Şimdi Ara

Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
125.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • voodoorush sen uygarlık savası ısımlı oyundakı rush olabılır mısın
    olabılırsın tabı gokberk ben hatırlarsın belkı hanı 3.flan olmusturm galıba o oyunda ya da 4 muydu
    ve dedıklerıne aynen katılıyorm

dogru salonun %30u 18 yas altı
    gerıye kalan kısmıda o yaslarda baslamıs ızlemeye ama kurtulamamıslar heralde e tabı ebeveyn de denılır bu turlere
    yanı bende 9 yasında basladım ızlemeye 8 yıl gectı aradan ama hala ızlıyorm

cm punk edge'ın kendını ıyı zanneden versıyonu cidden ben boyle dusunuyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Sniper___ -- 10 Temmuz 2009; 15:15:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

voodoorush sen uygarlık savası ısımlı oyundakı rush olabılır mısın
    olabılırsın tabı gokberk ben hatırlarsın belkı hanı 3.flan olmusturm galıba o oyunda ya da 4 muydu

gerıye kalan kısmıda o yaslarda baslamıs ızlemeye ama kurtulamamıslar heralde e tabı ebeveyn de denılır bu turlere

aynen öyle hocam hatta cm punk jeff hardy den özür de diledi o mnaçı km kazanırsa kazansın mitb le gelip kemeri alıcaktım gözüm döndü fln dedi jeff de .iktiri çekip dövdü cm punku bir yerde izlemiştim foxtadı sanırım

yani burdan cm punkun hain ( jeff hardyin onu o kadar korumasına karşı yaptığı iş)
    yalancı(ah gözüm allaaah yanıyom uleen)
    arkadaş olmayan ciğeri 5 para etmez herif ( john morrisonla maç yaptılar dostluk maçı yenillince kaç senelik arkadaşını bi kemer aldığı için havaya girip patakladı maç çıkışı)
    sadist ( gözüme öyle geliyor)

• Geliyor, geliyor... Hell in a Cell üzerinde Money in the Bank Lumberjack Match! Muazzam olacak!
  • eskisi daha güzeldi

goldberg
    scott steiner forever
  • Sanırım olabilirim :)
    quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

voodoorush sen uygarlık savası ısımlı oyundakı rush olabılır mısın

• quote:

Orjinalden alıntı: 3f3k4n

quote:

Orjinalden alıntı: Sakitty

Bana çok sıkıcı geliyo amerikan güreşi neden bilmiyorum gerçek olmadığı için olabilir mi acaba

Gerçek değil? Tamamen gerçek. Ama şu var, hareketler ve konuşmalar önceden çalışılıyor. Gerisinde hangi vuruş ne zaman onlar rasgele yapılıyor.

Allah akıl fikir versin başka ne diim

•  Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK!

R.I.P.

bırakın arkadaşlar bu dandik güreşi tna izleyin 16 ağustosu bekleyin

Kevin Nash vs Mick Foley (legend championship)

Team 3D vs Booker T & Scott Steiner (tag team championship)

Kurt Angle vs Sting vs unknown wrestler world championship)

ve dahası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pacsta -- 9 Ağustos 2009; 0:21:01 >

• Arkadaşlar eurosportta bir amerikan güreşi izledim professional wwe wrestling yazıyordu adamların hiç birini tanımıyorum birtek chavo guerro
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

9 yaşındaki kardeşimle aynı şeyleri izliyorsunuz

Demek ki 9 yaşında ki kardeşin hayatın eğlenceli taraflarına bakmayı senden daha iyi biliyor.
    Hepimiz biliyoruz bunun sadece bir şovdan ibaret olduğunu. Fakat keyif meselesi bu, ben ECW, SmackDown, RAW , Superstars hepsini takip ediyorum mesela..
    Hepsi eğlence ve zevk meselesi.
    Zevk almıyorsan ve komik buluyorsan yorum yapmayacaksın o zaman. Ortamı germenin alemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bu Amerikan Güreşi gerçek değil ki adamlar vuruyo,hopluyo,zıplıyo,ters çeviriyo,yüzüne kaç yumruk atıyo bi damla kan gelmiyor.

Tebrikler
  • Nerden canlandırdınız konuyu. Arkadaşın hesaptan girmiştim o yüzden edit yapamıyorum.. Bu hafta izleyemedim, neler oldu?
  •  Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK!

bu adam hala duruyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .iLK.

Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK!

bu adam hala duruyor mu

evet bende merak içersindeyim big sexy, hulk hogan, kevin nash, sting, flair hala yaşıyormu bunları özledim ben
  • Evet, arkadaşlar gerçek değil. Eskiden gerçeği yapılıyormuş ve çok ilgi görmüş. Fakat ölümlere kadar çıkna sonuçlar olduğu için bu böyle şova dönüştürülmüş.

Bu CM Punk'a acayip kıl oluyorum, it herif. Jeff en sevidğim kişi orda. Bu arada biri yabancı bir yerde görmüş. 2-3 hafta içiin de Jeff şampiyon olacakmış. Ben onun yalancısıyım.
  • birde chris jericho davasi var kendi basina hicbir halti beceremedigi icin yanina big show u aldi

bu arada jeff zaten suan sampiyonayricacm punk ile jeff hardy nin son dovusu superdi smackdown un genel muduru maca yardimci hakem olarak matt hardy i koydu herkes matt in jeff i kazandirmamasini bekliyorken hic oyle bir sey yapmadi macin sonlarinda ise cm punk matte bir tekme vurdu matt de karsiligi olarak cm punk tam kazaniyorken asil sayan hakemi ringin disina atti ve bu sayede jeff kazandi
    mac bittikten sonra ise cm punk jeff hardy i hastanelik etti ve yeniden bir mac yapmak istedigini mudure belirtti mudurde eger jeff iyilesirse tlc maci yapacaklarini soyledi ve tabiki cm punk dumur oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 9 Ağustos 2009; 18:17:07 >

• Bu Fox'daki adam çok ciddi anlatıyor olayı sırf onun yüzünden izlemiyorum.Eski dövüşlerde sırf o spikerler için izlerdim çok matraklardı.

BKNZ: Bu hafta sonu bize barbeküye gelıyorsunuz değil mi mike ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Orijinalden alıntı: .iLK.

Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK!

bu adam hala duruyor mu

evet bende merak içersindeyim big sexy, hulk hogan, kevin nash, sting, flair hala yaşıyormu bunları özledim ben

goldberg, ric flair ve hulk emekli kevin nash ve sting tna de tna 4evva

• quote:

Orijinalden alıntı: warlic

CM PUNK

Bencede pek gerçek değil ama izliyorum.

/>

Punk'ın bir haraketi

bu harakete bayılıyom
    favoriler
    go to sleep
    swan ton bomb
    spear

• quote:

Orijinalden alıntı: dogancan-gs-

Evet, arkadaşlar gerçek değil. Eskiden gerçeği yapılıyormuş ve çok ilgi görmüş. Fakat ölümlere kadar çıkna sonuçlar olduğu için bu böyle şova dönüştürülmüş.

Bu CM Punk'a acayip kıl oluyorum, it herif. Jeff en sevidğim kişi orda. Bu arada biri yabancı bir yerde görmüş. 2-3 hafta içiin de Jeff şampiyon olacakmış. Ben onun yalancısıyım.

Bak gösteride gerçek olmayan tek şey yumruklar.O yapılan hareketler gerçekten can yakıyor.
  • Arkadaşlar WWE 2008 i Alıcamda Benim Ekran KArtım 128 Mb ATI Radeon 9250 Series Acaba Sorunsuz Bi Şekilde Çalışırmı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.