Çünkü senin duan onlar için sükunettir (onları yatıştırır). Allah işitendir, bilendir.

Ne oldu gençler neden sustunuz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 23 Haziran 2016; 0:33:30 >

• Kendisini zerre kadar sevmezdim lakin ölüm acı. ....

Inna lillah ve inna ileyhi raciun

• Kendisi sapına kadar türkçü ve milliyetçidir yusuf ziya arpacığın 80 döneminde 2 3 kez evinde kaldığını bilirim. (Baş eğmediler kitabına bakabilirsiniz) Çok ülküdaşa o dönem yardım etmiş bizzat safımızda yer almıştır.

Kendisini aşırı islamcı din istismarcıları pek sevmesede kuran ı kerimin türkçe mealini aile boyu ilk ondan dinlemişizdir.

Başımız sağ olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.