Şimdi Ara

Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
125.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CM PUNK FOREVA
  • CM Punk bir Heel karekterdir,yani sevilmeyen adam rolünü yapar,bu kadar çok kişiyi nefret ettirdiğine göre iyi rol yaptığı kesin,Hardy tribünlere oynayan bir isim yetenekli ama pek sevmem kendisini.SummerSlam var Punk ve Hardy kemer maçı yapacak yeniden Hardy yine koruyacak gibime geliyor..Bu arada Ziggler ile de Rey maç yapacak..

SummerSlam'da asıl bomba D-Generation X'in(HHH-HBK) dönüşü olacak,Raw'da döndüler aslında ama Legacy mahvetti dönüşü,bu sefer maçı vermezler..

WWE'den hoşlanmayanlar çok daha sert federasyonlar var ama Senearyo vs. kalitesiyle en çok izlenen ve en büyük bütçeye sahip olan federasyon WWE'dir..

Bu arada eskilerden Flair Batista'nın menajerliğini yapıyor hatta 1-2 ay önce Orton ile dövüşmesi de oldu ama malum hareketini Orton ona da yaptı,Hulk emekli dizi işleriyle uğraşıyor.Goldberg bir süre güreşti ama eski reyting olmayınca bıraktı,Sting,Nash,Kurt Angle,Booker T gibi isimlerde TNA'da..

Sonuç olarak şov olarak bakmak lazım buna,bu bir şov sonuçta..Benim favori güreşcimi sorarsanız ECW'den Captain Charisma fanıyımdır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

CM Punk bir Heel karekterdir,yani sevilmeyen adam rolünü yapar,bu kadar çok kişiyi nefret ettirdiğine göre iyi rol yaptığı kesin,Hardy tribünlere oynayan bir isim yetenekli ama pek sevmem kendisini.SummerSlam var Punk ve Hardy kemer maçı yapacak yeniden Hardy yine koruyacak gibime geliyor..Bu arada Ziggler ile de Rey maç yapacak..

SummerSlam'da asıl bomba D-Generation X'in(HHH-HBK) dönüşü olacak,Raw'da döndüler aslında ama Legacy mahvetti dönüşü,bu sefer maçı vermezler..

WWE'den hoşlanmayanlar çok daha sert federasyonlar var ama Senearyo vs. kalitesiyle en çok izlenen ve en büyük bütçeye sahip olan federasyon WWE'dir..

Bu arada eskilerden Flair Batista'nın menajerliğini yapıyor hatta 1-2 ay önce Orton ile dövüşmesi de oldu ama malum hareketini Orton ona da yaptı,Hulk emekli dizi işleriyle uğraşıyor.Goldberg bir süre güreşti ama eski reyting olmayınca bıraktı,Sting,Nash,Kurt Angle,Booker T gibi isimlerde TNA'da..

Sonuç olarak şov olarak bakmak lazım buna,bu bir şov sonuçta..Benim favori güreşcimi sorarsanız ECW'den Captain Charisma fanıyımdır..

Dönüşü kısa videolar halinde verdiler hbk yı döndürdü geri hhh + legacy handicapda hhh la dövüştü gayet zorlandılar...Çok özledim sweet chin music i =D

• bence en iyi güreşci undertakerdır ve en bitirici harakette gogoplata'dır

yapılan kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbjk95

Arkadaşlar WWE 2008 i Alıcamda Benim Ekran KArtım 128 Mb ATI Radeon 9250 Series Acaba Sorunsuz Bi Şekilde Çalışırmı?

PC ye en son RAW adlı oyun çıktı. Bu bahsettiğin onun modlanmış şeklidir büyük ihtimal.

Bu arada Jeff'in WWE'nin temposuna ayak uyduramadığı için ayrılacağı söyleniyor. Summerslamde kendisini son kez görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordhammer

quote:

Arkadaşlar WWE 2008 i Alıcamda Benim Ekran KArtım 128 Mb ATI Radeon 9250 Series Acaba Sorunsuz Bi Şekilde Çalışırmı?

PC ye en son RAW adlı oyun çıktı. Bu bahsettiğin onun modlanmış şeklidir büyük ihtimal.

Bu arada Jeff'in WWE'nin temposuna ayak uyduramadığı için ayrılacağı söyleniyor. Summerslamde kendisini son kez görebiliriz.

En son dediğin oyun Raw Ultimate impact sanırım da oda modlanmış hali grafikler raw 2002 dekilerin aynısı sadece yeni karakterler themeler fln . Keşke pc ye Smackdown vs raw serisi çıksa .

Bu arada Jeff hardy giderse baya reyting kaybeder .( ki zaten gideceğini söylüyor)

Kane 4 ever
     Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK!

• Sanmam Jeff'in gideceğini Punk alırsa gidecektir ki gerçekten gidecekse Punk kemeri alır,Hardy'yi gerçekten son kez görebiliriz sevmediğim için pek üzülmem..
  • CM Punk kendini bişey sanıyo

1v1 gelse Yimez

bide bi maçta konuşuyodu yok herkes yanlış yoldan gidiyo herkes jeff hardy i seviyo ama bi gün gelcek doğru yolu bulacaklar...

doğru yol kemer çalmaksa....
  • Eski tadı yok ya.Hele o aptal sunucu konuşunca kısıyorum sesini.Tanıdığım izleyenlerde zaten o böyle şu şöyle,hadi canım nah öyle o yener bu yenilir diyen ama hardy ve mysterio 'dan başka kimseyi tanımayan izleyiciler.Hepten sinir oluyorum.
  • geçen rey mysterio nun maçı var diye bakarken aptal spiker tamamen güreşmania nın uydurduğu fırat koyuncu dan bahsetmişti tarihteki tek profesyonel güreşçi diye

• Tabii bu arada Hardy ve Punk'ın maçı TLC maç yani Tables Ladders and Chairs maç ve Hardy'nin bu işlerin uzmanı olduğunu biliyoruz üstelik Matt ile yeniden beraber dövüşmeye başladılar ayrılmama olasılığı da var spikeri bende beğenmiyorum en iyisi ingilizce spikerler Flash'takilerden de nefret ederdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Tabii bu arada Hardy ve Punk'ın maçı TLC maç yani Tables Ladders and Chairs maç ve Hardy'nin bu işlerin uzmanı olduğunu biliyoruz üstelik Matt ile yeniden beraber dövüşmeye başladılar ayrılmama olasılığı da var spikeri bende beğenmiyorum en iyisi ingilizce spikerler Flash'takilerden de nefret ederdim..

flash da ki ler süperdi o iki elemanın manyak geyiğiyle ve wcw nun muhteşem kalitesiyle süper di bence
  • eskiden flash tv de yayınlanırdı acayip güzeldi yenileri zevk vermiyor eskiden spikerler neymiş ya tam şamataydı simdikinde öyle tat yok eski karakterler daha iyyidi yafs
  • Valla geyik yapmaktan başka bir şey bilmiyordu o ikisi nereden buldularsa artık hiç sevmezdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

quote:

Orijinalden alıntı: .iLK.

bu adam hala duruyor mu

evet bende merak içersindeyim big sexy, hulk hogan, kevin nash, sting, flair hala yaşıyormu bunları özledim ben

goldberg, ric flair ve hulk emekli kevin nash ve sting tna de tna 4evva

goldber gbi biri 2005 yılında yeterli reytingi vermiyor diye + olarak breat hartın kariyerini bitirdiği için wwe yollarını ayırdı.
    Hulk hogan 2004 te emekli oldu şu aralar kitap yazıyor sarı dev bir efsaneydi.
    Big sexy şu an 50 yaşında tna da güreşiyor.Saçları beyaz çok makara
    sting de tna da.
    Ric Flair bir efsane 2008 yılında bıraktı tam 18 kere(16 mutlak şampıyon 2 de raw+smackdown şampıyonu) oldu.Ayrıca elinin tersiyle rakibin gövdesine attığı şamardan sonra wooooo! demesi çok ünlüdür.Artık o şamarı kim atarsa atsın wooooo! sesi çıkarıyor seyirciler.Flair tam 38 yıl güreşti.Bıraktığı zaman rey'den ve jeff den bile daha çok seviliyordu.Şu an tam 60 yaşında.Triple HHH Batista jhon cena en iyi arkadaşları.

• gelmiş geçmiş en iyi nigga güreşçi Booker T

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

quote:

En son dediğin oyun Raw Ultimate impact sanırım da oda modlanmış hali grafikler raw 2002 dekilerin aynısı sadece yeni karakterler themeler fln . Keşke pc ye Smackdown vs raw serisi çıksa .

Bu arada Jeff hardy giderse baya reyting kaybeder .( ki zaten gideceğini söylüyor)

Jeff'in gidişini DX ile kapatmayı planlıyor olabilirler. Hem Taker da SummerSlamde dönebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

quote:

Kane 4 ever

bi kane bi cm_punk ikiside aynı maL

• Jeff Hardy gitmez bence , çünkü Matt Hardy ile yeni barıştırdılar ilerde tekrar Tag Team olabilirler.

Edit:SummerSlam yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 22 Ağustos 2009; 19:01:33 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.